Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Σάντερλαντ - Νιούκαστλ

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 03:21

Το Σάντερλαντ - Νιούκαστλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Κυπέλλου Αγγλίας, που περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις με ξεκάθαρα φαβορί στις αποδόσεις του κουπονιού.

Κύπελλο Αγγλίας: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Σάντερλαντ - Νιούκαστλ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο τρίτος γύρος στο Κύπελλο Αγγλίας συνεχίζεται, με την παρουσία ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ. Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της φιλοξενούμενης. Αν και αυτός λήξει ισόπαλος, τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν δεν προκύψει νικητής, η διαδικασία των πέναλτι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Γουίμπλεντον έμεινε στο 1-1 εκτός στην έδρα της Φόρεστ Γκριν για τη Λιγκ 2 και είναι ψηλά στη βαθμολογία, με μόνο δύο ήττες στα τελευταία 14 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων. Η ομάδα του Τζόνι Τζάκσον, θέλει να προχωρήσει μετά τον τρίτο γύρο στο Κύπελλο για πρώτη φορά από το 2018-19. Έχει καταγράψει επτά διαφορετικά ματς, στα οποία σκόραρε τουλάχιστον τέσσερις φορές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, αλλά έχει σημαντικές απουσίες μπροστά. Εκτός λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, οι Αλ Χαμάντι (αρχισκόρερ, 13 γκολ) και Μπούγκιελ (τρίτος σκόρερ).

Η Ίπσουιτς του Κίραν ΜακΚένα, έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Στόουκ για την Τσάμπιονσιπ και παρ’ όλο που παραμένει δεύτερη, είναι ντεφορμέ, καθώς έχει τρεις σερί ισοπαλίες (οι δύο λευκές) και τέσσερις στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όπου δεν έχει νίκη. Μάλιστα, πρώτη φορά φέτος, έμεινε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ, ενώ η επίθεσή της που πέταγε φωτιές, σκόραρε μόνο μία φορά στα τελευταία τέσσερα. Αμφίβολος o δεύτερος σκόρερ, Χερστ, o μέσος Έβανς και ο μπακ Ντονασιέν, εκτός ο αρχηγός - μέσος, Μόρσι. Πήρε δανεικό από την Μπράιτον, τον μεσοεπιθετικό Σαρμιέντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες και είναι απολύτως λογικό η Ίπσουιτς να είναι το μεγάλο φαβορί στις αποδόσεις. Η Γουίμπλεντον παίζει πολύ επιθετικά στην έδρα της και μπορεί να συνεισφέρει σε μεγάλο σκορ. Θα πάμε με το Over 2,5 (1,65).

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Κόβεντρι πέρασε εντυπωσιακά με 3-1 από την έδρα της Μίντλεσμπρο την Πρωτοχρονιά για την Τσάμπιονσιπ και είναι πολύ κοντά στην εξάδα των πλέι – οφ, με επτά ματς χωρίς ήττα (4 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 11 ματς. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα φέτος εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει 7 ισοπαλίες σε 13 ματς. Θέλει να κερδίσει πρώτη φορά από το 2017 εντός έδρας την Όξφορντ. Αμφίβολος ο αρχισκόρερ Ράιτ (8 γκολ, τα πέντε ως γηπεδούχος).

Η Όξφορντ είναι από τις δυνατές ομάδες της Λιγκ 1, καθώς είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, όμως έχει σκαμπανεβάσματα, καθώς εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε σερί ματς, με το τελευταίο να είναι το διπλό με 2-1 επί της Τσάρλτον. Η ομάδα του Nτες Μπάκινγχαμ, είναι πάντως επικίνδυνη εκτός έδρας, καθώς μετρά ήδη επτά διπλά πρωταθλήματος. Έχει όμως μόνο μία ανέπαφη εστία σε επτά ταξίδια. Εκτός λόγω τραυματισμών είναι οι Νέγκρου, Mπράουν (μπακ), Μέρφι, Έντουαρντς (εξτρέμ), αμφίβολοι οι Λι, Λονγκ, Θόρνιλι (μπακ) και Γκούντραμ (μέσος, 4 γκολ φέτος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πέρα από τη διαφορά κατηγορίας, υπάρχει και ο παράγοντας έδρα, αφού η Κόβεντρι έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο γήπεδό της τη φετινή σεζόν. Υψηλό το εμπόδιο για την αξιόμαχη Όξφορντ, θα στηρίξουμε τον άσο (1,60).

ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Μέιντστοουν, ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι τρίτου γύρου στην ιστορία της, προερχόμενη από νίκη 2-0 εντός έδρας επί της Τόνμπριτζ, για τη Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ (έκτη κατηγορία της χώρας). Η ομάδα του Τζορτζ Ελοκόμπι, είναι πολύ δυνατή εντός, με μόνο μία ήττα στα τελευταία δέκα ματς (8 νίκες). Τιμωρημένος ο τιμωρημένος μέσος Γκούρουνγκ, που σκόραρε στον προηγούμενο γύρο. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές, αμφότερες στη σεζόν 2014-15 στο Κύπελλο. Η Μέιντστοουν είχε πάρει ισοπαλία 0-0 εκτός στο πρώτο παιχνίδι και είχε κερδίσει με 2-1 στον επαναληπτικό.

Η Στίβενεϊτζ έχασε 2-1 εκτός έδρας την Πρωτοχρονιά από την Πόρτσμουθ στη Λιγκ 1 και παρ’ όλο που είναι κοντά στις θέσεις πλέι- οφ, έχει σκαμπανεβάσματα, με μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες σε τέσσερις αγώνες. Η ομάδα του Στιβ Έβανς, έχει χάσει τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της με ακριβές σκορ 2-1. Μακριά από το γήπεδό της είναι πάντως αρκετά δυνατή επιθετικά, καθώς έχει σκοράρει και στα επτά τελευταία ταξίδια, ενώ έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ στα τελευταία 13. Tιμωρημένος ο μπακ Ν. Τόμπσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι ερασιτέχνες της Μέιντστοουν φιλοδοξούν να βάλουν δύσκολα στη Στίβενεϊτζ, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Η Στίβενεϊτζ θα πάει υποψιασμένη και θέλει τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του 2014. Το διπλό (1,55) μπορεί να αποτελέσει το στήριγμά μας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΛΕΣΤΕΡ

Η Μίλγουολ κέρδισε στο 90’ με 1-0 εκτός έδρας την Μπρίστολ Σίτι για την Τσάμπιονσιπ και είναι ανεβασμένη, με τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, τέσσερις σερί ανέπαφες εστίες και αήττητο πέντε αγώνων, στους οποίους πλήρωσε πάντα το under 2.5. Η ομάδα του Τζο Έντουαρντς, κέρδισε και τα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, με σκόρερ τον Μπράντσο. Mετρά τρεις σερί αποκλεισμούς στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Λέστερ, το 2017 στο Κύπελλο. Εκτός ο μπακ Ντε Νόρε, αμφίβολος ο μπακ Χάρντινγκ, τιμωρημένος ο μέσος Σάβιλ.

Η Λέστερ, κέρδισε άνετα 4-1 τη Χάντερσφιλντ εντός έδρας στην Τσάμπιονσιπ και είναι πρωτοπόρος, με δύο σερί νίκες και επτά στα τελευταία οκτώ ματς, ενώ είναι αήττητη δέκα σερί αγώνες, από τις αρχές Νοεμβρίου. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, έχει χάσει μόλις τέσσερα από τα 29 επίσημα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, τα τρία με ακριβές σκορ 1-0. Μακριά από την έδρα της έχει μείνει μόνο μία φορά χωρίς γκολ, αλλά έχει και μόνο τέσσερις ανέπαφες εστίες. Εκτός ΜακΑτίρ, Εντιντί, Φατάβου (μέσοι), Βάρντι, Ιχεανάτσο και Ντάκα (επιθετικοί).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες είναι ομάδες της Τσάμπιονσιπ και μπορεί η Λέστερ να έχει την ευκαιρία για διάκριση στο Κύπελλο, όμως η Μίλγουολ θέλει να φανεί ανταγωνιστική. Οι «αλεπούδες» είναι ανώτερη ομάδα, όπως φαίνεται στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό θα ποντάρουμε στο διπλό (1,87).

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Σάντερλαντ κέρδισε 2-0 εντός την Πρέστον στο τελευταίο παιχνίδι Τσάμπιονσιπ και είναι στην εξάδα των πλέι – οφ, με αήττητο τριών αγώνων. Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ, ποντάρει πολύ στην έδρα της, όπου έχει πάρει τις οκτώ από τις φετινές 12 νίκες της στο πρωτάθλημα. Δεν έχει ισοπαλία φέτος εντός. Έχει κερδίσει έξι από τα τελευταία επτά ματς με τη Νιούκαστλ, ενώ είναι αήττητη σε εννέα, με τελευταία εντός έδρας ήττα από τη μισητή γειτόνισσα, το 2011. Αμφίβολοι Χάγκινς, Σέρκιν (μπακ), Έβανς, Ματέτε, Π. Ρόμπερτς (μέσοι) και Μπενέτ, Ντακ (επιθετικοί).

Η Νιούκαστλ, έχασε με 4-2 στην έδρα της Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ την Πρωτοχρονιά και θα είχε υποστεί βαρύτερη ήττα, χωρίς τις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Ντουμπράβκα. Η ομάδα του Έντι Χάου, έχει πλέον τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εκτός έδρας έχει μόνο δύο νίκες φέτος, επί της Γιουνάιτεντ στο Λιγκ Καπ και επί της Σέφιλντ Γιουν. Στο πρωτάθλημα. Εκτός ο βασικός γκολκίπερ Πόουπ, οι μπακ Μανκίγιο, Τάργκετ, οι μέσοι Άντερσον, Μέρφι, Τονάλι, Μπαρνς και ο επιθετικός Γουίλσον, αμφίβολος ο πολύτιμος μπακ Τρίπιερ και ο μέσος Γουίλοκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν είναι απλό παιχνίδι και η πρόκριση έχει μεγάλη αξία και για τις δύο. Πρόκειται για μία σπουδαία αναμέτρηση, με την Νιούκαστλ να έχει τον πρώτο λόγο και την Σάντερλαντ να ζει στη σκιά της μισητής αντιπάλου. Λογική επιλογή το Goal/Goal (1,70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr