Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Τότεναμ - Μπέρνλι, ευκαιρία για τα «σπιρούνια»

Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 10:01

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει την ευκαιρία να προχωρήσει στη διοργάνωση του Κυπέλλου Αγγλίας και θα το κάνει, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Μπέρνλι.

Κύπελλο Αγγλίας: Τότεναμ - Μπέρνλι, ευκαιρία για τα «σπιρούνια»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τότεναμ - Μπέρνλι.

Κωδ. ΟΠΑΠ 143

22:00 Cosmote Sport 2

Ο τρίτος γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας συνεχίζεται, με την παρουσία ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ.
Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης.
Αν και αυτός λήξει ισόπαλος, τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν δεν προκύψει νικητής, η διαδικασία των πέναλτι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τότεναμ

Η Τότεναμ, κέρδισε 3-1 εντός την Μπόρνμουθ στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, δεν έχει κερδίσει τρόπαιο εδώ και χρόνια, οπότε θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Πληρώνει γκολ – γκολ έξι σερί εντός έδρας ματς, με τρεις νίκες και τρεις ήττες. Ο Ρισάρλισον σκοράρει σε τρία σερί στο γήπεδό της.

Χωρίς Σον
Εκτός οι μπακ Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Σέσενιον, οι μέσοι Σαρ, Μπισουμά, Μάντισον και οι επιθετικοί Σόλομον, Πέρισιτς, Σον (αρχισκόρερ), αμφίβολος ο επιθετικός Φέλις. Επιστρέφει από τιμωρία ο μεσοεπιθετικός Κουλουσέφσκι.

Μπέρνλι

Η Μπέρνλι, έχασε από την Άστον Βίλα με 3-2 εκτός και προέρχεται από δύο σερί ήττες Πρέμιερ Λιγκ, όπου είναι στην επικίνδυνη ζώνη, παρά το γεγονός ότι έχει βελτιωθεί, οπότε η παραμονή είναι ο στόχος. Η ομάδα του Βινσέν Κομπανί, δέχεται γκολ σε 14 από τα τελευταία 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, στα άλλα δύο κράτησε το μηδέν και κέρδισε.

Κακή προϊστορία
Τελευταία νίκη στην έδρα της Τότεναμ, το 1974, τελευταία ισοπαλία το 2017. Εκτός ο επιθετικός Κολεόσο και οι μπακ Μπέιερ, Έκνταλ, αμφίβολος ο μέσος Κορκ, τιμωρημένος ο μέσος Μπέργκε.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.31 5.75 7.35 3.35 1.3 1.94 1.8 1.55 2.27 1.07 1.11 3.25
Τότεναμ - Μπέρνλι / Εκτίμηση

Πέρα από το γεγονός ότι η Τότεναμ είναι καλύτερη ομάδα, το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου ψάχνει μία διάκριση και στο Κύπελλο υπάρχει αυτή η ευκαιρία. Η Μπέρνλι έχει άλλες προτεραιότητες και οι γηπεδούχοι θα κάνουν το καθήκον τους. Χαμηλά ο άσος και γι' αυτό θα τον συνδυάσουμε με τα γκολ. 1 και Over 2,5 (1,85).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr