Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Ρόμα - Κρεμονέζε, Να μην ζήσει τον περσινό εφιάλτη

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024 - 00:07

H Ρόμα αντιμετωπίζει την Κρεμονέζε για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας για μια θέση στους "8" της διοργάνωσης εκεί που ήδη βρίσκονται οι Λάτσιο, Φιορεντίνα, Μπολόνια και Φροζινόνε.

Κύπελλο Ιταλίας: Ρόμα - Κρεμονέζε, Να μην ζήσει τον περσινό εφιάλτη

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ρόμα - Κρεμονέζε για το Κύπελλο Ιταλίας.

Κωδ. ΟΠΑΠ 412
22:00, Novasports 2HD
Οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ, αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, κερδίζει εισιτήριο για τα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2024-25.
Ο νικητής αντιμετωπίζει τη Λάτσιο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ρόμα

Η Ρόμα ήταν ισάξια της Γιουβέντους στο μεταξύ τους ματς εκτός έδρας, απείλησε σοβαρά στο 3' (δοκάρι), αλλά στο 47' δέχθηκε το γκολ και από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να προβάλλει αξιώσεις, ήταν αργή και προβλέψιμη (έχασε 1-0). Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, στα δύσκολα προβληματίζει, ωστόσο διατηρεί πιθανότητες αναφορικά με την τετράδα και την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επιτακτική η ανάγκη ενίσχυσης, δεν προκύπτει η ανάλογη οικονομική επιφάνεια.

Απουσίες

Εκτός οι Εϊμπραχαμ (ε.), Σμόλινγκ (α. 3/0), διεθνείς οι Αουάρ (μ. 9/2), Ντικά (α. 15/0), Αζμούν (ε. 13/1). Το ήδη «ρηχό» ρόστερ που διαθέτει αναμένεται να... τεντωθεί κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Κρεμονέζε

Η Κρεμονέζε παίζει στη Β' Ιταλίας. Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος (26/12) έχασε 3-2 από την Παλέρμο εκτός έδρας, πληρώνοντας την κακή αμυντική λειτουργία. Η σεζόν αρχίζει εκ νέου στις 14 του μηνός, υποδέχεται την Κοζέντσα. Βρίσκεται στο «-3» από την πρώτη δυάδα, είναι προφανές ότι η ομάδα του Τζοβάνι Στρόπα κυνηγάει την άνοδο και μάλιστα με αξιώσεις, αν και το ξεκίνημα στη σεζόν ήταν προβληματικό. Πέρυσι απέκλεισε τη Ρόμα στους «8» με νίκη στο «Ολίμπικο» και ενώ προηγουμένως είχε περάσει το εμπόδιο της Νάπολι!

Συγκεκριμένα κενά

Διεθνής ο Πίκελ (μ. 13/1), εκτός ο Βαλέρι (α.), με πρόβλημα οι Σαρ (τ. 12 συμ.), Μπερτολάτσι (μ. 6/0), Μπουοναϊούτο (ε. 13/0). Αναμένεται με βασική ενδεκάδα στη Ρώμη.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Ρόμα - Κρεμονέζε / Εκτίμηση

Kακός δαίμονας της Ρόμα αποτελεί η Κρεμονέζε καθώς την απέκλεισε πέρσι στους "8" αποτελώντας τη μεγάλη έκπληξη, Φέτος παρουσιάζει θετικό πρόσωπο έχοντας ως στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Από την άλλη η Ρόμα, έχει προβλήματα απουσιών, ενώ καλείται να διαχειριστεί τα αρνητικά αποτελέσματα. Θα το παλέψει η Κρεμονέζε έτσι ώστε να επαναλάβει τον περσινό της άθλο. G/G (2.06)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr