Ποδόσφαιρο

League 1 Αγγλίας: Έχει γκολ η 28η αγωνιστική!

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 00:00

Εντεκα παιχνίδια σήμερα στη Λιγκ 1 και το κάθε ένα υπόσχεται συναρπαστική μάχη. Γκολ, σημεία και combo μας προσφέρουν δυνατά προγνωστικά σε καλές αποδόσεις.

League 1 Αγγλίας: Έχει γκολ η 28η αγωνιστική!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΚΟΜ-ΛΙΝΚΟΛΝ

Η Γουίκομ δέχθηκε γκολ από την Μπέρτον σε δύσκολο σημείο, ωστόσο βρήκε άμεσα την απάντηση και κατάφερε να σώσει τον βαθμό. Δεν χάνει στα τελευταία τρία ματς για το πρωτάθλημα (1-2-0), ωστόσο παραμένει στο δεύτερο μισό της κατάταξης και οφείλει να κοιτάζει προς τα κάτω, δεν έχει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ψάξει τη διάκριση. Συνεχίζει στο Λιγκ Τρόφι, την Τρίτη νίκησε τους νέους της Γουέστ Χαμ (2-1). Απουσιάζουν αυτή τη φορά λόγω τραυματισμού οι Σκόουεν (μ. 22/1), Πάτεντεν (μ. 8/0), Χάνλαν (ε. 16/2), Ντε Μπαρ (ε.9/0).

Η Λίνκολν έπαιξε για τελευταία φορά την Πρωτοχρονιά, όταν και δεν τα κατάφερε στο Μπλάκπουλ. Το πλάνο της ακυρώθηκε μετά το γκολ που δέχθηκε στο ημίωρο, όσο και αν προσπάθησε δεν βρήκε την ισοφάριση, το 2-0 στην εκπνοή. Τέταρτη ήττα στη σειρά, είναι προφανές ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κυρίως επειδή στα μετόπισθεν επιτρέπει περισσότερες ευκαιρίες. Πήρε τους Τέιλορ (ε. Λούτον), Μόιλαν (ε. Σέλμπουρν). Απουσιάζουν από το ματς οι Ο’Κόνορ (α. 21/1) Μαντρόιου (μ. 19/5), Χάκετ (ε. 12/2), Γουόκερ (ε. 5/0), Χάουζ (ε. 5/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καλύτερη ομάδα η Γουίκομ και σε πολύ καλή φόρμα αυτή τη περίοδο. Είναι πειστική μέσα στην έδρα της και μπορεί να φτάσει στη νίκη σήμερα. 1 (1.90).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΡΛΑΙΛ-ΟΞΦΟΡΝΤ

Η Καρλάιλ δεν είχε επιθετική επάρκεια στην έδρα της Εξετερ και από τη στιγμή που δέχθηκε το 2-0 στο τελευταίο τέταρτο, ήταν προφανές ότι θα μείνει με άδεια χέρια. Μείωσε και δεν παράτησε την προσπάθεια, δίχως αυτό να είναι αρκετό. Τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς για το πρωτάθλημα, παγιώνεται στην τελευταία τετράδα και όλα συντείνουν στο ότι έχει βουνό να ανέβει. Πήρε τους Νιλ (μ. Σέφιλντ Γιουν.), Γκρέαν (α. Κρ. Πάλας), Αρμστρονγκ (ε. Χάρογκεϊτ). Γύρισε στην Πάλας ο Πλανγκ (ε. 22/2). Εκτός οι Μπακ (α. 14/0), Γκάι (μ. 16/0), Αμπάλντε (ε. 12/0).

Η Οξφορντ είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Τσάρλτον για το πρωτάθλημα, μάλιστα έγινε ακόμη δυσκολότερο από τη στιγμή που δέχθηκε γκολ στο πεντάλεπτο, πλην όμως ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, είχε υπομονή και μέθοδο, για να φτάσει στη νίκη με ανατροπή. «Δύο στα τρία», σταθερά σε τροχιά πλέι οφ, η αυτόματη άνοδος είναι δύσκολο εγχείρημα. Έχασε 2-0 από τη Γουίμπλεντον την Τρίτη, τέλος το Λιγκ Τρόφι. Χτύπησε σοβαρά ο Μιλς (μ. 21/1), εκτός και οι Λονγκ (α. 13/1), Νέγκρου (α. 8/0), Μέρφι (μ-ε.12/0), Εντουαρντς (μ-ε. 5/1), Μπράουν (μ-ε. 4/0), Λι (μ. 11/5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καρλάιλ έχει οδηγήσει τα τελευταία παιχνίδια της στα γκολ, όπως και η αντίπαλός της. Σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με ευκολία. Goal/goal (1.80).

ΚΕΜΠΡΙΤΖ-ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Φέτος (2/12) για το Κύπελλο: Κέμπριτζ – Φλίτγουντ 4-0. Η Κέμπριτζ δεν είχε καλή παρουσία με τη Λέιτον Οριεντ για το πρωτάθλημα, δέχθηκε δύο γκολ σε τρία λεπτά και μοιραία έμεινε με άδεια χέρια, αφού αυτή τη φορά δεν έπεισε επιθετικά. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία για τους «φοιτητές», δεν είχαν απάντηση στο Κύπελλο, για το οποίο έχασε 5-2 από την Μπλάκμπερν (φυσιολογική εξέλιξη). Δεν είναι διαθέσιμοι οι Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρε (ε. 18/5), Κατσούνγκα (ε. 14/3), Τόμας (μ. 25/1), Ντανκ (α. 4/0), μαζεύονται αγωνιστικά προβλήματα.

Η Φλίτγουντ ήταν ανταγωνιστική απέναντι στην Ντέρμπι, μάλιστα μείωσε σε 2-1 και έκανε τα πάντα για να πάρει αποτέλεσμα, ωστόσο υποτάχθηκε σε έναν ανώτερο αντίπαλο, φυσιολογική εξέλιξη. Τρίτη διαδοχική αποτυχία, δεν έχει νίκη εδώ και 11 αγωνιστικές (0-2-9) και με τέτοια συγκομιδή, μόνο εντύπωση δεν προκαλεί το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση. Η κάκιστη αμυντική λειτουργία είναι η βασική αιτία των δεινών. Πήρε τον Κόχλαν (ε. Γουότερφορντ). Εκτός δράσης εκ νέου οι Μπρουμ (μ. 18/1), Μέιγιορ (μ. 17/0), Σίμονς (μ. 6/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Kέμπριτζ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και τώρα μοιάζει ευκαιρία για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Περίεργο παιχνίδι, καλύτερα με κάλυψη. 1Χ & over 1.5 (1.70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ-ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Μπάρνσλεϊ δεν έχει αγωνιστεί μετά την αγωνιστική της Πρωτοχρονιάς. Στο εντός έδρας ματς με τη Γουίγκαν βρήκε το 1-0 σε ιδανικό σημείο, ωστόσο δεν έφτασε στο 2-0 και το πλήρωσε ακριβά, δεχόμενη την ισοφάριση στο φινάλε. Δεύτερη μοιρασιά στη σειρά, το εντυπωσιακό είναι ότι αγνοεί την ήττα στο πρωτάθλημα εδώ και οκτώ ματς (4-4-0) και έτσι εξηγείται το ότι βρίσκεται σταθερά στη ζώνη των πλέι οφ. Μάλιστα, δεν έχει εγκαταλειφθεί η προσπάθεια για διεκδίκηση της αυτόματης ανόδου. Εκτός δράσης ο Μπένσον (μ. 6/0), δίχως απρόοπτα.

Η Μπρίστολ Ρόβερς δεν τα κατάφερε με τη Γουίκομ. Μάλιστα, το ότι έχασε με οριακή διαφορά είναι στοιχείο που την κολακεύει, καθώς ο Μάρτιν σκόραρε δύο φορές μετά την κανονική διάρκεια. Διεκόπη το μίνι σερί των δύο νικών, η απόσταση των εννέα βαθμών από τις θέσεις των πλέι οφ δεν είναι αμελητέα. Καλή προσπάθεια έκανε στο Κύπελλο, πήρε το 1-1 στην έδρα της Νόργουιτς και την Τετάρτη παίζει μαζί της σε επαναληπτικό για την πρόκριση. Μετράει 11 διαδοχικά G/G σε όλα τα μέτωπα. Εκτός δράσης οι Γουίλσον (α. 10/0) και Φρεντ (α. 8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν υπάρχει κάτι που περιμένουμε από αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι τα γκολ. Goal/goal (1.65).

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΕΞΕΤΕΡ

Η Μπλάκπουλ ενεπλάκη σε ματς δίχως γρήγορο ρυθμό απέναντι στη Γουίκομ, αλλά αποδείχθηκε πιο μεθοδική, αρίστευσε στα μετόπισθεν και με γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε τη σημαντική νίκη. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από μίνι απολογισμό δύο ηττών, παραμένει σε τροχιά πλέι οφ, αν για να τερματίσει στην πρώτη εξάδα πρέπει να βρει σταθερό βηματισμό. Συνεχίζει στο Λιγκ Τρόφι, την Τετάρτη νίκησε 2-1 την Μπέρτον. Προς το παρόν κρατάει τον φορ Ρόουντς (15 γκολ). Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Μπίσλεϊ (ε. 15/4), Κουασί (ε. 10/1), Πένινγκτον (α. 18/0).

Η Εξετερ ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο του εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Καρλάιλ, βρήκε δύο τέρματα, δεν πτοήθηκε από τη μείωση του σκορ στο φινάλε και πανηγύρισε σπουδαία νίκη. Δεύτερη επιτυχία στα τελευταία τέσερα, την είχε άμεση ανάγκη δεδομένου ότι απέκτησε απόσταση τριών βαθμών από την τελευταία τετράδα και καλείται να χτίσει σε αυτό το «μαξιλαράκι». Πήρε τον Χάρις (μ.-ε. Φούλαμ). Γύρισε στην Μπρέντφορντ ο Τρέβιτ (μ. 19/3), θέμα. Δύσκολα οι Εϊμσον (α. 21/2), Φίτζγουοτερ (α. 3/0), Μίτσελ (μ.-ε. 14/2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε τρομερή κατάσταση δείχνει η Μπλάκπουλ όταν παίζει μέσα στο γήπεδό της. Δικαιολογημένο φαβορί η γηπεδούχος. 1 (1.55).

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Η Μπόλτον δεν έκανε την καλύτερη εμφάνιση απέναντι στην Μπέρτον, ωστόσο είχε τις ευκαιρίες και εν τέλει πανηγύρισε τη νίκη χάρη σε αυτογκόλ. Τέταρτη επιτυχία στη σειρά, στα τελευταία τρία κράτησε και το μηδέν παθητικό, πλησίασε την κορυφή στους δύο βαθμούς (χρωστάει ματς) και αποδεικνύει ότι η αυτόματη άνοδος είναι σαφώς μέσα στις δυνατότητές της. Την Τετάρτη νίκησε 3-1 την Ακρινγκτον και συνεχίζει την πορεία της στο Λιγκ Τρόφι. Απόντες οι Ενλουντουλού (ε. 18/1), Γκόμες (μ-ε. 9/0), Τζόουνς (α. 20/0), χωρίς απρόοπτα.

Η Τσέλτεναμ ήταν το λογικό αουτσάιντερ στο εντός έδρας ματς με την Πόρτσμουθ και μάλιστα δέχθηκε γκολ στην αρχή της επανάληψης, αλλά στο επόμενο πεντάλεπτο είχε ήδη γυρίσει το ματς. Τρίτη νίκη στα τελευταία πέντε, στο πρώτο δίμηνο της σεζόν έδειχνε... θαμμένη και σίγουρη για υποβιβασμό, αλλά πλέον αντιδρά εξαιρετικά και υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να βγει από την τελευταία τετράδα. Πλέον, έχει βρει συνέπεια στο σκοράρισμα και αυτό φέρνει βαθμούς. Εκτός δράσης αναμένονται αυτή τη φορά οι Στριτ (ε. 20/2) και Ουίλιαμς (α. 21/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπόλτον είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία 6 παιχνίδια, και μπορεί να δώσει συνέχεια σε αυτό το μομέντουμ. 1 & over 1.5 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Η Γουίγκαν είχε δύσκολο έργο στο εκτός έδρας ματς με την Μπάρνσλεϊ, δέχθηκε το 1-0 σε κομβικό σημείο, ωστόσο ουδέποτε σταμάτησε την προσπάθεια και η ανταμοιβή ήταν η ισοφάριση στο... παρά τρία. Τέσσερις βαθμοί στα τελευταία δύο, αναμένεται να μείνει εκτός κινδύνου, αρκεί να διατηρήσει τη βελτιωμένη εικόνα στα μετόπισθεν. Στο Κύπελλο έκανε πολύ καλή προσπάθεια, ωστόσο έχασε 2-0 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι. Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτες απουσίες.

Η Γουίγκαν είχε δύσκολο έργο στο εκτός έδρας ματς με την Μπάρνσλεϊ, δέχθηκε το 1-0 σε κομβικό σημείο, ωστόσο ουδέποτε σταμάτησε την προσπάθεια και η ανταμοιβή ήταν η ισοφάριση στο... παρά τρία. Τέσσερις βαθμοί στα τελευταία δύο, αναμένεται να μείνει εκτός κινδύνου, αρκεί να διατηρήσει τη βελτιωμένη εικόνα στα μετόπισθεν. Στο Κύπελλο έκανε πολύ καλή προσπάθεια, ωστόσο έχασε 2-0 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι. Θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτες απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η Γουίγκαν είναι πολύ απρόβλεπτη ομάδα. Θα κοιτάξουν να μη χάσουν αρχικά. No goal (1.93).

ΠΟΡΤΣMΟΥΘ-ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Φέτος (7/11) για το Λιγκ Τρόφι: Λέιτον Οριεντ – Πόρτσμουθ 1-2. Η Πόρτσμουθ βρήκε το 1-0 σε καίριο σημείο στην έδρα της Τσέλτεναμ, αλλά στο επόμενο πεντάλεπτο είχε ήδη δεχθεί την ανατροπή. Μία νίκη στα τελευταία πέντε (1-2-2) για τους «πόμπις», παραμένουν στην κορυφή, ωστόσο για ακόμη μία φορά αποδεικνύουν ότι έχουν βρει κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο προκειμένου να μην ξεκολλήσουν από αυτή την κατηγορία. Απόντες οι Πουλ (α. 14/3), Ογκίλβι (α. 9/1), Σουάνσον (α. 7/0), Ρόμπερτσον (μ. 20/1), Ανγιορίν (μ.-ε. 7/1), Γένγκι (ε. 12/3).

Η Λέιτον Οριεντ αγωνίστηκε τελευταία φορά την Πρωτοχρονιά και μάλιστα έπαιξε υποδειγματική άμυνα στην Κέμπριτζ, για να πάρει τη σημαντική νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Πρόσφατος απολογισμός 2-1-0 στο πρωτάθλημα και δη με μηδέν παθητικό, ξεφεύγει από τον κίνδυνο και παρά το ότι θεωρητικά μπορεί να στοχεύσει σε κάτι καλύτερο, δεν υπάρχουν τα απαραίτητα εφόδια για τόσο υψηλές πτήσεις. Αμφίβολοι δίνονται οι Γκρέιαμ (μ.-ε. 15/0), Ντρίναν (ε. 12/0), Χαντ (α. 17/1), Σωτηρίου (ε. 24/6), χωρίς δεδομένα κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο κλειστά και να παίξει η Λέιτον, τα πάντα είναι στο χέρι της Πόρτσμουθ. Θα πάμε με τη νίκη των πρωτοπόρων. 1 (1.60).

ΡΕNΤΙΝΓΚ-ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ

Η Ρέντινγκ ενεπλάκη σε συναρπαστικό ματς με την Εξετερ. Προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες, αλλά δεν έπαψε να πιστεύει στη νίκη και την πήρε με γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Με αήττητο σερί 2-4-0 στο πρωτάθλημα, προσπαθεί να βρει τη λύση στα εξωαγωνιστικά προβλήματα και αυξάνει τις πιθανότητες για να πετύχει τη σωτηρία. Την Τρίτη έχασε στα πέναλτι από την Μπράιτον Β και αποχαιρέτησε το Λιγκ Τρόφι. Απουσιάζουν οι Ελιοτ (μ. 20/0), Μπάλαρντ (ε. 10/3), Γιάντομ (α. 17/0), πιο σημαντική κρίνεται η απουσία του πρώτου.

Η Πορτ Βέιλ ενεπλάκη σε συναρπαστικό ματς με την Τσάρλτον. Αμυντικά δεν πήρε καλό βαθμό, βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο ισοφάρισε ισάριθμες και έσωσε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις. Μία νίκη στα τελευταία πέντε (1-2-2), στο επιθετικό σκέλος έχει βρει πατήματα, αλλά ανασταλτικά οφείλει να προοδεύσει για να μην έχει πρόβλημα. Στο «+7» από την τελευταία τετράδα, ηρεμία. Πήρε τον Γουίαρ (μ. Μπράιτον, ήταν δανεικός στην Μπλάκπουλ). Εκτός οι Κλαρκ (α. 10/0), Τζόουνς (α. 4/0), Οτζο (μ. 20/1), Τόμας (μ. 11/0), Πλαντ (μ-ε. 17/0), Ντέμπρα (α. 14/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η συχνότητα που σκοράρουν οι δύο ομάδες και ο υψηλός ρυθμός που οδηγούν τα παιχνίδια τους οι δύο ομάδες, μας οδηγούν στα γκολ. Over 2.5 (1.83).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ-ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ

Η Σριούσμπερι δεν φημίζεται για την επιθετική αποτελεσματικότητά της, αλλά στο εντός έδρας ματς με τη Φλίτγουντ αποδείχθηκε εξωστρεφής, βρήκε τρία γκολ και πανηγύρισε δίκαιη νίκη. Το σερί των τεσσάρων ηττών τερματίστηκε, κρατάει ικανή απόσταση από την τελευταία τετράδα, ωστόσο το πισωγύρισμα ήρθε στο Κύπελλο, διοργάνωση για την οποία έχασε 1-0 εντός από τη Ρέξαμ. Οφείλει να αποδείξει ότι η νίκη επί της Φλίτγουντ δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας από εδώ και πέρα. Εκτός δράσης οι Ούντο (ε. 24/3), Φλάναγκαν (α. 15/0).

Η Στίβενεϊτζ δεν είχε τις πιθανότητες με το μέρος της στην έδρα της Πόρτσμουθ, βρήκε την προσωρινή ισοφάριση, ωστόσο δέχθηκε άμεσα το 2-1 και έμεινε με άδεια χέρια, όσο και να το πάλεψε. Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία, παραμένει ψηλά, ωστόσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη το τελευταίο διάστημα και προς ενίσχυση αυτού ήρθε η ήττα από την ερασιτεχνική Μέιντστοουν στο Κύπελλο να δυσχεράνει το κλίμα. Ζητείται άμεση αντίδραση. Εκτός δράσης έχει τεθεί ο Τόμπσον (α. 20/0), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες θα ψάξουν την αντίδραση, η κάθε μία για τους λόγους τους. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η φιλοξενούμενη λόγω ποιότητας. 2Χ & over 1.5 (1.78).

ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Η Τσάρλτον ενεπλάκη σε εξαιρετικό ματς απέναντι στην Πορτ Βέιλ, προηγήθηκε τρεις φορές, αλλά αμυντικά δεν πήρε καλό βαθμό, ισοφαρίστηκε ισάριθμες και στις καθυστερήσεις δέχθηκε το τρίτο γκολ. Δεν έχει νίκη εδώ και επτά ματς στο πρωτάθλημα (0-4-3), είναι προφανές ότι με τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά δεν γίνεται λόγος για διάκριση, παρά μόνο να μείνει μακριά από περιπέτειες. Πήρε Μπάκινσον (μ. Σέφιλντ Γουέν.), Φιορίνι (μ. Μάν. Σίτι). Δύσκολα οι Καμαρά (μ. 7/0), Τέιλορ (μ. 5/0), Λίμπερν (ε. 13/3), Ανέκ (ε. 6/1), Τσ. Κάμπελ (μ.-ε. 11/2), Μέι (ε. 22/15).

Η Πιτέρμπορο δέχθηκε γκολ από την Ντέρμπι με τη σέντρα, αλλά ισοφάρισε άμεσα και μετά το 2-1 δεν τα παράτησε, για να πάρει σπουδαία νίκη με ανατροπή στο τέλος. Εξαιρετικό σερί 6-3-0 στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε τροχιά ανόδου και με τέτοια συμπεριφορά μπορεί να ζητήσει την αυτόματη άνοδο. Δεν μπόρεσε στο Κύπελλο, έχασε 3-0 από τη Λιντς και αποκλείστηκε, ενώ στο Λιγκ Τρόφι επρόκειτο να παίξει με την Κρόουλι την Τετάρτη, αλλά το ματς αναβλήθηκε. Εκτός οι Μπιλοκάπιτς (τ. 24 συμμ.), Κλαρκ-Χάρις (ε. 17/6), σημαντικές απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν βίους αντίθετους, όμως έχουν ένα κοινό στοιχείο, τα γκολ! Πάμε με το over 2.5 & goal/goal (1.75).

Βαθμολογία -

12/01/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 53 26 15 8 3 42 22 20
2 Μπόλτον Μπόλτον 51 24 16 3 5 45 24 21
3 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 49 25 14 7 4 50 27 23
4 Ντέρμπι Ντέρμπι 49 25 15 4 6 47 24 23
5 Όξφορντ Όξφορντ 46 25 14 4 7 42 29 13
6 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 43 24 12 7 5 46 28 18
7 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 43 25 12 7 6 37 25 12
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 39 26 11 6 9 42 32 10
9 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 36 25 11 3 11 31 33 -2
10 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 34 24 9 7 8 34 33 1
11 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 32 26 8 8 10 29 29 0
12 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 32 25 8 8 9 25 31 -6
13 Τσάρλτον Τσάρλτον 30 25 7 9 9 39 37 2
14 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 30 25 8 6 11 28 38 -10
15 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 30 26 9 3 14 17 36 -19
16 Γουίκομ Γουίκομ 29 25 7 8 10 29 34 -5
17 Μπέρτον Μπέρτον 28 26 7 7 12 21 35 -14
18 Γουίγκαν Γουίγκαν 27 25 10 5 10 35 30 5
19 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 27 24 7 6 11 21 32 -11
20 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 26 25 7 5 13 18 37 -19
21 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 23 25 7 6 12 34 41 -7
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 23 25 6 5 14 19 34 -15
23 Καρλάιλ Καρλάιλ 20 26 4 8 14 21 38 -17
24 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 18 25 4 6 15 22 45 -23
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr