Ποδόσφαιρο

Λιγκ2: Μάνσφιλντ-Φόρεστ Γκριν, άνιση μάχη

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 12:13

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση Μάνσφιλντ-Φόρεστ Γκριν συνεχίζεται η τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας 

Λιγκ2: Μάνσφιλντ-Φόρεστ Γκριν, άνιση μάχη

21:45

Κωδικός ΟΠΑΠ: 886

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Μάνσφιλντ

Η Μάνσφιλντ περιορίστηκε σε ισοπαλία στο Μόρκαμ (1-1), πέφτοντας στην τρίτη θέση. Ερχόμενη από την μόλις δεύτερη ήττα σε 25 αγωνιστικές, πήρε προβάδισμα με την συμπλήρωση μίας ώρας χωρίς όμως να είναι καλύτερη και δικαίως ήρθε η ισοφάριση. Εχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έφερε έκτο σερί under μετά από τέσσερα συνεχόμενα over σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι. Νοκ άουτ οι αμυντικοί Κίλγκουρ, Χιούιτ και ο μέσος Χάρινγκτον.

Φόρεστ Γκριν

Ακόμη μία ήττα υπέστη η απογοητευτική Φόρεστ Γκριν, εντός έδρας από την Χάρογκειτ (0-2) και παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση. Μοιραίος ο μέσος Γκορίν, που στο ντεμπούτο του αποβλήθηκε (49') και την “κρέμασε”. Οι “οικολόγοι” έχουν την δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία. Απέκτησε ακόμη τους Σίμκιν (γκολκίπερ), Τόμπσον (εξτρέμ). Ο υπηρεσιακός Τρόι Ντίνεϊ (0-2-3) δεν υπολογίζει τους μέσους Μάντοξ, Χόλαντ και τους Λαβινιέ (αμυντικός), Γκάρικ (εξτρέμ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Μάνσφιλντ - Φόρεστ Γκριν / Εκτίμηση

Από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας η Μάνσφιλντ, το αντίθετο ισχύει για την Φόρεστ Γκριν. Δεν «σπάει» ο άσος, τον συνδυάζουμε με under 4,5 (1,83).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr