Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Άρης - ΑΕΚ, χωρίς πολλά ρίσκα!

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 00:17

Δεύτερη συνάντηση για τις δύο ομάδες η οποία θα κρίνει και ποια θα πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης. 

Κύπελλο Ελλάδας: Άρης - ΑΕΚ, χωρίς πολλά ρίσκα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άρης - ΑΕΚ.

Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο ανάμεσα στις δύο ομάδες 0-0.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Άρης

Ο Άρης παρά τις πολλές απουσίες πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από το Αγρίνιο (0-4) και έρχεται με ανεβασμένη τη ψυχολογία σήμερα στη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Το σημερινό παιχνίδι αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα που κρίνουν πάρα πολλά. Αρχικά, το μεγάλο στόχο του Κυπέλλου που έχει θέσει, καθώς θα είναι βατός ο δρόμος μέχρι τον τελικό αν περάσει. Και στο γήπεδο του έχει δύο νίκες στα ντέρμπι που έχει δώσει, με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά νέα

Ο Μάντζιος έχει πολλές επιστροφές λόγω και του ροτέισον που έκανε στο ματς με τον Παναιτωλικό. Επιστρέφουν ο φορ Μορόν, ο γκολκίπερ Κουέστα, οι αμυντικοί Φαμπιάνο, Ουντομπάτζο, περιμένει και τον μέσο Βερστράτε, εκτός παραμένουν ο στόπερ Βέλεθ και ο μέσος Ζουλ.

Άρης-ΑΕΚ με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

ΑΕΚ

Στροφή στο κύπελλο πλέον για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, εκεί που σήμερα κρίνεται η παρουσια της στα προημιτελικά του θεσμού, αφού στο πρώτο ματς «κόλλησε» στο 0-0 με τον Άρη εντός έδρας. Η ΑΕΚ δεν κέρδισε, αλλά πήρε τελικά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και «τρέχει» ένα μεγάλο σερί χωρίς ήττα στα παιχνίδια με το Big 5 από την περσινή περίοδο. Δεν είναι σε φόρμα το τελευταίο διάστημα, αλλά θα στηριχτεί και πάλι στην ικανότητα της να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει στα «μεγάλα» παιχνίδια για να φύγει με την πρόκριση. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αγωνιστικά νέα

Ο Αλμέιδα έχει τις μόνιμες απουσίες λόγω Κυπέλλων Αφρικής και Ασίας (στόπερ Μουκουντί, μπακ Χατζισαφί, Μοχαμαντί, επιθυετικός Ζίνι), ενώ περιμένει και τον πρώτο σκόρερ της και σε εξαιρετική κατάσταση Γκαρσία, που είχε χτύπημα στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.65 3.1 2.15 1.68 2.08 1.25 3.7 1.77 1.92 1.67 1.35 1.27
Άρης - ΑΕΚ / Εκτίμηση

Στα ίδια μέτρα θα κινηθεί και η ρεβάνς, αφού οι δύο ομάδες ίσως είναι και κουρασμένες από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Καμία δεν θα ρισκάρει από νωρίς. Under 2.5 (1.65).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.