Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Combo bet στα φαβορί!

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 11:23

Οι “μεγάλοι” έχουν τον… πρώτο λόγο στις σημερινές αναμετρήσεις της φάσης των “16” και θα συνδυάσουμε τις νίκες τους με επιλογές γκολ και σκόρερ.

Κύπελλο Ολλανδίας: Combo bet στα φαβορί!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Κυπέλλου Ολλανδίας.

Νοκ άουτ προημιτελικοί Κυπέλλου.
Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΕΞΕΛΣΙΟΡ ΜΑΣΛΑΟΥΣ-ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Το… παραμύθι συνεχίζεται για την άσημη Εξέλσιορ που χωρίς άγχος ψάχνει την διάκριση στο κύπελλο. Η πρόκριση επί της Φόλενταμ (Α’ Κατηγορία) είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος, αντιθέτως απογοητεύει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας όπου έχει καθηλωθεί στην τελευταία θέση παραμένοντας οκτώ ματς χωρίς νίκη. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο ουδέτερο “Κάστελ” (έδρα Σπάρτα Ρότερνταμ).

Θετικά κύλησε το πρώτο μισό της σεζόν για τη Ντεν Χααγκ που τρέφει βάσιμες ελπίδες απευθείας ανόδου στο πρωτάθλημα ενώ η “βολική” κλήρωση επιτρέπει να ελπίζει και στο κύπελλο. Οι Χάγενερς ειναι συνεπείς, σκοράρουν με άνεση και δεν αποχωρίζονται τις πρώτες θέσεις, προερχόμενοι απο εντυπωσιακό 5-3 επί της Ντε Γκράαφσαπ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η… μικρή Εξέλσιορ δεν πείθει πως μπορεί να αναστατώσει τη Ντεν Χααγκ με εντυπωσίασε και στο πρώτο ματς του 2024. Το διπλό προσφέρεται σε αδιάφορη τιμή και θα το επιλέξουμε απο το πρώτο ημίχρονο.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΞΕΛΣΙΟΡ ΡΟΤ.-ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Το Κύπελλο αποτελεί την μοναδική εστία διάκρισης για την Εξέλσιορ καθώς στο πρωτάθλημα θα αρκεστεί στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία. Οι Κράλινχερς ξεκίνησαν με ήττα το 2024 καθώς το Σάββατο δεν κατάφεραν να… φρενάρουν την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν (1-3). Συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς νίκη, μετρά έξι γκολ/γκολ με over στα επτά τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Αυτό είναι το πρώτο ματς μετά την χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος για τη Γκρόνινγκεν καθώς η αναμέτρηση με τον Αγιαξ Β’ για το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα (22/1). Οι βόρειοι ξεκίνησαν τη σεζόν ως το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια χωρίς όμως να πείθουν όπως μαρτυρούν και αποτελέσματα. Βελτιώθηκαν πάντως στο φινάλε του 2023 με 5-3-0 στο πρωτάθλημα και εντυπωσιακή πρόκριση στο κύπελλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς η Εξέλσιορ δεν έχει βρει λύσεις στην άμυνα, ενώ η Γκρόνινγκεν θα αγωνιστεί χωρίς άγχος. Δεν… μπλέκουμε με σημείο, κρατάμε το over.

AΛΚΜΑΑΡ-ΚΟΥΙΚ ΜΠΟΙΣ

Απαντήσεις μέσω κυπέλλου ψάχνει η Αλκμααρ που απογοήτευσε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος όπου ηττήθηκε απο την ιδίων στόχων Τβέντε (1-2) και έχασε έδαφος απο τους πρωτοπόρους. Παραδοσιακά διακρίνεται στο κύπελλο, έχει άλλωστε βολική κλήρωση. Δεν λείπουν τα προβλήματα, εκτός οι βασικοι μπακ Σουγκαβάρα, Βόλφε, ο βασικός τερματοφύλακας Ράιαν και ο βασικός μέσος Μάινανς.

Η κληρωτίδα ήταν… σκληρή στην ερασιτεχνική Κουικ Μποις που καλείται έτσι να αναστατώσει τα προγνωστικά. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε πάντως τη Ντε Γκράαφσαπ (Β’ Κατηγορία) δείχνοντας τα… δόντια της. Πραγματοποιεί θετική πορεία στο πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας αν και υποχώρησε στην 3η θέση μετά την ήττα από τη Ντυρ Τρέφερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμενόμενος ο ισχυρός φαβοριτισμός της Αλκμααρ που παρά τις σημαντικές απουσίες, δεν θα δυσκολευτεί κόντρα σε μια ερασιτεχνική ομάδα. Συνδυάζουμε τον άσο με γκολ του ντε Βιτ (2.30) που είναι ο δεύτερος σκόρερ της ΑΖ, φέτος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr