Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αρχίζουν τα δύσκολα!

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 00:20

Το κλάσικο της Ελλάδας είναι γεγονός και η πρώτη πράξη θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά το προβάδισμα πρόκρισης. 

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, αρχίζουν τα δύσκολα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

(21:30), Κωδ. ΟΠΑΠ: 957, Cosmote Sport 1 HD

Πρώτoς αγώνας για τη φάση των «16», ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του Ολυμπιακού. Δεν ισχύει ο κανονισμός τού εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την ΑΕΛ ή τον Ατρόμητο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παναθηναϊκός

Ο Τερίμ έκανε τις νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια του στον Παναθηναϊκό και τώρα μπαίνει στα ντέρμπι., πρώτα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και στη συνέχεια με την ΑΕΚ στο [πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» έχουν καλή ψυχολογία έχοντας επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος και ψάχνουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη σε ντέρμπι, αφού στο πρωτάθλημα έχασαν από την ΑΕΚ και έμειναν στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο.

Λύσεις

Ο Τερίμ είδε τον Σπόραρ να του δίνει επιπλέον λύση στην επίθεση, ενώ επιστρέφουν ο μέσος Πέρεθ και ο μεσοεπιθετικός Βέρμπιτς. Μόνιμα απόντες είναι οι στόπερ Μάγκνουσον, Μπράουν, από πρόβλημα προέρχεται και ο επίσης στόπερ Σενκεφελντ.

Ολυμπιακός

Μετά την Λαμία, ο Ολυμπιακός έχασε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία, έχει μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, είναι πλέον στο -8 από την κορυφή και στην Λεωφόρο καίγεται» για αποτέλεσμα. Το Κύπελλο άλλωστε μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό στόχο για έναν τίτλο, πάνω απ’ όλα όμως ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα του τονώσει και τη ψυχολογία.

Ελλείψεις

Ο Καρβαλιάλ καλείται να βρει λύσεις, έχοντας και αρκετές απουσίες με τον στόπερ Φρέιρε μόνιμα τραυματία, τον φορ Ελ Κααμπί με την Εθνική ομάδα και τον επίσης φορ Γιόβετιτς να προέρχεται από πρόβλημα. Έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις ο στόπερ Πορόζο και ο φορ Ελ Αραμπί.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.1 3.25 3.9 1.5 2.47 1.16 4.75 2.07 1.67 1.25 1.34 1.72
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / Εκτίμηση

Τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες παραμένουν ντέρμπι σε όποια κατάσταση να βρίσκονται εκατέρωθεν. Ο Παναθηναϊκός είναι λίγο καλύτερος αυτή τη περίοδο, με τον Τούρκο προπονητή να προσπαθεί να θέσει τις βάσεις. Δεν θα ξεφύγει το σκορ. 2-3 γκολ (1.95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.