Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Μίντλεσμπρο-Τσέλσι, ευάλωτοι οι "μπλε"!

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 00:23

H Tσέλσι είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά δεν πρόκειται να είναι καθόλου εύκολη η υπόθεση της πρόκρισης, αφού η Μίντλεσμπρο έχει μάθει να παίζει με καλύτερες ομάδες. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Μίντλεσμπρο-Τσέλσι, ευάλωτοι οι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Πρώτος αγώνας της σειράς. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Tσέλσι. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά και από τα δύο ματς, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο εξασφαλίζει μια θέση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ της σεζόν 2024/25.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μίντλεσμπρο

Η Μίντλεσμπρο, έχασε 1-0 εντός από την Άστον Βίλα για το Κύπελλο και αποκλείστηκε, με τη δεύτερη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, δεν αξιοποιεί την έδρα, καθώς έχει χάσει εκεί σε τέσσερα από τα προηγούμενα πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Λιγκ Καπ σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές σε πέντε σερί ματς, ενώ θέλει πρόκριση στον τελικό πρώτη φορά από το 2004.

Αρκετές απουσίες

Εκτός Ντιένγκ (βασικός τερμ., παίζει ο Γκλόβερ), Ο’ Μπράιεν, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΝερ, ΜακΓκρι, Σιλβέρα (μέσοι), Φορς (επιθετικός), τιμωρημένος ο μεσοεπιθετικός Ρότζερς.

Τσέλσι

Η Τσέλσι, κέρδισε 4-0 την Πρέστον εντός και προκρίθηκε στο Κύπελλο, έχει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πληρώνει over 2.5 τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά εκτός έχει χάσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε. Στο Λιγκ Καπ, προκρίνεται σε 15 σερί με αντιπάλους μικρότερης κατηγορίας.

Προϊστορία

Έχει εννέα σερί νίκες με Μίντλεσμπρο σε όλες τις διοργανώσεις, τέρματα 21-0. Εκτός ο Σάντσεθ (βασικός γκολκίπερ), οι μπακ Τζέιμς, Τσαλόμπα, Φοφανά, Κουκουρέγια, oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου και ο Τζάκσον (επιθετικός). Αμφίβολοι Τσίλγουελ, Μπαντιασίλ (μπακ), Τσουκβουεμέκα (μέσος) και Ενκουνκού (επιθετικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
5.75 4.35 1.51 2.08 1.7 1.41 2.72 1.8 1.91 2.5 1.2 1.12
Μίντλεσμπρο - Τσέλσι / Εκτίμηση

Η Μίντλεσμπρο είναι ομάδα που θα παλέψει στα ίσια τη πρόκριση. Ξέρει πως η Τσέλσι είναι ομάδα που έχει αρκετές αδυναμίες και εκεί θα προσπαθήσει να τη χτυπήσει. Goal/goal (1.62).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr