Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Στήριξη των φαβορί!

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 00:52

Με ενθουσιασμό και προσδοκίες ξεκινάνε σήμερα οι ομάδες του 3ου και 4ου ομίλου στο Κόπα Άφρικα, με τα φαβορί να έχουν το λογικό προβάδισμα.

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Στήριξη των φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κόπα Άφρικα.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΓΚΑΜΠΙΑ

Εναρκτήριο ματς για τον τρίτο όμιλο του Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στην πόλη Γιαμουσούκρο της Ακτής Ελεφαντοστού. Η Σενεγάλη είναι η κάτοχος του τροπαίου και φυσικά πηγαίνει με το ανάλογο…΄τουπέ στην Ακτή για να υπερασπιστεί τα πρωτεία. Έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει, άπαντες στις τάξεις της είναι αισιόδοξοι για το «ριπίτ». Φυσικά, για μια ακόμα φορά στην αποστολή ο εμβληματικός επιθετικός Σαντιό Μανέ της Αλ Νασρ, με τις 101 διεθνείς συξμμετοχές και τυα 40 γκολ. Όλοι οι παίκτες που κάλεσε ο κόουτς Αλιού Σισέ αγωνίζονται εκτός των συνόρων. Στην πρόβα τζενεράλε νίκησε με 1-0 τον Νίγηρα

Κάθε άλλο παρά με το δεξί μπαίνει η αποστολή της Γκάμποια στην διοργάνωση της Ακτής Ελεφαντοστού. Στην πτήση για την χώρα εξελίχθηκαν σκηνές τρόμου, καθώς λόγω έλλειψης οξυγόνου στην καμπίνα επιβατών παίκτες λιποθύμησαν ! Ζητούμενο να ξεπεραστεί το ψυχολογικό σοκ για να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική στην πρεμιέρα. Ο Βέλγος κόουτς Τομ Σεντφίτ παραμένει για πέμπτη χρονιά στον πάγκο των «σκορπιών» είναι αυτός που τους έχει ανεβάσει επίπεδο. Φυσικά διαθέτει και παίκτες πρώτης γραμμής, καθώς οι περισσότεροι αγωνίζονται εκτός των συνόρων και κυρίως στην Ευρώπη. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην άμυνα για μια ομάδα που πάντως σκοράρει με άνεση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η κάτοχος του τροπαίου είναι το φαβορί και σήμερα σε αυτό το ματς. Έχει ποιότητα και μέταλλο αυτή η ομάδα να ξεκινήσει δυναμικά στον όμιλο. 1 & over 1.5 (1.70).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΓΟΥΙΝΕΑ

Εναρκτήριο ματς για τον τρίτο όμιλο του Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στην πόλη Γιαμουσούκρο της Ακτής Ελεφαντοστού. Τα Καμερούν δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας του και γίνεται να βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη. Ο κόουτς Ριγκομπέρτ Σιονγκ παρουσιάζεται καθησυχαστικός και επιμένει πως τα «λιοντάρια» θα βρυχηθούν ξανά στα γήπεδα της Ακτής. Ο μπακ της ΑΕΚ Αρόλντ Μουκουντι είναι μέσα στις κλήσεις για μια ακόμα φορά. Φυσικά το ρόστερ διαθέτει πληθώρα ποιοτικών παικτών, όλοι οι παίκτες αγωνίζονται στο εξωτερικό, η πλειοψηφία τους στην Ευρώπη. Στην πρόβα που έγινε στην Σαουδική Αραβία αναδείχθηκε ισόπαλο, 1-1 με την Ζάμπια.

Η Γουινέα είναι μια ομάδα ποιότητας που θέλει να κάνει την υπέρβαση και στην κατεύθυνση αυτή πάει με αισιοδοξία στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού. Τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στις τάξεις των «ελεφάντων», μένει να επιβεβαιωθούν οι μεγάλες προσδοκίες στην πράξη. Ο κόουτς Καμπά Ντιαβαρά δεν επιφύλαξε εκπλήξεις στις κλήσεις της αποστολής. Και ο μεσοεπιθετικός Αγκιμπού Καμαρά του Ατρόμητου είναι μέσα στις επιλογές. Το σύνολο των παικτών αγωνίζεται εκτός των συνόρων οι περισσότεροι στην Ευρώπη. Στην πρόβα τζενεράλε κέρδισε στο Αμπού Ντάμπι 2-0 την Νιγηρία, με εξαιρετική εμφάνιση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με αρκετές απώλειες, αλλά πιο σημαντικές είναι αυτές του Καμερούν. Η Γουινέα έδειξε καλά σημάδια στα πρόσφατα φιλικά. 2Χ ΔΕ (1.72).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΑΛΓΕΡΙΑ - ΑΝΓΚΟΛΑ

Εναρκτήριο ματς για τον τέταρτο όμιλο του Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στην πόλη Μποακέ της Ακτής Ελεφαντοστού. Εκεί η Αλγερία θα επιδιώξει να επιβεβαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν για λογαριασμό της σε αυτήν την διοργάνωση. Η πρόσφατη αγωνιστική εικόνα των πολεμιστών είναι εξαιρετική, αψεγάδιαστη και σε άμυνα και σε επίθεση. Ο εμβληματικός επιθετικός Ριγιάν Μαχρέζ της Αλ Αχλί με τις; 91 συμμετοχές και τα 31 γκολ φυσικά είναι ξανά στις κλήσεις. Μαζί του και πλήθος ποιοτικών παικτών που αγωνίζεται στο εξωτερικό και κυρίως στην Ευρώπη. Στον πάγκο σταθερά ο Τζαμέλ Μπελμαντί. Στην πρόβα νίκησε 4-0 το Μπουρούντι.

Η Ανγκόλα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που πέτυχε τον βασικό στόχο της πρόκρισης στην τελική φάση, Για να κάνει το κάτι παραπάνω στο Κόπα Άφρικα θα στηριχθεί ξανά στην έξοχη αμυντική της λειτουργία. Δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια η ομάδα του Πέδρο Γκονζάλβες. Το ρόστερ απαρτίζεται από παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, οι περισσότεροι στην Πορτογαλία και αρκετοί στην Τουρκία. Στις κλήσεις και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ζίνι, που διαπρέπει με την δεύτερη ομάδα των κιτρινόμαυρων στην Β’ Εθνική. Εμπειρότερος όλων, ο μεσοεπιθετικός της Εγιούπσπορ, Φρέντι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αλγερία θέλει να αποδείξει ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη και θα προσπαθήσει να μπει δυνατά στη διοργάνωση. Η Ανγκόλα είναι μαχητική ομάδα αλλά ως εκεί. 1 & under 3.5 (1.87).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr