Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Μπρέντφορντ - Γουλβς, «λύκοι» για πρόκριση

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 09:22

Μεγάλο ντέρμπι δείχνουν οι αποδόσεις για την αναμέτρηση στο Μπρέντφορντ, ωστόσο η Γουλβς αδικείται, καθώς θα έπρεπε να είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με βάση την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων.

Κύπελλο Αγγλίας: Μπρέντφορντ - Γουλβς, «λύκοι» για πρόκριση

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπρέντφορντ - Γουλβς.

Κωδ. ΟΠΑΠ 138
21:15 Cosmote Sport 8

Ο τρίτος γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας συνεχίζεται, με την παρουσία ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ.
Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης.
Αν και αυτός λήξει ισόπαλος, τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν δεν προκύψει νικητής, η διαδικασία των πέναλτι.
Μπρέντφορντ - Γουλβς 1-4 στις 27/12 για το πρωτάθλημα

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ, έχασε 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας εκτός στην Πρέμιερ Λιγκ και με πέντε σερί ήττες πλησίασε επικίνδυνα την ουρά, δεχόμενη γκολ εννέα σερί αγώνες. Ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη επί της Γουλβς από το 2016. Αποκλείστηκε με εντός έδρας ήττα από το Κύπελλο σε δύο από τις τρεις τελευταίες σεζόν.

Χωρίς τους δύο πρώτους σκόρερ
Εκτός οι επιθετικοί Γκόντος, Τόνι, Σάντε, οι μέσοι Ονιέκα, Ουισά (2ος σκόρερ), οι μπακ Χίκι, Χένρι και ο αρχισκόρερ Εμπουεμό. Aμφίβολος ο μπακ Άγιερ και οι μέσοι Μπαπτίστ και Ντασίλβα. Τιμωρημένος ο στόπερ Μι.

Γουλβς

Η Γουλβς, κέρδισε 3-0 την Έβερτον στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος και προέρχεται από τρεις σερί νίκες Πρέμιερ Λιγκ, ενώ πληρώνει οver 2.5 τέσσερα σερί ματς. Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ πήρε την πιο πρόσφατη εκτός έδρας νίκη της στη σεζόν στο Μπρέντφορντ, με σκορ 4-1. Δέχεται όμως γκολ σε εννέα συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Τελευταία εκτός έδρας νίκη Κυπέλλου επί ομάδας Πρέμιερ Λιγκ το 2017.

Χωρίς τον αρχισκόρερ
Eκτός οι Τζόνι, Αΐτ Νουρί (μπακ) και ο αρχισκόρερ Χουάνγκ που λείπει με την Εθνική του, αμφίβολος ο φορμαρισμένος μέσος Λεμινά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.42 3.15 2.9 1.72 2.02 1.25 3.6 1.78 1.92 1.38 1.32 1.51
Μπρέντφορντ - Γουλβς / Εκτίμηση

Η Μπρέντφορντ έκλεισε το 2023 με πέντε συνεχόμενες ήττες και δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αντίθετη πορεία για την Γουλβς με τρεις σερί νίκες. Πρόσφατα αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα και το αποτέλεσμα ήταν 1-4. Μεγάλη αξία στο διπλό (2,80) στις τιμές που κυκλοφορεί.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr