Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον, ευκαιρία για διάκριση

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2024 - 09:44

Η Premier League έχει διακοπή και αρχίζει η δράση στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με ένα πολύ δυνατό ζευγάρι. Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο κουπόνι, με τις δύο ομάδες να θέλουν να φθάσουν μακριά στη διοργάνωση.

Κύπελλο Αγγλίας: Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον, ευκαιρία για διάκριση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον.

Κωδ. ΟΠΑΠ 712

22:00 Cosmote Sport 3

Παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης. Αν και αυτός λήξει ισόπαλος, τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν δεν προκύψει νικητής, η διαδικασία των πέναλτι.

Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε την Μπρέντφορντ με 3-1 εντός έδρας και επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ αγώνες. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον, δεν έχει όμως καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη εστία εννέα σερί ματς, ενώ οκτώ από αυτά ήταν και γκολ–γκολ. Η τελευταία νίκη, είναι η μοναδική που έχει εντός έδρας στα τελευταία οκτώ και μόλις η δεύτερη σε όλη τη σεζόν.

Σημαντικές απουσίες

Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε για τον Ολίσε, εκτός και ο Αγιού που βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα. Δεδομένες οι απουσίες των Γουάρντ, Τζόνστον, Ντουκουρέ, Χόλντινγκ και Ρακ-Σάκι.

Έβερτον

Η Έβερτον έχασε 3-0 στην έδρα της Γουλβς για την Πρέμιερ Λιγκ και προέρχεται από τρεις σερί ήττες και τέσσερις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στις τελευταίες δύο δέχτηκε ακριβώς από τρία γκολ. Μπλεγμένη σε μάχη για την παραμονή, το Κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Σον Ντάις, αλλά ευκαιρία να δοθεί χρόνος σε αναπληρωματικούς.

Ερωτηματικά

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντουκουρέ. Οι Γκουέιγ και Γιανγκ δύσκολα θα προλάβουν, ενώ εκτός παραμένει εδώ και αρκετό καιρό ο Ντέλε Άλι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.6 3.15 2.67 1.7 2.08 1.25 3.6 1.8 1.9 1.44 1.32 1.45
Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον / Εκτίμηση

Αμφότερες αναμένεται να δείξουν μεγάλο ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα, με την Έβερτον να είναι στα χαρτιά καλύτερη ομάδα, όμως να προέρχεται από συνεχόμενες ήττες. Άλλη η δυναμική της Πάλας στο γήπεδό της, όπου έφερε Goal/Goal τα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια εκεί. Θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (1,75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr