Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Φούλαμ - Ρόδεραμ, εύκολο έργο για το φαβορί

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 09:45

Από τα ζευγάρια του Κυπέλλου Αγγλίας που έχουν ξεκάθαρο φαβορί. Η Φούλαμ έχει αποκτήσει ψυχολογία και η ουραγός της Τσάμπιονσιπ δεν μπορεί να της σταθεί εμπόδιο, με τους "Κότατζερς" να θέλουν μία εύκολη πρόκριση.

Κύπελλο Αγγλίας: Φούλαμ - Ρόδεραμ, εύκολο έργο για το φαβορί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φούλαμ - Ρόδεραμ.

Κωδ. ΟΠΑΠ 139
21:30 Cosmote Sport 9

Ο τρίτος γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας συνεχίζεται, με την παρουσία ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ.
Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης.
Αν και αυτός λήξει ισόπαλος, τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν δεν προκύψει νικητής, η διαδικασία των πέναλτι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Φούλαμ

Η Φούλαμ είναι σε καλή διάθεση, καθώς επέστρεψε στις νίκες για την Πρέμιερ Λιγκ μετά από δύο αγωνιστικές, κερδίζοντας 2-1 την Άρσεναλ εντός έδρας. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, έχει χάσει πλέον μόνο ένα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει δύο νίκες με ακριβές σκορ 5-0. Τελευταία εντός έδρας ήττα από τη Ρόδεραμ, το 1992.

Φορμαρισμένος Χιμένες
Ο επιθετικός Χιμένες έχει σκοράρει και στις τρεις τελευταίες εντός έδρας νίκες της. Εκτός οι μπακ Ριμ, Μπάσι, Μπάλο–Τουρέ, ο μέσος Ιγουόμπι και ο επιθετικός Τραορέ.

Ρόδεραμ

Η ουραγός της Τσάμπιονσιπ, Ρόδεραμ, προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, η τελευταία με 2-2 στο Μπλάκμπερν, ενώ είναι αήττητη τρία σερί παιχνίδια. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον όμως, δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 28 εκτός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, από τον Νοέμβριο του 2022. Κέρδισε τελευταία φορά εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου, το 2019.

Σερί αποκλεισμών
Mετρά πέντε σερί αποκλεισμούς στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου, δεν έχει προκριθεί στον τέταρτο από το 2001-02. Εκτός οι τραυματίες Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολος ο μέσος Ονιεντίνμα και οι μπακ Πέλτιερ, Χολ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.17 6.75 11.5 2.55 1.45 1.64 2.1 2.12 1.6 1.06 4.25
Φούλαμ - Ρόδεραμ / Εκτίμηση

Αναμενόμενα οι τιμές στον άσο και το Over είναι πολύ χαμηλές. Όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις της Φούλαμ, η οποία εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Η διαφορά δυναμικότητας ίσως φέρει ένα ανοικτό παιχνίδι και γι' αυτό θα προτιμήσουμε το Over 3,5 (2,10).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr