Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα, εύκολη πρόκριση για το φαβορί

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2024 - 09:19

Τελευταίο παιχνίδι για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας και η Γιουβέντους θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ούσα το απόλυτο φαβορί, βάσει αποδόσεων, κόντρα στη Σαλερνιτάνα.

Κύπελλο Ιταλίας: Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα, εύκολη πρόκριση για το φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα.

Κωδ. ΟΠΑΠ 713

22:00 Novasports 2

Η αναμέτρηση αφορά τη φάση των «16» (στους «8» ήδη οι Λάτσιο, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Φροζινόνε, Μίλαν, Αταλάντα και Ρόμα). Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ, αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, ακολουθούν ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Προκαθορισμένο το μονοπάτι κάθε ομάδας μέχρι τον τελικό, μόνο τα ημιτελικά διεξάγονται με μορφή διπλών αναμετρήσεων, στις οποίες δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, κερδίζει εισιτήριο για τα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει την Φροζινόνε στα προημιτελικά.

Γιουβέντους

Η Γιουβέντους γλίτωσε από το δοκάρι στο 3' και παρά το ότι δεν ήταν εμφανώς ανώτερη της Ρόμα, το γκολ του Ραμπιό στο 47' ήταν αρκετό για να πάρει την πολύτιμη νίκη (1-0). Δεύτερη διαδοχική επιτυχία, η απόσταση από την κορυφή έπεσε στους δύο βαθμούς και μπορεί να είναι αουτσάιντερ για τον τίτλο, ωστόσο το πλέον σημαντικό είναι ότι δεν χάνει τη θέση της στην πρώτη τετράδα και κατ' επέκταση την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Γνωστά προβλήματα
Τιμωρημένοι οι Πογκμπά (μ. 2/0), Φατζόλι (μ. 6/0), με πρόβλημα οι Κεν (ε. 12/0), Αλεξ Σάντρο (α. 6/0). Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Περίν, Ρουγκάνι, Κιέζα και Μίλικ.

Σαλερνιτάνα

Η Σαλερνιτάνα ήταν το αουτσάιντερ στην έδρα της Βερόνα, αλλά αποδείχθηκε πολύ καλύτερη. Είχε ευκαιρίες (13', 19', 43') και πανηγύρισε τη δίκαιη νίκη με το γκολ του Τσάουνα στο 48' (1-0 τελικό). Μίνι σερί 1-1-0 για την ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι, μπορεί να παραμένει στην τελευταία θέση, ωστόσο είναι προφανές ότι διεκδικεί με αξιώσεις την επιβίωση, ιδιαίτερα όσο παρουσιάζει σημάδια σαφέστατης βελτίωσης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου να αλλάξει το ρόστερ της σε μεγάλο βαθμό.

Ελεγχόμενη κατάσταση
Διεθνείς οι Ντιά (ε. 13/4), Καμπράλ (ε. 12/1), Κουλιμπαλί (μ. 14/0), δύσκολα ο Οτσόα (τ. 11 συμ.). Αναμένεται συγκεκριμένος αριθμός αλλαγών στο αρχικό σχήμα (τρεις με πέντε).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.22 6.15 11 2.27 1.58 1.5 2.45 2.25 1.57 1.02 1.1 3.95
Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα / Εκτίμηση

Οι στοιχηματικές βλέπουν πως η Γιουβέντους θα καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι κι αυτό λέει η λογική. Η Σαλερνιτάνα έχει ψυχολογία, αλλά εστιάζει περισσότερο στο πρωτάθλημα. Η "Γηραιά Κυρία" έχει την ευκαιρία να φθάσει σε ένα τρόπαιο, μέσα από την διοργάνωση αυτή και θα επιβεβαιώσει τις χαμηλές αποδόσεις. 1/1 (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr