Ποδόσφαιρο

Λιγκ Τρόφι: Αξίζουν τα ρίσκα!

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 00:02

Φουλ δράση στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι, που έχουν ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Οι αγώνες είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90', η πρόκριση κρίνεται απ' ευθείας στη διαδικασία των πέναλτι. 

Λιγκ Τρόφι: Αξίζουν τα ρίσκα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΜΠΕΡΤΟΝ

Η Μπλάκπουλ προηγήθηκε με 2-0 στο Νότιγχαμ για το Κύπελλο Αγγλίας, όμως ισοφαρίστηκε στο 2-2 και έτσι πρόσθεσε στο πρόγραμμά της έναν επαναληπτικό που δε χρειαζόταν. Η ομάδα του Νιλ Κρίτσλι πάντως, έμεινε αήττητη για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει χάσει τρία από τα τελευταία εννέα ματς.

Εντός έδρας είναι πάρα πολύ δυνατή, με πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όλες μάλιστα σκοράροντας τουλάχιστον από δύο φορές, ενώ έχει χάσει 2 από τα τελευταία 12 ματς ως γηπεδούχος. Δεν έχει Χ σε 15 σερί εντός.

Η Μπέρτον, προηγήθηκε εντός απέναντι στη Γουίκομ για τη Λιγκ 1, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ και έμεινε χωρίς νίκη δεύτερη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Γκάρι Μιλς, πληρώνει πέντε συνεχόμενα under 2.5, χωρίς να σκοράρει ούτε δεχτεί πάνω από ένα γκολ σε αυτό το διάστημα. Δυσκολεύεται πάντως να κερδίσει, με 4 νίκες στα τελευταία 17 ματς.

Μέχρι στιγμής στη σεζόν, έχει δώσει 16 επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια, από τα οποία κατάφερε να κερδίσει τρία, ενώ έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία εννέα ταξίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι της Μπέρτον και εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ δυνατή με πέντε συνεχόμενες νίκες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται να κερδίσουν, προβληματίζοντας και στο πρωτάθλημα, ενώ μετρά ένα διπλό στα τελευταία εννέα ταξίδια. 1 & over 1,5 (1.83)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Άκρινγκτον, κέρδισε 3-0 τη Σάλφορντ εντός στο τελευταίο παιχνίδι στη Λιγκ 2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές. Η ομάδα του Τζον Κόουλμαν, είναι αουτσάιντερ απέναντι στην Μπόλτον, αλλά θα το παλέψει, έχοντας χάσει ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει μείνει μία φορά χωρίς γκολ σε οκτώ αγώνες.

Πέρσι, έχασε με 2-0 στο ίδιο γήπεδο από την Μπόλτον για τα ημιτελικά του Λιγκ Τρόφι, οπότε θέλει να πάρει εκδίκηση στο φετινό παιχνίδι. Εντός έδρας μάλιστα, έχει κερδίσει τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της.

Η Μπόλτον, πήρε ισοπαλία στο Λούτον με 0-0 για το Κύπελλο Αγγλίας και θα διεκδικήσει πρόκριση στον επαναληπτικό. Η ομάδα του Ίαν Ίβατ, που πέρσι κατέκτησε το Λιγκ Τρόφι, έχει πάρα πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, καθώς δεν έχει δεχτεί γκολ σε τέσσερα σερί παιχνίδια. Έχει χάσει δύο από τα τελευταία 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Στη διάρκεια της σεζόν, έχει πάρει οκτώ νίκες μακριά από το γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις. Οι επτά από αυτές ήταν χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ οι τέσσερις ήταν με ακριβές σκορ 2-0.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φαβορί για την πρόκριση η Μπόλτον η οποία αντιμετωπίζει εκτός την Άκρινγκτον που προέρχεται από τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Σάλφορντ. Περσινή κάτοχος η Μπόλτον θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της προηγούμενης σεζόν. 2 (1.90)

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΚΡΟΟΥΛΙ

Η Πιτέρμπορο, δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Λιντς εντός στο Κύπελλο Αγγλίας και υπέστη βαριά ήττα με 3-0, χάνοντας μετά από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, η ομάδα του Ντάρεν Φέργκιουσον, έχει πιο βατό αντίπαλο στο Λιγκ Τρόφι, αγωνιζόμενη μία κατηγορία υψηλότερα. Πληρώνει το over 2.5 γκολ σε πέντε σερί παιχνίδια, αλλά και σε 10 από τα τελευταία 11.

Η τελευταία ήττα από τη Λιντς, ήταν η μόλις δεύτερη εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, αλλά και η πρώτη στα τελευταία 15 ματς στο σπίτι της.

Η Κρόουλι, προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις, καθώς πέρασε με 4-2 από το Μπράντφορντ για τη Λιγκ 2 και έχει δύο συνεχόμενες νίκες, αμφότερες με γκολ – γκολ και over 3.5. Η ομάδα του Σκοτ Λίντσι έτσι, θα παίξει με διάθεση έκπληξης, απέναντι σε συγκρότημα υψηλότερης κατηγορίας. Ο Όρσι σκοράρει στα δύο τελευταία ματς.

Μακριά από την έδρα της, τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά επικίνδυνη. Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όλα σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές σε όλα. Δέχεται όμως γκολ σε οκτώ από τα τελευταία εννέα ταξίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Πιτέρμπορο αντιμετωπίζει την Κρόουλι από τη Λιγκ 2 προερχόμενη από τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Λιντς. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προέρχονται από πολύ καλές εμφανίσεις και μετρούν δύο συνεχόμενες νίκες. Αξίζει το 1 & G/G (2.60)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr