Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Βελγίου: Γάνδη-Κλαμπ Μπριζ, ντέρμπι με απουσίες!

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 10:54

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα απουσιών και η καλοδουλεμένη Κλαμπ έχει τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης.

Κύπελλο Βελγίου: Γάνδη-Κλαμπ Μπριζ, ντέρμπι με απουσίες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Γάνδη – Κλαμπ Μπριζ.

Νοκ άουτ προημιτελικός Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο νικητής θα αγωνιστεί με τον νικητή του Ουνιόν – Αντερλεχχτ.
21:45, Κωδ. ΟΠΑΠ: 917
Novasports Prime

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Γάνδη

Θετικά κύλησε το πρώτο μισό της σεζόν για τη Γάνδη που ψάχνει την διάκριση σε τρία μέτωπα. Στο πρωτάθλημα δεν αποχωρίζεται τις πρώτες θέσεις ενώ συνεχίζει και στα πλει οφ του Κόνφερενς Λιγκ όπου θα αγωνιστεί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Βρέθηκε στην Ισπανία για μίνι προετοιμασία, ενώ “ψάχνεται” μεταγραφικά, έχοντας “γεμίσει” τα ταμεία της με την παραχώρηση του golden boy Φοφανά στην Λυών για 17 εκατομμύρια ευρώ.
“Λειψή”
Με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Στο Κόπα Αφρικα συμμετέχουν οι Τισουντάλι (ε, 9 γκολ, πρώτος σκόρερ), Νούριο α) και στο Κύπελλο Ασίας οι βασικοτατοι Γουατανάμπε (στόπερ), Χουανγκ (μέσος) ενώ χάνει τη σεζον ο βασικός τερμ. Ναρντι.

Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ άργησε να… πάρει μπρος, αλλά σταδιακά βρήκε για τα καλά ρυθμό και έκλεισε το 2023 με ένα αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ρόνι Ντέιλα καταδιώκει έτσι τους πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα, ενώ ψάχνει την διάκριση και εκτός συνόρων όπου συνεχιζει στους “16” του Κόνφερενς Λιγκ έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στην φάση των ομίλων. Βρέθηκε στην Ισπανία για μίνι προετοιμασία, στο τελευταίο φιλικό επικράτησε της Νυρεμβέργης.
Τέλος ο Μπιουκάναν
Ο ενίοτε βασικός ακραίος Μπιουκάναν συνεχίζει την καριέρα του στην Ιντερ έναντι 7 εκατ. ευρώ, ενώ δεν υπολογίζονται οι ενίοτε βασικοι Ονιεντίτκα (μέσος) και Οντόι (αμυντικός) που συμμετέχουν στο Κόπα Αφρικα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 3.1 2.18 1.75 1.94 1.28 3.25 1.75 1.92 1.58 1.3 1.28
Γάνδη - Κλαμπ Μπριζ / Εκτίμηση

Κλασικό ντέρμπι με τα… όλα του ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και στο πρωτάθλημα φέτος. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αρκετές και σημαντικές απουσίες πάντως σε άμυνα και επίθεση και έτσι η Μπριζ έχει τον πρώτο λόγο, πέραν του γκολ/γκολ που όωπς αναμενόταν προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr