Ποδόσφαιρο

Α' Ισπανίας: Η Ρεάλ Μαδρίτης και το Θέλτα - Μπέτις!

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024 - 11:20

Αναλύσεις και προτάσεις για τις τέσσερις αναμετρήσεις στην La Liga που θα διεξαχθούν σήμερα Τετάρτη (3/1)

Α' Ισπανίας: Η Ρεάλ Μαδρίτης και το Θέλτα - Μπέτις!

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΚΑΝΤΙΘ (18:00/Novasports Start)

Η Γρανάδα ηττήθηκε 3-0 εντός από την Σεβίλλη. Μια ισοπαλία έχει η ομάδα του Μεδίνα στα πέντε τελευταία της βάζοντας μόλις δύο γκολ. Τον Αύγουστο σημείωσε την μοναδική της νίκη. Πρώτη χειμερινή μεταγραφή αναμένεται να γίνει ο τερματοφύλακας Μπατάγια. Αμφίβολος ο τερματοφύλακας Φερνάντεθ. Τραυματίας ο αμυντικός Βαγιέχο.

Η Κάντιθ έφερε 0-0 εντός με την Σοσιεδάδ. Προηγήθηκαν δύο σερί 1-1 για την ομάδα του Σέρχιο που έχει μαχητικό πνεύμα, αλλά έχει ανάγκη από νίκες. Με ισοπαλίες έβγαλε τα 5 τελευταία της, με τις 4 να ήταν με σκορ 1-1, ενώ προηγήθηκε 5άδα αγώνων με μια ισοπαλία. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς. Τιμωρημένος ο μέσος Αλέχο. Νέος τραυματίας ο επιθετικός Μαρτί. Αμφίβολοι οι Εσκαλάντε (μέσος), Ερνάντεθ (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μια νίκη θέλει επιτέλους η Γρανάδα και αν δεν την πάρει κόντρα στην Κάντιθ τότε δεν θα μπορεί να λέει πως θα παλέψει για την παραμονή. Στο 2.30 ο άσος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΘΕΛΤΑ - ΜΠΕΤΙΣ (20:15/Novasports News)

Η Θέλτα ηττήθηκε 3-2 εκτός από την Βιγιαρεάλ. Τέλος το αήττητο 4 αγώνων με 1 νίκη. Λύθηκε η συνεργασίας με τον αθλητικό διευθυντή Λουίς Κάμπος, που ήταν υπέρμαχος του Μπενίτεθ κι έτσι ο Ισπανός, που δεν αρέσει στον κόσμο έχασε ένα στήριγμα! Νέο απόκτημα ο μέσος Ζαίλσον, καλύπτει το κενό του Μπάμπα που απουσιάζει για το Κόπα Άφρικα. Εξέτισε ο σταρ Άσπας (επιθετικός). Νέος τραυματίας ο Στάρφελτ (αμυντικός).

Η Μπέτις έφερε 1-1 εντός με την Χιρόνα. Προηγήθηκε το 0-0 με την Σοσιεδάδ για την ομάδα του Πελεγκρίνι αλλά και το 1-1 με την Ρεάλ. Με ισοπαλίες έχει βγάλει τα 6 τελευταία εκτός έδρας. Θα απουσιάσουν για το Κόπα Άφρικα οι αμυντικοί Ριάντ, Σαμπαλί (έχει να παίξει από τον Αύγουστο), Εζ Αμπντέ (επιθετικός). Εξέτισε ο σούπερ μέσος Ίσκο (ανανέωσε έως το 2027). Τραυματίες ο στόπερ Μπάρτρα, οι μέσοι Φεκίρ, Ροντρίγκεθ και ο Μπράβο (τερματοφύλακας).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύσκολη αναμέτρηση καιν η Θέλτα δεν είναι το απόλυτο φαβορί. Αξίζει το ρίσκο με την ισοπαλία, καλό και το 2-3 γκολ του 1.95.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ (20:15/Novasports 1)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε δύσκολα 1-0 εκτός την Αλαβές. Έχει μια ήττα στα 23 φετινά επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Δύο 4άρες και μια 5άρα έχει ρίξει στα 5 τελευταία εντός πρωταθλήματος. Διαθέσιμοι οι Βινίσιους Τζούνιορ (επιθετικός), Καρβαχάλ (αμυντικός), Γκιουλέρ (επιθετικός). Τιμωρημένος ο αμυντικός Νάτσο Φερνάντεθ. Αμφίβολοι οι Καμαβινγκά (μέσος), Μεντί (μπακ), Λούκας Βάθκεθ (χαφ). Παραμένουν τραυματίες οι Αλάμπα (αμυντικός), Κουρτουά (τερματοφύλακας), Μιλιτάο (αμυντικός).

Η Μαγιόρκα νίκησε 3-2 εντός την Οσασούνα. Η ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε είναι αήττητη στα 5 τελευταία της μς 2 νίκες, ενώ τα 4 από αυτά ήταν και under. Βέβαια έχει μια ισοπαλία στα 4 τελευταία εκτός όπου δεν σκόραρε κιόλας. Τραυματίας ο βασικός επιθετικός Μουρίκι. Αμφίβολος ο μέσος Βαλιέντ. Τιμωρημένος ο 35χρονος βασικός στόπερ Χάουμε Κόστα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί η Ρεάλ με καλύτερη πρόταση το no goal με under 3,5 γκολ που είναι στο 1,91.

ΧΙΡΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:30/Novasports 1)

Η Χιρόνα έφερε 1-1 εκτός με την Μπέτις. Ξανά συγκάτοικος στην κορυφή με την Ρεάλ η ομάδα θαύμα του Μίτσελ με τον Ντόβμπικ να έχει 11 γκολ και τον 37χρονο Στουάνι να έχει βάλει άλλα 6. Αήττητη με 4 νίκες είναι στα 5 τελευταία εντός με τα 3 από αυτά να ήταν και over. Νέος τραυματίας ο καλός στόπερ Ντέιβιντ Λόπεθ. Τραυματίες παραμένουν οι Βίγια (μέσος), Ερέρα (μέσος), Μπόρχα Γκαρσία (μέσος).

Η Ατλέτικο νίκησε 1-0 εντός την Σεβίλλη. Προηγήθηκαν η ήττα από την Μπιλμπάο και το 3-3 με την Χετάφε για την ομάδα του Σιμεόνε. Με ήττες έβγαλε τα 3 τελευταία εκτός σκοράροντας μια φορά. Με no goal έβγαλε τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός. Τιμωρημένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Σογιουντσού. Τραυματίας παραμένει ο εξαιρετικός μέσος Μπάριος, παραμένει εκτός ο Λεμάρ (χαφ). Λείπε για το Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Μαντάβα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ήρθε η ώρα να παίξει ξανά αμυντικά η Ατλέτικο και γνωρίζει καλά πως να το κάνει. Πρόκληση το under του 2.18.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr