Ποδόσφαιρο

Championship Σκωτίας: Επιλογές με γκολ

Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024 - 01:10

Φουλ δράση στη δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας με πέντε αναμετρήσεις, από τις οποίες προκύπτουν ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές, που αφορούν τα γκολ.

Championship Σκωτίας: Επιλογές με γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Championship Σκωτίας.

ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Η Αρμπρόουθ είχε μόλις τέσσερις παίκτες στον πάγκο της κόντρα στη Ρέιθ Ρόβερς και βρέθηκε πίσω 2-0. Μετά από τραυματισμό αμυντικού, ο Τζιμ ΜακΙντάιρ αναγκάστηκε να ρίξει «μέσα» τον τερματοφύλακα Άνταμς, που σκόραρε με σουτ από το... σπίτι του και ενέπνευσε την ομάδα να ισοφαρίσει, μένοντας σε δεύτερη σερί ισοπαλία και τρίτο συνεχόμενο αήττητο ματς. Εντός έδρας όμως δεν έχει νίκη πέντε αγώνες και οι έξι από τους τελευταίους επτά εκεί, ήταν γκολ–γκολ. Αμφίβολοι οι μπακ Στιλ και Ο’ Μπράιεν.

Η Νταντί Γιουνάιτεντ κέρδισε άνετα την Πάρτικ Θιστλ εντός και δεν έχει δεχτεί γκολ σε δύο σερί ματς, ενώ παραμένει με μόνο μία ήττα όλη τη σεζόν, από την πρωτοπόρο Ρέιθ Ρόβερς. Η ομάδα του Τζιμ Γκούντγουιν, έχει μακράν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, με δέκα ανέπαφες εστίες στο πρωτάθλημα, τις έξι εκτός έδρας. Είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από το γήπεδό της, όπου μάλιστα έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ σε όλη τη σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση γύρω από το παιχνίδι αυτό, καθώς η Νταντί Γιουνάιτεντ αναμένεται να πάρει τη νίκη και γι’ αυτό το διπλό βρίσκεται στα πατώματα. Προτιμότερη λόγω απόδοσης η στήριξη στη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ποντάροντας στο No Goal (1,65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Η Ερντριόνιανς πέρασε από την έδρα της Κουίνς Παρκ και μάλιστα με ανατροπή στο β’ ημίχρονο, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και μένοντας στο κυνήγι της τετράδας. Η ομάδα του Ρις ΜακΚέιμπ, έχει κερδίσει όμως μόνο δύο από τα τελευταία 11 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει τα έξι. Έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με λιγότερο από ένα γκολ ανά αγώνα μέσο όρο, ενώ από τις έξι φετινές της νίκες, οι πέντε ήταν με ένα γκολ διαφορά.

Η Ινβερνές έμεινε στο μηδέν με Μόρτον, αλλά από την άλλη, δε δέχτηκε γκολ και έτσι έχει δύο σερί ισοπαλίες, αλλά και τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Ντάνκαν Φέργκιουσον, έχει τα περισσότερα Χ φέτος στην κατηγορία, με 6, εκ των οποίων τα τρία μακριά από την έδρα της, όλα με ακριβές σκορ 1-1. Εκτός έδρας είναι μαχητική, με μόνο μία ήττα στα τελευταία έξι ταξίδια. Αμφίβολος ο κορυφαίος παίκτης και αρχισκόρερ, Γουόδερσπουν, που μπορεί να πάρει και μεταγραφή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι και γι’ αυτό είναι μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων. Φαντάζει ως ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, επομένως θα πάμε με το Goal/Goal (1,85), που έχει εμφανιστεί στα τελευταία έξι εκτός της Ινβερνές.

ΜΟΡΤΟΝ – ΕΪΡ

Η Μόρτον πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Ινβερνές και έχει δύο σερί Χ με ακριβές σκορ 0-0, ενώ μετρά τρεις σερί ανέπαφες εστίες και πέντε ματς χωρίς ήττα, μένοντας στο κόλπο για την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ντάγκι Ίμρι, έχει πέντε νίκες στη φετινή σεζόν και οι τέσσερις τελευταίες ήταν με 1-0 ή 2-1. Κύριο πρόβλημά της είναι η επίθεση, καθώς έχει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα, με μέσο όρο ακριβώς ένα γκολ ανά αγώνα.

Η Έιρ, βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 από τη Ντανφέρμλιν, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα, αμφότερες με γκολ-γκολ και over 3.5. Η ομάδα του Λι Μπούλεν, είναι αήττητη τρεις αγωνιστικές, αν και μετράει μόνο μία νίκη σε οκτώ ματς. Εκτός έδρας είναι πιο επικίνδυνη, καθώς από τις πέντε φετινές της νίκες, οι τρεις ήταν διπλά, ενώ έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία επτά ταξίδια της. Έχει μόνο τρεις ανέπαφες εστίες στη σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στην αναμέτρηση αυτή υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε γκολ, με συνεισφορά και από τις δύο ομάδες. Σε εννέα εκτός έδρας ματς η Έιρ έχει συντελεστή τερμάτων 17-18, ενώ εντός η Μόρτον έχει 9-14 σε οκτώ ματς. Αξίζει η στήριξη στο Over 2,5 (1,80).

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Η Ντανφέρμλιν, προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Έιρ Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά συμβιβάστηκε στην ισοπαλία, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Τζέιμς ΜακΠέικ, έχει χάσει μόνο ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της, αλλά τα τρία ήταν ισόπαλα, όλα με γκολ-γκολ. Μέσα στο γήπεδό της έχει προβλήματα εσχάτως, με μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια εκεί, ενώ έχει κρατήσει φέτος μόνο μία ανέπαφη εστία ως γηπεδούχος. Αμφίβολοι είναι οι μπακ Μπενέντικτους και Μπριν.

Η Ρέιθ Ρόβερς προηγήθηκε 2-0 εντός με Αρμπρόουθ, αλλά κατάφερε να δεχτεί γκολ από... τερματοφύλακα που έπαιζε «μέσα» και άφησε δύο πόντους για δεύτερη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Ίαν Μάρεϊ πάντως, παραμένει πρωτοπόρος, με αήττητο 12 αγωνιστικών και μία ήττα όλη τη σεζόν. Έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και μόνο σε ένα παιχνίδι όλη τη σεζόν έχει μείνει χωρίς γκολ. Μακριά από την έδρα της, μετράει έξι συνεχόμενες νίκες, στις τρεις μάλιστα σκόραρε στο 90’ ή μετά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες, που φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, έχοντας ωστόσο μεγάλη βαθμολογική απόσταση. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου η Ρόβερς μετράει μόνο νίκες εκτός, αλλά τώρα έχει δύσκολη αποστολή. Ασφαλής επιλογή το Goal/Goal (1,80).

ΠΑΤΡΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Η Πάρτικ Θιστλ, δεν κατάφερε να αντιδράσει μέσα στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ και έχασε άνετα, επιστρέφοντας στις ήττες μετά από δύο αγωνιστικές, παραμένει όμως ψηλά, έχοντας μόνο δύο ήττες σε εννέα αγώνες, εκ των οποίων οι οκτώ ήταν γκολ-γκολ. Η ομάδα του Κρις Ντούλαν, έχει βελτιωθεί και μέσα στο γήπεδό της, όπου πλέον μετράει μόνο μία ήττα στα τελευταία έξι ματς. Στο σπίτι της πάντως έχει αμυντικό πρόβλημα, με μία ανέπαφη εστία μόνο σε όλη τη σεζόν.

Η Κουίνς Παρκ, προηγήθηκε εντός με την Έρντρι, αλλά έπεσε θύμα ανατροπής και παραμένει στην τελευταία θέση, με μόνο έναν πόντο στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές και αγνοώντας τη νίκη στις τελευταίες 14 από τις 19 Αυγούστου! Η ομάδα του Πολ Νάιτεν, είναι κάπως πιο επικίνδυνη εκτός έδρας, όπου έχει πάρει τις δύο από τις τρεις φετινές της νίκες, όμως και πάλι, αγνοεί πλέον το τρίποντο σε έξι συνεχόμενα ταξίδια, με μόλις δύο ισοπαλίες. Δέχτηκε γκολ σε όλα τα εκτός, πλην ενός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παραπαίει η Κουίνς Παρκ και η Πάτρικ Θιστλ έχει την ευκαιρία να πάρει τρεις εύκολους πόντους. Εντός έδρας όλα της τα παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5 τη φετινή σεζόν, πλην ενός. Η λογική λέει πως θα φέρει ακόμη ένα Over 2,5 (1,55).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

02/01/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ρέιθ Ρόβερς Ρέιθ Ρόβερς 41 18 12 5 1 35 24 11
2 Νταντί Γιουνάιτεντ Νταντί Γιουνάιτεντ 38 17 11 5 1 37 7 30
3 Πάρτικ Θιστλ Πάρτικ Θιστλ 29 18 8 5 5 34 30 4
4 Ντανφέρμλιν Αθλ. Ντανφέρμλιν Αθλ. 23 17 6 5 6 22 20 2
5 Ερντριόνιανς Ερντριόνιανς 21 18 6 3 9 16 23 -7
6 Μόρτον Μόρτον 19 17 5 4 8 17 24 -7
7 Έιρ Έιρ 19 17 5 4 8 24 32 -8
8 Ινβερνές Ινβερνές 18 18 4 6 8 20 21 -1
9 Αρμπρόουθ Αρμπρόουθ 17 17 5 2 10 23 33 -10
10 Κουίνς Παρκ Κουίνς Παρκ 14 17 3 5 9 20 34 -14
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr