Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λίβερπουλ - Φούλαμ, Συνεχίζει... αθόρυβα

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2024 - 21:32

H Λίβερπουλ υποδέχεται την Φούλαμ για τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και θέλει να... καθαρίσει άμεσα την υπόθεση πρόκριση. .

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λίβερπουλ - Φούλαμ, Συνεχίζει... αθόρυβα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λίβερπουλ - Φούλαμ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Αναφορικά με το τι ισχύει οι αγώνες είναι διπλοί και προκρίνονται στον τελικό οι ομάδες που θα πετύχουν τα περισσότερα γκολ συνολικά στα δύο παιχνίδια, χωρίς να μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας. Αν υπάρξει συνολική ισοπαλία στα γκολ μετά και το δεύτερο ματς τότε διεξάγεται ημίωρη παράταση. Αν και πάλι δεν προκύψει νικητής, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι

Κωδ. ΟΠΑΠ 959

22:00, Attica TV

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κέρδισε 2-0 στην έδρα της Άρσεναλ για το Κύπελλο και συνεχίζει σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, στο Λιγκ Καπ έχει ρεκόρ εμφανίσεων σε ημιτελικά (19η φέτος), τελικούς (13), αλλά και κατακτήσεις (9), ενώ έχει κερδίσει και τις τρεις προηγούμενες φορές που βρήκε αντίπαλο τη Φούλαμ στη διοργάνωση. Είναι αήττητη σε 23 σερί εντός σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες

Εκτός οι αρ. μπακ Τσιμίκας, Ρόμπερτσον, ο μπακ Μάτιπ και οι μέσοι Μπάιτσετιτς, Τιάγκο, Έντο, Σομποσλάι, μαζί με τον αρχισκόρερ Σαλάχ, αμφίβολος ο βασικός στόπερ Φαν Ντάικ.

Φούλαμ

Η Φούλαμ κέρδισε τη Ρόδεραμ 1-0 εντός και συνεχίζει στο Κύπελλο, με δύο σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ημιτελικά του Λιγκ Καπ και θέλει να δυσκολέψει ξανά τη Λίβερπουλ, όπως έκανε στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος.

Δυσκολεύεται εκτός

Εκτός έχει δύο νίκες σε 11 ταξίδια, η μία στο Λιγκ Καπ στα πέναλτι. Ο Ντε Κορντόβα – Ριντ σκοράρει σε δύο σερί αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εκτός οι μπακ Ριμ, Μπάσι, Μπάλο – Τουρέ, ο μέσος Ιγουόμπι και ο επιθετικός Τραορέ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.42 5 6.25 2.4 1.52 1.52 2.4 1.72 1.98 1.11 1.16 2.77
Λίβερπουλ - Φούλαμ / Εκτίμηση

H Λίβερπουλ λειτουργεί αθόρυβα και έτσι έχει καταφέρει να είναι η... ήσυχη δύναμη. Βρίσκεται εντός σε όλες τις διοργανώσεις και προερχόμενη από την πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ θέλει να καθαρίσει από σήμερα στην έδρα της την υπόθεση πρόκριση. Από την άλλη αντιμετωπίζει τη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα η οποία παρουσιάζεται... μαχητική κάτι που απέδειξε και στο μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα. 1 & over 2,5 (1.91)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr