Ποδόσφαιρο

Λιγκ2 Σκωτίας: Πίτερχεντ-Νταμπάρτον, ποντάρισμα στα τέρματα

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 12:20

Με την αμφίρροπη αναμέτρηση Πίτερχεντ-Νταμπάρτον συνεχίζεται η τέταρτη κατηγορία της Σκωτίας.

Λιγκ2 Σκωτίας: Πίτερχεντ-Νταμπάρτον, ποντάρισμα στα τέρματα

Εξ' αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής

21:45

Κωδικός ΟΠΑΠ: 308

Πίτερχεντ

Η Πίτερχεντ ηττήθηκε εντός έδρας από την ιδίων στόχων Σπάρτανς (0-1), η οποία την έπιασε στη δεύτερη θέση. Εγινε μεγάλη μάχη που κρίθηκε λίγο πριν το τέλος, μένοντας με άδεια χέρια για τρίτη διαδοχική αγωνιστική (ενώ είχε προηγηθεί σερί δέκα αγώνων με οκτώ νίκες). Το βάρος επιθετικά σηκώνουν ο Σανκς και ο μέσος Ο'Κιφ (από έξι τέρματα), προηγήθηκαν έξι σερί γκολ-γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. «Λευκό» το απουσιολόγιο.

Νταμπάρτον

Και η Νταμπάρτον υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα από την Ιστ Φάιφ (1-2), χάνοντας ευκαιρία να ανέβει στην δεύτερη θέση παραμένοντας τέταρτη. Δικαίως βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε απάντηση στα μέσα της επανάληψης λίγο μετά όμως έπεσε στο καναβάτσο. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση, συνδυασμός γκολ-γκολ και over τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο (3/5 over 3,5). Ξεχωρίζει ο επιθετικός Γουάλας (8 γκολ), άπαντες διαθέσιμοι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Πίτερχεντ - Νταμπάρτον / Εκτίμηση

Εχασε το μομέντουμ η Πίτερχεντ, επικίνδυνη η Νταμπάρτον έχει τα φόντα να κάνει νέα ζημιά στους γηπεδούχους. Πιθανή ισοπαλία (3,30).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr