Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Πορτογαλίας: Πρόκριση και γκολ!

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 - 00:29

Η δράση στο Κύπελλο Πορτογαλίας συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις και... τέσσερις ομάδες που θέλουν διακαώς να "τσεκάρουν" το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι αναμετρήσεις είναι Νοκ άουτ ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Κύπελλο Πορτογαλίας: Πρόκριση και γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

ΣΑΝΤΑ ΚΛΑΡΑ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ

Η Σάντα Κλάρα υποβιβάστηκε από την μεγάλη κατηγορία και έχει στόχο να επιστρέψει άμεσα στην ελίτ, όμως το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την Μάφρα (0-1), με γκολ που δέχτηκε στο 93'. Εχασε έτσι την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή, βεβαίως είχε προηγηθεί αήττητο έξι αγωνιστικών με πέντε νίκες για το φιλόδοξο κλαμπ από τις Αζόρες.Εφερε δεύτερο διαδοχικό under και no goal μετά από τρία συνεχόμενα γκολ-γκολ και over. Ηγέτης της ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Γκάμπριελ Σίλβα (3 γκολ), μοναδικός απόντας ο αν. επιθετικός Βιέρα.

Η Νασιονάλ Μαδέιρα και αυτή συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία (για τρίτη διαδοχική σεζόν) και επίσης δεν εκμεταλλεύτηκε ευκαιρία να ανέβει μόνη πρώτη, μένοντας στο 1-1 με την Τοντέλα. Βεβαίως πρόκειται για ένα κλαμπ με πολλές συμμετοχές στα μεγάλα σαλόνια (την δεκαετία 2004-14 συμμετείχε πέντε φορές στο Γιουρόπα Λιγκ), ενώ τέσσερις φορές έφτασε στα ημιτελικά κυπέλλου.Πορεύεται με όπλο την πιο παραγωγική επίθεση στην λίγκα, ξεχωρίζουν ο Βενεζουελάνος Ραμίρες (9 γκολ) και ο Βίτι (7 γκολ), γκολ-γκολ τα πέντε από τα έξι τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Πλήρης αποστολή για τον Τιάγο Μαργαρίδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη αναμέτρηση και ντέρμπι. Οι δύο ομάδες πέρα από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αναμετρώνται με σκοπό να δείξουν ποιος είναι το... αφεντικό με τις δυο τους να κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση στην κατάταξη της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Και οι δύο αναμένεται να το παλέψουν. G/G (1.92)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΠΕΝΑΦΙΕΛ

Η Γκιμαράες «έκλεψε» κυριολεκτικά ένα βαθμό στην έδρα της Μπράγκα (1-1), παραμένοντας κοντά στις προνομιούχες θέσεις. Βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο ντέρμπι αλλά δεν το έβαλε κάτω και «χτύπησε» στις καθυστερήσεις. Εχει σταθεροποιήσει την απόδοση της το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Αλβαρο Πατσέκο, τρέχοντας αήττητο πέντε αγωνιστικών (με τρεις νίκες).Γκολ-γκολ τα έξι από τα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει βρει δίχτυα στα 11/12 πιο πρόσφατα όλων των διοργανώσεων. Αμφίβολος ο χρήσιμος στόπερ Βιλανουέβα, συνεχίζουν εκτός οι Αρκάνζο (βασικός μέσος) και Ζότα (εξτρέμ).

Η Πεναφιέλ προέρχεται από εντός έδρας νίκη επί της Βιλαβερντένσε (2-1) και με μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών (2-1-0) απομακρύνθηκε κάπως από τις τελευταίες θέσεις της δεύτερης κατηγορίας. Οπωσδήποτε πρέπει να βρει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα η ομάδα του Ελντερ Κριστοβάο, αυτή τη φορά πάντως πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και άντεξε μετά την μείωση (66').Εχει την χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στη λίγκα, πήρε μόλις δύο βαθμούς σε έξι εξόδους. Στηρίζεται αρκετά στον μέσο Αντρέ Σίλβα (3 γκολ) και τον επιθετικό Ρομπίνιο (3 γκολ). Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα απουσιών.

EKTIΜΗΣΗ: Η Γκιμαράες προέρχεται από το 1-1 κόντρα στην Μπράγκα που τη διατήρησε κοντά στις προνομιούχες θέσεις, ενώ από την άλλη η Πεναφιέλ βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στο πρωτάθλημα και δείχνει πως δεν μπορεί να φανεί αντάξια των προσδοκιών παρά τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τελευταία. 1 & over 1,5 (1.53)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr