Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης, κλειδώνει τη πρόκριση!

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 00:36

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από τη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Κύπελλο Ελλάδας: Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης, κλειδώνει τη πρόκριση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης.

(15:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 940, Cosmote Sport 1 HD

Α' ματς: Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 0-2

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Πανσερραϊκού με 2 γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση (κι αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον ΠΑΟΚ ή τον Βόλο.

Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός με «προίκα» τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην Τρίπολη έχει την ευκαιρία να πετύχει μία μεγάλη πρόκριση, αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη νέα απώλεια που είχε στο πρωτάθλημα στον αγώνα με την Κηφισιά. Η ομάδα των Σερρών δεν έχει κερδίσει στα οχτώ τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά σ’ αυτό το διάστημα έχει τη νίκη στο Κύπελλο στην Τρίπολη.

Απουσίες

Ο Γκαρσία αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, καθώς ακολουθεί και το ματς στην Λαμία. Μόνιμα απόντες αυτήν την περίοδοι οι διεθνείς μέσοι Ουεντραόγκο και Μασαρίποφ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί του Άρη, αλλά η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν τον «έριξε» από την έκτη θέση. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα μετά από πέντε παιχνίδια, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και χρειάζεται μία μεγάλη ανατροπή για την πρόκριση μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό στο πρώτο ματς.

Επιστροφή

Ο Ράσταβατς είναι πιθανό να κάνει κάποιες αλλαγές λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Καλτσάς, από προβλήματα προέρχονται οι μέσοι Μπαρτόλο και Σίτο, ο οποίος χτύπησε στα Γιάννινα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης / Εκτίμηση

Ο Πανσερραϊκός έχει το προβάδισμα και αυτό θα προσπαθήσει να διαφυλάξει. Ο Αστέρας ξέρει ότι έχει ένα βουνό να ανέβει, οπότε ίσως το πάει πιο συντηρητικά το ματς. Προβάδισμα ελαφρώς η ομάδα των Σερρών. 1Χ & over 1.5 (2.22).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr