Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ-Αρης, ποντάρισμα στο 2.05!

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 00:15

AEK και Άρης θα μονομαχήσουν για το προβάδισμα πρόκρισης!

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ-Αρης,  ποντάρισμα στο 2.05!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΑΕΚ - Άρης

(19:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 948, Cosmote Sport 2 HD

Πρώτoς αγώνας για τη φάση των «16», ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του Άρη. Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Λεβαδειακό ή τη Νίκη Βόλου.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού και στόχος της αυτήν την εβδομάδα με τα συνεχόμενα δύσκολα ματς είναι και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, αλλά και να βρεθεί στην κορυφή, με νίκη επί του Παναθηναϊκού στην κορυφή. Στο γήπεδο της έχει πλέον ένα νικηφόρο σερί εντός συνόρων και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον αγώνα με τον Άρη.

Επιλογές

Ο Αλμέιδα είδε τις επιλογές του να αυξάνονται στις τελευταίες ημέρες, καθώς επανήλθε ο φορ Αραούχο, αλλά και ο μεσοεπιθετικός Φερνάντες, που μπήκε αλλαγή στο τέλος στο Καραϊσκάκη. Μόνιθμα απόντες λόγω Εθνικών ομάδων ο στόπερ Μουκουντί και οι μπακ Χατζισαφί, Μοχαμάντι.

Άρης

Ο Άρης πέτυχε μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έδειξε για άλλη μία φορά ότι οι δυνατότητες δεν του λείπουν και ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στα μεγάλα παιχνίδια. Εκτός έδρας δεν έχει πάρει αποτέλεσμα σε ντέρμπι, έχασε στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι στόχος όσο παραμένει εκτός τετράδας στο πρωτάθλημα, για να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαχείριση

Ο Μάντζιος καλείται να κάνει διαχείριση στο ρόστερ με τα συνεχόμενα παιχνίδια έχοντας πλέον στη διάθεση του τους νεοαποκτηθέντες στόπερ Ρόουζ και μεσοεπιθετικό Φετφατζίδη. Εκτός παραμένουν λόγω τραυματισμών ο μέσος Βερστράτε και ο στόπερ Βέλεθ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
ΑΕΚ - Άρης / Εκτίμηση

Με ψυχολογία και οι δύο ομάδες μετά τα ντέρμπι, αφού αμφότερες κέρδισαν. Φαβορί η ΑΕΚ αλλά στο 1.55 δεν αξίζει ο άσος. Προτιμότερο το σενάριο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Goal/goal (2.05).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.