Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισραήλ: Ποντάρισμα στα γκολ

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 02:20

Δράση στο Ισραήλ για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τον 7ο γύρο της διοργάνωσης να περιλαμβάνει ορισμένες σημαντικές νοκ-άουτ αναμετρήσεις, στις οποίες δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Κύπελλο Ισραήλ: Ποντάρισμα στα γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ισραήλ.

ΣΕΚΤΖΙΑ ΝΕΣ ΖΙΟΝΑ - ΚΦΑΡ ΚΑΣΙΜ

Η Σέκτζια Νες Ζιόνα είναι μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας που δίνει μάχη για να κρατηθεί σε αυτήν, δίχως θετικά αποτελέσματα. Παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης εκεί όπου βρίσκεται αποκλειστικά το ενδιαφέρον, το Κύπελλο αποτελεί πολυτέλεια στη δεδομένη χρονική συγκυρία. Προέρχεται από τρεις μαζεμένες ήττες στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Παραμένουν τα θέματα στην άμυνα όπου δέχεται διαρκώς γκολ. Μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια ο πρόσφατος απολογισμός, στο ναδίρ η ψυχολογία.

Η Κφαρ Κασίμ είναι μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας που περιορίζεται στα μισά της κατάταξης, καθώς πληρώνει την αστάθεια στην αμυντική λειτουργία. Μπροστά σκοράρει με συνέπεια αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να βελτιώσει την θέση της. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Το κύπελλο ενδιαφέρει την ομάδα, θα παραταχθεί με βασικό σχήμα. Η Κφαρ Κασίμ στηρίζεται στην έδρα. Στις εξόδους της χάνεται και αυτό αποτυπώνεται στο γεγονός πως δεν έχει κερδίσει στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Κφαρ Κασίμ είναι ανώτερη ομάδα, αλλά δεν αξίζει το ποντάρισμα λόγω των επιδόσεών της εκτός έδρας και της αστάθειας που παρουσιάζει αμυντικά. Η Σέκτζια έχει το μυαλό της στο πρωτάθλημα, όμως μπορεί να κάνει τη ζημιά. Goal/Goal (1,85).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΠΟΕΛ ΝΟΦ ΧΑΓΚΑΛΙΛ - ΧΑΠΟΕΛ ΑΚΚΟ

Η Χάποελ Νοφ Χαγκάλιλ είναι μια ομάδα μεσσίας δυναμικής στη δεύτερη κατηγορία που εδρεύει στην ομώνυμη πόλη κοντά στην Ναζαρέτ. Φέτος κάνει μια από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της και πρωταγωνιστεί στην λίγκα επιδιώκοντας ακόμα και την άνοδο την πρώτη κατηγορία. Θέλει παράλληλα να αφήσει το στίγμα της και στο Κύπελλο που αποτελεί στόχο. Εσχάτως βγάζει κόπωση, απόρροια και του μικρού σε έκταση ρόστερ που διαθέτει. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, στα τρία εξ’ αυτών δεν έβαλε ούτε γκολ. Πλήρης η αποστολή, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Χάποελ Άκκο είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Ξεκίνησε υποτονικά την σεζόν, αλλά τον τελευταίο μήνα αγωνίζεται σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ και καλύπτει το χαμένο έδαφος. Τρεις συνεχόμενες νίκες και αήττητο σερί πέντε αγώνων την έφεραν στα όρια της ζώνης των πλέι οφ ανόδου που αποτελεί τον στόχο. Ομάδα που διαθέτει ευχέρεια στην δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά έχει θέματα στην άμυνα που δεν της επιτρέπουν το κάτι παραπάνω. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα πέντε εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ικανή για την έκπληξη μοιάζει η Χάποελ Άκκο, καθώς αποδίδει καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Τα παιχνίδια της συνήθως είναι ανοικτά. Η Χάποελ Νοφ Χαγκάλιλ έχει τρυπήσει το ταβάνι της τη φετινή σεζόν. Πιο ασφαλής επιλογή το Goal/Goal (1,80).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr