Ποδόσφαιρο

League 2 Αγγλίας: Ντέρμπι κορυφής στο Στόκπορτ

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024 - 03:21

Πρωτοχρονιά και με την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, όπου ξεχωρίζει η μάχη των δύο πρωτοπόρων Στόκπορτ και Μάνσφιλντ.

League 2 Αγγλίας: Ντέρμπι κορυφής στο Στόκπορτ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Λιγκ2 Αγγλίας

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΣΑΛΦΟΡΝΤ

Η Ακρινγκτον απέσπασε ισοπαλία στο Μπάροου (1-1), μένοντας με μόλις δύο νίκες στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές (2-3-6) χάνοντας ολοένα έδαφος στη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ. Πρόσφατα προκρίθηκε στους «16» του Λιγκ Τρόφι, νικώντας 1-0 την Λίνκολν με γκολ στο 93'. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός Λονγκέλο-Μπούλε (2 γκολ), συνεχίζουν εκτός οι μέσοι ΜακΚόνβιλ (2 γκολ), Κιρκ και δύο γκολκίπερ (ο βασικός Σάβιν και ο αν. ΜακΚράκεν).

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για την Σάλφορντ, υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με το βαρύ 0-3 από την Γκρίμσμπι πέφτοντας ακόμη πιο χαμηλά. Over τα 14/17 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισε ο φορ ΜακΑλενι (3 γκολ), αμφίβολοι οι Σέπαρντ (μπακ), Μπόλτον (μέσος), νοκ άουτ οι βασικοί Ασλεϊ (χαφ)μ Χέντρι (φορ, 3 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και η Ακρινγκτον δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, πετυχαίνει την Σάλφορντ σε... κακά χάλια και πρέπει να την νικήσει. Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε να το πετύχει (1,78), πρώτη τύχη και στο over (1,68).

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ-ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Κόλτσεστερ υπέκυψε το βαρύ 5-3 στην έδρα της Γουίμπλεντον και παραμένει λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας επτά ήττες στα οκτώ τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Over τα 7/8 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο βασικός δεξιός μπακ Εγκμπο, νοκ άουτ οι αμυντικοί Χαλ, Κέλεχερ, Λόρενς και οι Εντουαρντς (εξτρέμ), Τοβάιντ (φορ).

Επιτέλους νίκη και.. γκολ για την Τζίλιγχαμ, που λύγισε την αντίσταση της Σάτον (1-0) και ανάσανε βαθιά. Μετά από τρία διαδοχικά ματς όπου είχε μείνει “άσφαιρη”, η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας βρήκε λύση στα μέσα της επανάληψης βάζοντας ένα τέλος στον... κατήφορο των επτά ηττών στις έντεκα προηγούμενες αγωνιστικές (4-1-7). Συνδυασμός under και no goal τα έξι πιο πρόσφατα στα πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου συνεχίζει στον 3ο γύρο. Αμφίβολος ο μέσος Τζέφερις (1 γκολ), νοκ άουτ ο φορ ΜακΚένζι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από ήττα σε ήττα η αδύναμη αμυντικά Κόλτσεστερ, με το.. στανιό σκοράρει η Τζίλιγχαμ όμως βρίσκει τρόπους να παίρνει νίκες. “Περίεργο” ματς, η υπεροχή των φιλοξενούμενων εξισορροπείται με την έδρα, ας μείνουμε αμέτοχοι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΟΥΛΙ-ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Την τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε η Κρόουλι στην έδρα της Μίλτον Κέινς Ντονς (2-0) και απομακρύνθηκε από τις θέσεις πλέι οφ. Συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα 10/13 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζει στους «16» Λιγκ Τρόφι. Πλήρης αποστολή.

Μετά από τέσσερις απανωτές ήττες η Σουίντον δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά λύγισε την αντίσταση της ουραγού Φόρεστ Γκριν (2-1), με το μόλις τρίτο τρίποντο στις 13 τελευταίες αγωνιστικές (3-2-8) να την διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι των πλέι οφ. Over τα 10/13 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις (9/13 γκολ-γκολ). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ουούακουε, Μίντερν και οι βασικοί μέσοι ΜακΙχραν, Κέιν (2 γκολ), νοκ άουτ ο βασικός γκολκίπερ Μαχόνεϊ και μακροχρόνια ο αν. αριστερός μπακ Ντιβάιν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περιορισμένων δυνατοτήτων μεν η Κρόουλι, αλλά υπολογίσιμη εντός έδρας (7-0-5). Οπωσδήποτε για την Σουίντον που αποδυναμώνεται πολύ στις εξορμήσεις της (2-5-6). Προσπερνούμε σημείο, στροφή στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over (1,71), για τους πιο τολμηρούς με over 3,5 (2,50).

ΚΡΟΥ-ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για την Κρου που περιορίστηκε σε ισοπαλία στο Νιούπορτ (1-1) και συμπληρώνοντας έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3, μετά από τρία κολλητά τρίποντα) απομακρύνθηκε κι άλλο από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Γκολ-γκολ τα 9/10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, πρόσφατα αποκλείστηκε στο κύπελλο (2-4 από Μπρίστολ Ρόβερς). Αμφίβολοι οι Λουντ (μέσος) και Τάμπινερ (επιθετικός, 1 γκολ), νοκ άουτ οι μέσοι Πάουελ και Χόλιτσεκ.

Δεύτερο κολλητό εντός έδρας “Χ” έφερε η Μπράντφορντ με αντίπαλο την πρωτοπόρο Στόκπορτ, πριν τις εν λόγω ισοπαλίες μετρούσε έξι συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (με 18-2 γκολ) και δεν έχει παρατήσει την μάχη για πλέι οφ. Είναι εμφανώς ανεβασμένη μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκρέιαμ Αλεξάντερ. Εχει πάρει τους ίδιους βαθμούς εντός και εκτός έδρας (από 17), over τα 11/14 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζει στους «16»του Λιγκ Τρόφι. Αμφίβολος ο αμυντικός Ογιεγκόκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εχει χάσει την ορμή του πρώτου γύρου η Κρου, εξακολουθεί να σκοράρει με ευχέρεια όμως δέχεται πια και πιο εύκολα γκολ. Βρήκε για τα καλά τα πατήματα της η Μπράντφορντ και δίνεται καθαρό φαβορί σε ματς εντελώς “τριπλή”. Παίζει πολύ το γκολ-γκολ (1,60), συνδυαστικά με over ανεβαίνει στο 1,91.

ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Η Ντονκάστερ έμεινε όρθια στο Μάνσφιλντ (1-1) και παραμένει χαμηλά, σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20λεπτο, αλλά δεν το έβαλε κάτω απαντώντας με την συμπλήρωση μίας ώρας. Παράλληλα συνεχίζει στους «16» του Λιγκ Τρόφι. Νοκ άουτ οι μέσοι Τέιλορ, Γουέστμπρουκ και Ρέιβενχιλ, οι αμυντικοί Φόλκνερ, Γουντ, Λονγκ, Μάξγουελ και οι αν. επιθετικοί Μίλερ, Μαρς, Λέιβερι.

Νέα επιτυχία για την Μίλτον Κέινς Ντονς που ξεπέρασε και το εμπόδιο της Κρόουλι (2-0), έβδομο τρίποντο στο αήττητο σερί εννιά αγωνιστικών (μετά από 0-4-5!) έχοντας πλέον εισέλθει στις θέσεις πλέι οφ. Γκολ-γκολ τα 9/15 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, πρόσφατα αποκλείστηκε στο Λιγκ Τρόφι με βαριά εντός έδρας ήττα από την Μπράιτον u21 (0-4). Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Τάκερ, νοκ άουτ ο μέσος Χάντερ και οι αναπληρωματικοί Χάρνες (γκολκίπερ), Ντένις (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οχι τόσο άνετη βαθμολογικά πλέον η Ντονκάστερ που σπάνια κρατάει ανέπαφη εστία, στα καλύτερα της η ΜΚ Ντονς δεν βλέπουμε να χαλάει εδώ το αήττητο της. Προβάδισμα στο διπλό (2,02), με.. ρέγουλα.

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ-ΓΟΥΪΜΠΛΕΝΤΟΝ

Ακόμη μία αποτυχία για την Φόρεστ Γκριν, που πάλεψε όμως έφυγε με άδεια χέρια και από την έδρα της Σουίντον (2-1) έχοντας πλέον πέσει στην τελευταία θέση. Στο τρίτο ματς με νέο τεχνικό τον Τρόι Ντίνεϊ, οι «οικολόγοι» άγγιξαν το θετικό αποτέλεσμα ισοφαρίζοντας στο 74' όμως επτά λεπτά αργότερα έπεσαν οριστικά στο καναβάτσο. Εχει την λιγότερο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία. Εκτός πλάνων οι Λαβινιέ (αμυντικός), Μάντοξ, Χόλαντ (μέσοι), Γκάρικ (εξτρέμ), Τέιλορ (επιθετικός).

Η Γουίμπλεντον επιβλήθηκε με το χορταστικό 5-3 της Κόλτσεστερ, άνετο τρίποντο που την ανέβασε και πάλι στις θέσεις πλέι οφ. Εχει πάρει περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (20) από ότι εντός (18), no goal τα 9/12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζει στον 3ο γύρο κυπέλλου (5-0 την Ραμσγκέιτ) και στους «16» Λιγκ Τρόφι (2-5 την Πόρτσμουθ). Πλήρης αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απογοητεύουν και με το παραπάνω οι “οικολόγοι”, ενώ η Γουίμπλεντον έχει “συμπαθητική” παρουσία -βασιζόμενη κυρίως στην επίθεση- και καλή παρουσία εκτός έδρας. Με το διπλό (1,88).

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ-ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Μετά από δύο κολλητές ήττες η Γκρίμσμπι πέρασε.. αέρα από το Σάλφορντ (0-3), αποκτώντας απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Το πρώτο φετινό διπλό (1-6-6) και μόλις τέταρτη νίκη στις 19 τελευταίες αγωνιστικές (4-6-9) δεν ήρθε όσο εύκολα δείχνει το 0-3. Γκολ-γκολ τα 9/12 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Γουίλσον (6 γκολ), Πάικ, νοκ άουτ οι Κούρι (μέσος), Βέρναμ (εξτρέμ).

Σημαντική όσο και δικαιη νίκη επί της εκ των πρωτοπόρων Ρέξαμ πανηγύρισε η Γουόλσολ (3-1) και με σερί 5-3-4 έχει απομακρυνθεί οριστικά από τις τελευταίες θέσεις. Μετά το ισορροπημένο πρώτο μέρος πήρε πλήρη πρωτοβουλία στην επανάληψη και τα γκολ ήρθαν φυσιολογικά. Under τα 8/9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζει στον 3ο γύρο κυπέλλου. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ρίλεϊ, Οκάγκμπουε και ο μέσος Τίρνει, νοκ άουτ ο επιθετικός Οτεχ (φορ, 2 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τα πιο αμφίρροπα ματς της αγωνιστικής με όλα τα αποτελέσματα εξίσου πιθανά, το under θα κρατήσουμε (1,84).

ΜΟΡΚΑΜ-ΧΑΡΟΓΚΕΪΤ

Η Μόρκαμ διασύρθηκε στην ισχυρή έδρα της Νοτς Κάουντι (5-0) και διατηρείται στα μέσα της κατάταξης, με μόλις μία νίκη στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (1-2-6). Over τα 9/11 πιο πρόσφατα σε όλες τις διοργανώσεις, συνεχίζει στον 3ο γύρο κυπέλλου (0-2 την Γουίκομ). Απουσιάζουν οι Μουρ (γκολκίπερ), και Λαβ (αμυντικός).

Μετά από τρία απανωτά τρίποντα η Χάρογκειτ δεν απέφυγε την εντός έδρας ήττα από την επίσης φορμαρισμένη Τρανμίρ (0-2), μένοντας αρκετά πίσω από τις θέσεις πλέι οφ (γενικότερο σερί 4-2-2). Εχει την τρίτη χειρότερη επίθεση, πήρε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας (19) από ότι εντός (11). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Μάτοκ, Σιμς, Μακντόναλντ και ο επιθετικός Φόλαριν (2 γκολ), νοκ άουτ οι γκολκίπερ Οξλεϊ (βασικός) και Μίτσελ (αν.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντεφορμέ όχι αμελητέα πάντως η Μόρκαμ, φέρνει συχνά over και αυτό θα επιλέξουμε κόντρα στην Χάρογκειτ (1,70).

ΣΤΟΚΠΟΡΤ-ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ισοπαλία έφερε η Στόκπορτ κόντρα στην Μπράντφορντ (0-0) και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αυτή τη φορά δεν βρήκε λύσεις, ενώ είχαν προηγηθεί τρία συνεχόμενα over. Αμφίβολοι οι μέσοι Σάρσεβιτς, Κροσντέιλ (2 γκολ) και οι Χίπολαιτ (εξτρέμ), Μπάρι (φορ, 9 γκολ), νοκ άουτ ο αν. φορ Στρέτον.

Η Μάνσφιλντ δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Ντονκάστερ (1-1), έστω κι έτσι πάντως σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση με μόλις μία ήττα σε 23 αγωνιστικές. Εφερε τρίτο σερί under μετά από τέσσερα συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι, όπου αποκλείστηκε στους “32”. Ατού της είναι η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, το βάρος επιθετικά σηκώνει ο Κέιλορ-Νταν (13 γκολ). Νοκ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Χιούιτ και ο μέσος Χάρινγκτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προελαύνει σταθερά η Στόκπορτ, στη μέρα της δεν έχει αντίπαλο. Βέβαια η Μάνσφιλντ ιδιαίτερα στην παρούσα φάση είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος έχοντας όλη κι όλη μία ήττα σε 23 αγωνιστικές. Μόνο ένα “κλικ” στον άσο (2,15).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΤΟΝ-ΝΙΟΥΠΟΡΤ

Η Σάτον πάλεψε αλλά δεν απέφυγε την ήττα στο Τζίλιγχαμ (1-0) και συνεχίζει την μάχη παραμονής ενώ από την περασμένη αγωνιστική έχει ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Εδώ και λίγο καιρό έχει υπηρεσιακό τον Τζέισον Γκούντλιφ. Μετράει πέντε συνεχόμενα no goal σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου συνεχίζει στους “32”. Αμφίβολοι οι Τζον (στόπερ), Γκέιπ (αν. μέσος), νοκ άουτ οι Ιστμοντ (μέσος), Κασίμου και Κάσκετ (επιθετικοί).

Η Νιούπορτ παραχώρησε ισοπαλία στην Κρου (1-1) και παραμένει χαμηλά, με μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές αλλά και σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Over τα 17/25 ματς πρωταθλήματος των Ουαλών, που συνεχίζουν στον 3ο γύρο κυπέλλου. Αμφίβολος ο μέσος Γουίλντιγκ, νοκ άουτ οι αμυντικοί Ντρισντέιλ, Σέμπερι, Τζέιμσον (μπακ), Ζανζάλα (φορ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κάπως βελτιωμένη η Σάτον, αλλά έχει δρόμο στη μάχη παραμονής. Πιο ισχυρή η Νιούπορτ αλλά σε καμία περίπτωση αξιόπιστη. Θα επιλέξουμε τον άσο (2,30).

ΤΡΑΝΜΙΡ-ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Αλλη ομάδα είναι πλέον η Τρανμίρ που μετά το εντυπωσιακό -πρώτο της φετινό- διπλό επί της Σάλφορντ (1-5) πέρασε με άνεση και από την έδρα της Χάρογκειτ, έκτο τρίποντο στις εννιά τελευταίες αγωνιστικές (6-2-1) και έχει απομακρυνθεί για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Γκολ-γκολ τα 6/8 τελευταία πρωταθλήματος, over τα 5/7 πιο πρόσφατα. Εκτός πλάνων οι Στάρμπακ (αμυντικός), Μέρι (αν. μέσος), Λιούις (φορ).

Η Νοτς Κάουντι συνέτριψε με 5-0 την Μόρκαμ, δεύτερος κολλητός περίπατος εντός έδρας μετά από τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές που την έβγαλαν από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Πλέον διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας αλλά και την πέμπτη χειρότερη άμυνα! Over και τα οκτώ τελευταία (7/8 γκολ-γκολ) σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πρόσφατα αποκλείστηκε από την Σριούσμπερι (2-3). Εκτός οι μέσοι Πάλμερ, Μπαϊράμι και ο φορ Σκοτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεταμορφωμένη η Τρανμίρ, ξέφυγε εντελώς από τον κίνδυνο και εφόσον συνεχίσει έτσι μπορεί να προλάβει ακόμη και τα πλέι οφ. Μπορεί να κοντράρει την Νοτς Κάουντι η οποία δεν είναι το ίδιο δυνατή εκτός έδρας, ρίσκο στην ισοπαλία (3,75).

ΡΕΞΑΜ-ΜΠΑΡΟΟΥ

Με άδεια χέρια έφυγε η Ρέξαμ από την έδρα της Γουόλσολ (3-1), αποκτώντας συγκάτοικο στην δεύτερη θέση. Δεν έκαναν καλή εμφάνιση οι Ουαλοί, δίκαιο το αποτέλεσμα. Over τα 6/8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Εξέτισαν οι μέσοι Τζόουνς (4 γκολ), Εβανς, νοκ άουτ οι αμυντικοί Τάνικλιφ, Ο' Κόνελ, ΜακΦάτζεαν και ο γκολκίπερ Λέιντον, αμφίβολοι οι αμυντικοί Χοσανάχ, Χέιντεν.

Δεύτερη απανωτή εντός έδρας ισοπαλία -μετά από επτά συνεχόμενες νίκες- έφερε η Μπάροου με αντίπαλο την Ακρινγκτον (1-1) και βρίσκεται οριακά πίσω από τις θέσεις απευθείας ανόδου. Η σκληροτράχηλη ομάδα του Πιτ Γουάιλντ διεύρυνε στις 14 αγωνιστικές το αήττητο (8-6-0), παραμένοντας και αήττητη φέτος μπροστά στο κοινό της (5-6-0). Εκτός πλάνων οι αριστεροί μπακ Τιένσια και Ουόρεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πανίσχυρη στην Ουαλία η Ρέξαμ σκοράροντας σαν πολυβόλο. Δεν πτοείται από την τελευταία απώλεια η Μπάροου, θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της πορεία. Δίκαιο φαβορί πάντως η Ρέξαμ (1,88), αν ο άσος συνδυαστεί με over... εκτοξεύεται στο 3,00.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

01/01/2024League Two: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στόκπορτ Στόκπορτ 51 25 15 6 4 53 24 29
2 Μάνσφιλντ Μάνσφιλντ 46 23 12 10 1 42 19 23
3 Ρέξαμ Ρέξαμ 46 24 13 7 4 48 35 13
4 Μπάροου Μπάροου 45 24 12 9 3 36 20 16
5 Νοτς Κάουντι Νοτς Κάουντι 42 25 13 3 9 53 43 10
6 Μ. Κ. Ντονς Μ. Κ. Ντονς 39 23 11 6 6 39 28 11
7 Γουίμπλεντον Γουίμπλεντον 38 24 10 8 6 40 27 13
8 Κρου Κρου 38 24 10 8 6 46 39 7
9 Άκρινγκτον Άκρινγκτον 35 25 10 5 10 37 36 1
10 Τζίλιγχαμ Τζίλιγχαμ 35 24 11 2 11 20 30 -10
11 Μπράντφορντ Μπράντφορντ 34 24 9 7 8 31 30 1
12 Σουίντον Σουίντον 33 25 9 6 10 46 47 -1
13 Γουόλσολ Γουόλσολ 33 24 9 6 9 33 35 -2
14 Κρόουλι Κρόουλι 33 24 10 3 11 36 41 -5
15 Χάρογκεϊτ Χάρογκεϊτ 33 24 10 3 11 27 32 -5
16 Μόρκαμ Μόρκαμ 32 23 9 5 9 35 39 -4
17 Τρανμίρ Ρόβερς Τρανμίρ Ρόβερς 30 25 9 3 13 38 37 1
18 Νιούπορτ Κάουντι Νιούπορτ Κάουντι 30 25 8 6 11 37 44 -7
19 Γκρίμσμπι Γκρίμσμπι 27 25 6 9 10 34 38 -4
20 Ντονκάστερ Ντονκάστερ 25 24 7 4 13 27 43 -16
21 Σάλφορντ Σίτι Σάλφορντ Σίτι 23 24 6 5 13 32 43 -11
22 Κόλτσεστερ Κόλτσεστερ 23 25 7 2 16 35 51 -16
23 Σάτον Γιουνάιτεντ Σάτον Γιουνάιτεντ 17 24 4 5 15 27 51 -24
24 Φόρεστ Γκριν Φόρεστ Γκριν 16 23 4 4 15 23 43 -20
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr