Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Το προβάδισμα οι «λύκοι»!

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 00:34

Οι επαναληπτικοί διεξάγονται σήμερα στο κύπελλο Αγγλίας και θα μάθουμε ποιες πρώτες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον και από μεριάς Πρέμιερ Λιγκ.

Κύπελλο Αγγλίας: Το προβάδισμα οι «λύκοι»!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του FA Cup.

Επαναληπτικοί αγώνες για τον τρίτο γύρο (φάση των «64») στο Κύπελλο Αγγλίας. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, άρα αν φέρουν ξανά ισοπαλία με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, οδηγούνται σε παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι.

ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Γουλβς, έχει πλεονέκτημα έδρας στον επαναληπτικό, ενώ βρέθηκε για μίνι προετοιμασία στα Εμιράτα. Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ , προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, όπου έχει χάσει ένα από τα τελευταία επτά. Εντός έχει χάσει μόνο δύο ματς όλη τη σεζόν, το τελευταίο τον Σεπτέμβριο, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια ως γηπεδούχος. Eκτός οι Μπέντλι (αναπλ. τερμ.), Τζόνι, Αΐτ Νουρί (μπακ), ο μέσος Τραορέ και ο αρχισκόρερ Χουάνγκ, αμφίβολοι οι μπακ Ντόσον, Μπουένο και ο μέσος Λεμινά, τιμωρημένος ο μέσος Γκόμες.

Η Μπρέντφορντ του Τόμας Φρανκ, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι και καλείται να πάρει πρόκριση εκτός έδρας, όπου έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία εννέα ματς Κυπέλλου. Δεν έχει νίκη σε έξι σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με μία ισοπαλία και πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα, ενώ εκτός έδρας μετρά μία στα τελευταία οκτώ. Εκτός οι επιθετικοί Γκόντος, Τόνι, Σάντε, οι μέσοι Nόργκααρντ, Ονιέκα, Ουισά (2ος σκόρερ), οι μπακ Χίκι, Χένρι και ο αρχισκόρερ Εμπεμό. Aμφίβολος ο μπακ Άγιερ. Τιμωρημένος ο μπακ Μι.

EKTIMHΣΗ: Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, με τους λύκους να πατάνε καλύτερα. Μπορούν να εκμεταλλευτούν και τον παράγοντα έδρα. 1Χ & over 1.5 (1.65).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΙΣΤΛΙΧ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Η Ίστλιχ κέρδισε το δικαίωμα για επαναληπτικό, παλεύοντας μέχρι το τέλος στο πρώτο ματς, ενώ ακολούθησε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σάουθεντ για τη Νάσιοναλ Λιγκ. Η ομάδα του Ρίτσαρντ Χιλ στο Κύπελλο γράφει ιστορία, καθώς σε περίπτωση νίκης επί της Νιούπορτ, θα προκριθεί για πρώτη φορά στον τέταρτο γύρο του θεσμού. Στα εντός έδρας παιχνίδια της, έχει χάσει μόνο δύο από τα τελευταία οκτώ σε κανονική διάρκεια αγώνα. Το αγαπημένο της σκορ είναι το 2-1, καθώς με αυτό έχει πάρει τις τέσσερις τελευταίες νίκες της ως γηπεδούχος.

Η Νιούπορτ Κάουντι δεν κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο ματς, αλλά το κίνητρο για την πρόκριση είναι τεράστιο, με τον νικητή να αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Γκρέιαμ Κάφλαν, προέρχεται από νίκη 1-0 στην έδρα της Ντόνκαστερ για τη Λιγκ 2. Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, πληρώνει τέσσερα σερί under 2.5. Έχει τέσσερις ισοπαλίες στα επτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όλες με το ίδιο σκορ, 1-1. Εκτός έδρας στο Κύπελλο, έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα στα τελευταία εννέα ταξίδια, από το 2018.

EKTIMHΣΗ: Τρομερή η συνέπεια των δύο ομάδων με τα γκολ. Δέχονται και σκοράρουν γκολ με την ίδια ευκολία. Goal/goal & over 2.5 (1.72).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ ΣΙΤΙ - ΧΑΛ

Η Μπέρμιγχαμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ εντός με τη Σουόνσι για την Τσάμπιονσιπ, όμως πάλεψε μέχρι τις καθυστερήσεις και πήρε το 2-2, στο ντεμπούτο στον πάγκο για τον νέο της προπονητή, Τόνι Μόουμπρεϊ. Πλέον αγνοεί τη νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα και πέντε οver 2.5. Εντός έδρας στο Κύπελλο Αγγλίας, τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έληξαν ισόπαλα στην κανονική διάρκεια και κρίθηκαν σε παράταση ή πέναλτι. Εκτός Λερντ, Ρόμπερτς (μπακ), Τσανγκ, Χολ (μέσοι).

Η Χαλ, δε διανύει και το καλύτερο διάστημα φόρμας, καθώς έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ και δεν έχει νίκη σε τρία σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι. Η ομάδα του Λιαμ Ροσίνιορ, πληρώνει γκολ – γκολ σε τέσσερα σερί ματς και πέντε από έξι. Εκτός έδρας είναι αρκετά ευάλωτη στην άμυνα, δεχόμενη γκολ σε εννέα από τα τελευταία δέκα ματς. Εκτός ο μπακ Βινάγκρε, oι μέσοι Σερί, Τραορέ, Σινίκ, Nτελάπ και ο επιθετικός Φιλοτζίν, αμφίβολος ο επιθετικός Κόνολι.

EKTIMHΣΗ: Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρόκριση απέναντι στη λαβωμένη Χαλ. Πολλές οι απουσίες των φιλοξενούμενων. Πρόκριση Μπέρμιγχαμ (1.65).

ΜΠΟΛΤΟΝ - ΛΟΥΤΟΝ

Η Μπόλτον έπαιζε με την Τσέλτεναμ εντός για τη Λιγκ 1 το Σάββατο, αλλά το ματς διεκόπη πρόωρα, λόγω θανάτου θεατή στις εξέδρες. Η ομάδα του Ίαν Ίβατ, πριν από αυτό, ήταν αήττητη σε έξι σερί αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με πέντε νίκες και την ισοπαλία με τη Λούτον στο Κύπελλο. Εντός έδρας είναι δυνατή, με μόλις δύο ήττες στα τελευταία 15 ματς από τον Σεπτέμβριο και μετά σε όλες τις διοργανώσεις. Οι δύο τελευταίες προκρίσεις της στο Κύπελλο ήταν ως γηπεδούχος. Εκτός Τζόουνς, Tζόνστον (μπακ), Γκόμες, Ενλουντουλού (επιθ.).

Η Λούτον, βρέθηκε πίσω εκτός ματς με Μπέρνλι για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις και είναι σε απόσταση βολής από τις θέσεις της σωτηρίας. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, δεν παίζει στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και έτσι μπορεί να επικεντρωθεί στον επαναληπτικό, ψάχνοντας νίκη μετά από τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει 24 φορές και τα 14 από αυτά τα γκολ της, σημειώθηκαν από το 75ο λεπτό και μετά. Εκτός οι μπακ Καμπορέ, Λόκγιερ και ο μέσος Νακάμπα, αμφίβολος ο επιθετικός Μπράουν.

EKTIMHΣΗ: Η Λούτον είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, και ειδικότερα της Πρέμιερ Λιγκ. Όπως και να έχει παίζει το ρόλο του. 2Χ & over 1.5 (1.87).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Μπρίστολ Σίτι, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, καθώς έχασε στην Τσάμπιονσιπ 2-0 από την Πρέστον και εναλλάσσεται ανάμεσα σε Χ και ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, έχει πετύχει μάλιστα μόνο ένα γκολ σε αυτό το διάστημα, αυτό στο πρώτο ματς με τα «σφυριά». Οι αγώνες Κυπέλλου στο γήπεδό της, τα τελευταία χρόνια έχουν συνήθως κακή κατάληξη, με μόνο δύο προκρίσεις στα τελευταία επτά εκεί από το 2019. Εκτός ο μπακ Άτκινσον και οι μέσοι Νέισμιθ, Σάικς, Μπεναρούς.

Η Γουέστ Χαμ, δεν είχε ματς μετά την ισοπαλία με την Μπρίστολ Σίτι και είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί για να αποφύγει τη δυσάρεστη έκπληξη. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, προέρχεται από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα, με δύο σερί ισοπαλίες, ενώ έχει χάσει ένα από τα τελευταία επτά σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας, στο τελευταίο παιχνίδι πήρε μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ. Εκτός ο μπακ Αγκέρντ, ο επιθετικός Αντόνιο, ο δεύτερος σκόρερ Κούντους και ο πολύτιμος μέσος Πακετά, αμφίβολοι οι βασικοί Μαυροπάνος (μπακ), Τσούφαλ (μέσος) και ο αρχισκόρερ Μπόουεν.

EKTIMHΣΗ: Η Γουέστ Χαμ μπορεί να βασανίζεται από απουσίες, όμως δεν παύει να είναι δύο σκάλες πάνω από τη Μπρίστολ. Σε λογικές τιμές το διπλό, τιμάτε άνετα. 2 (1.88).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr