Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ, με ισχνό προβάδισμα!

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 00:46

Ο ΠΑΟΚ με ισχνό προβάδισμα μεταβαίνει στον Βόλο για να τελειώσει την υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου. 

Κύπελλο Ελλάδας: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ,  με ισχνό προβάδισμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ.

(17:00), Κωδ. ΟΠΑΠ: 943, Cosmote Sport 3 HD

A' ματς: ΠΑΟΚ - Βόλος 1-0

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «16». Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης του Βόλου με 1 γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση (κι αν χρειαστεί) πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Αστέρα Τρίπολης ή τον Πανσερραϊκό.

Βόλος ΝΠΣ

Ο Βόλος έχασε από τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, έχει χάσει στα τρία τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα και πλέον είναι κοντά στις τελευταίες θέσεις. Το Κύπελλο μοιάζει σε τέτοιες περιπτώσεις με πολυτέλεια, ωστόσο θα παλέψει όσο μπορεί απέναντι στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν του στερεί τις πιθανότητες, αν και εξακολουθεί να είναι υπέρβαση μία πρόκριση.

Αλλαγές

Ο Λόπεθ είναι πιθανό να κάνει αλλαγές, καθώς ακολουθεί και το ματς πρωταθλήματος στην Τρίπολη, που είναι σημαντικό. Από προβλήματα προέρχονται ο μπακ Άλχο και ο μέσος Τσοκάνης.

ΠΑΟΚ

Το σερί του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις σταμάτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ήττα στο ντέρμπι από τον Άρη, που τον «έριξε» από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει άμεση αντίδραση και να προκριθεί στο Κύπελλο, όχι απλά υπερασπιζόμενος το 1-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και με νέα νίκη.

Ροτέισον

Ο Λουτσέσκου κάνει καιρό τώρα ροτέισον σε κάθε παιχνίδι και δε θα αλλάξει τη συνήθεια του στο συγκεκριμένο ματς. Στη διάθεση του έχει τεθεί και ο μεσοεπιθετικός Ζίβκοβιτς, εκτός πλάνων είναι ο στόπερ Ενκόνγκ και ο φορ Σαμάτα, που είναι με τις Εθνικές ομάδες.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ / Εκτίμηση

Είναι διοργάνωση που δίνει βάση ο ΠΑΟΚ και θα πάει στον Βόλο για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Ο Βόλος είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης αλλά θέλει γκολ. Over 2.5 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.