Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Κηφισιά - ΟΦΗ, σαφές προβάδισμα!

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 00:00

Οι Κρητικοί είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, αρκεί να διασφαλίσουν το μεγάλο προβάδισμα που έχουν σωστά. 

Κύπελλο Ελλάδας: Κηφισιά - ΟΦΗ, σαφές προβάδισμα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κηφισιά - ΟΦΗ.

Αποτέλεσμα πρώτου παιχνιδιού: ΟΦΗ - Κηφισιά 3-1

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Κηφισιά

Στο κύπελλο προέρχεται από την ήττα με 3-1 στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ, σκορ που καλείται να ανατρέψει. Η Κηφισιά πάλεψε, αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τον Ολυμπιακό, συνεχίζει να είναι στην τελευταία θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να έχει και τη χειρότερη άμυνα και η διάκριση στο Κύπελλο μοιάζει με πολυτέλεια. Για να προκριθεί πρέπει να κάνει υπέρβαση μετά την ήττα στο πρώτο ματς, η τελευταία της νίκη πάντως ήταν με δύο γκολ διαφορά (με τον ΠΑΣ).

Αγωνιστικά νέα

Ο Νίλσεν πρέπει να διαχειριστεί και το ρόστερ του. Ο ακραίος Κρισιούμα είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει, επιστρέφει ο φορ Τεττέη, από προβλήματα προέρχονται οι αμυντικοί Μποτία, Λαντρ και ο μέσος Σνάιντερλαν.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα

ΟΦΗ

Mε ξεκάθαρο προβάδισμα έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα της Κρήτης, αφού είχε επικρατήσει με 3-1 στο πρώτο ματς. Για το πρωτάθλημα μπορεί ο ΟΦΗ να μην κέρδισε για δωδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι του, ωστόσο έβγαλε αντίδραση στο Περιστέρι κι έφτασε πολύ κοντά στο τρίποντο, καθώς δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Και πήρε αποτέλεσμα εκτός έδρας μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο και έχει σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ματς.

Αγωνιστικά νέα

Ο Μελ είδε σε πρώτη φάση τη βελτίωση που περίμενε και θα κάνει διαχείριση του ρόστερ, έχοντας περισσότερες επιλογές. Στη διάθεση του αυτήν τη φορά είναι πιθανό να βρίσκεται και ο στόπερ Καρώ, που έχει επανέλθει στις προπονήσεις.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.15 3.7 1.78 2.02 1.74 1.4 2.8 1.6 2.2 1.95 1.25 1.2
Κηφισιά - ΟΦΗ / Εκτίμηση

Ξεκάθαρο προβάδισμα για τους Κρητικούς στην σημερινή ρεβάνς, εκτός και αν «αυτοκτονήσουν» σε ακόμη μία συνάντηση. Θα το παλέψει η Κηφισιά όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό. Goal/goal (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr