Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, el clasico με τιμή πάνω από 2.00!

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 11:23

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάρτσελόνα που θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα, el clasico με τιμή πάνω από 2.00!

21:00, Action 24.

***Τελικός για το ισπανικό Σούπερ Καπ στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Στον περσινό τελικό του Σούπερ Καπ: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 3-1.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 5-3 στην παράταση στον ημιτελικό με την Ατλέτικο που ήταν τρομερός από πλευράς θεάματος.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι εντυπωσιακή φέτος ούσα αήττητη στα τελευταία 20 σε όλες τις διοργανώσεις με 16 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Οι Μαδριλένοι, ξέχωρα απο το σκορ του ημιτελικού με την Ατλέτικο, φέτος είναι εξαιρετικοί στην άμυνα. Δεν δέχονται εύκολα γκολ και ειδικά τώρα που θα κριθε τίτλος θα είναι προσεκτικοί.

Αγωνιστικά νέα

ΔΕν υπολογίζονται οι μακροχρόνια τραυματίες Κουρτουά (γκολκίπερ), Αλάμπα (στόπερ) και Μιλιτάο (στόπερ), όπως επίσης ο εναλλακτικός μπακ Λούκας Βάθκεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2)

Κέπα – Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος – Μπέλινγχαμ – Βινίσιους, Ροντρίγκο

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αντιμετώπισε την Οσασούνα στον άλλο ημιτελικό όπου νίκησε δύσκολα με 2-0.

Η ομάδα του Τσάβι φέτος παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως στα 10 τελευταία πρωταθλήματος έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Παράλληλα ο Λεβαντόφσκι δεν διανύει και την πιο παραγωγική του σεζόν και είναι ένα μεγάλο ζήτημα.

Επίσης από τα 7 τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μόλις σε ένα κράτησε πίσω το μηδέν και ήταν στον ημιτελικό με την Οσασούνα.

Αγωνιστικά νέα

Διαθέσιμος είναι πλέον ο μέσος Πέδρι και ο μπακ Κανσέλο. Εκτός ο εξτρέμ Ραφίνια. Παραμένουν τραυματίες οι Τερ Στέγκεν (γκολκίπερ), Ίνιγο Μαρτίνεθ (στόπερ), Μάρκος Αλόνσο (μπακ) και Γκάβι (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3)

Ινιάκι Πένια – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Γκιντογκάν – Φεράν Τόρες, Λεβαντόφσκι, Ζοάο Φέλιξ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.1 3.7 3.15 2.37 1.54 1.54 2.37 1.47 2.47 1.34 1.27 1.71
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα / Εκτίμηση

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιο συγκροτημένη ομάδα. Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται πολύ φέτος. Αξίζει το ρίσκο με τον άσο του 2,36.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr