Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, παιχνίδι με τα γκολ!

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 00:25

Tα συνεχόμενα ντέρμπι δεν έχουν σταματημό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα παίξει τη πρόκριση μέσα στο Καραϊσκάκης. 

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, παιχνίδι με τα γκολ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Ολυμπιακός

Στο πρώτο παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν επάξια κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήραν αποτέλεσμα με 1-1. Αποτέλεσμα που έστω και οριακά τους δίνει ευκαιρία για πρόκριση. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στον αγώνα με την Κηφισιά, αλλά και πάλι έβαλε κατά της διαιτησίας και τέθηκε κάποια στιγμή ακόμη και θέμα αποχώρησης του από τον αγώνα. Επεισοδιακό το παιχνίδι και παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο, πήρε τη νίκη λίγο πριν το φινάλε χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί με 2-3 σκορ. Η κατάσταση δείχνει οριακή και καλείται να πάρει την πρόκριση, που θα τον βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά, ενώ με τη διαφορά να είναι σημαντική από την κορυφή του πρωταθλήματος, αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία το Κύπελλο.

Αγωνιστικά νέα

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στο τελευταίο τους ματς στο Καραϊσκάκη από την ΑΕΚ, ενώ είναι πρόβλημα ότι δεν έχει πλέον λύσεις στην άμυνα μετά την αποβολή του Ρέτσου και έχουν μείνει μόνον οι Ντόη, Μπιανκόν. Μόνιμα απών ο φορ Ελ Κααμπί (Κύπελλο Αφρικής), από πρόβλημα προέρχεται ο μεσοεπιθετικός Μπιέλ. Απών της τελευταίας στιγμής ο Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 0% γκανιότα

Παναθηναϊκός

Με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός έρχεται σε αυτή τη ρεβάνς με γλυκόπικρη γεύση. Θα μπορούσε να είχε χάσει αλλά και να κερδίσει. Όλα σε ισορροπία σήμερα και πάει να παίξει τη πρόκριση στα ίσια. Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ έφτασε κοντά σε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην την ΑΕΚ, αλλά πληγώθηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι και πέταξε δύο βαθμούς (2-2). Σε γενικές γραμμές όμως άφησε καλές εντυπώσεις και ας έχει συγκάτοικο πλέον στην κορυφή τον ΠΑΟΚ. Μπορεί μετά την αλλαγή προπονητή να μην έχει νίκη σε ντέρμπι, αλλά δεν έχει χάσει και δείχνει ότι μπορεί να περιμένει καλύτερα αποτελέσματα και σ’ αυτά τα παιχνίδια και θέλει να το επιβεβαιώσει με πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Αγωνιστικά νέα

Ο Τερίμ κάνει και εσωτερικές αλλαγές, με τον Κώτσιρα να έχει μετατεθεί στα χαφ, μόνιμα απόντες είναι οι στόπερ Μάγκνουσον, Μπράουν, εκτός είναι ο μεσοεπιθετικός Τζούρισιτς, από πρόβλημα προέρχεται ο εξτρέμ Παλάσιος, αποκτήθηκε ο κεντρικός αμυντικός Ακαϊντίν και αναμένεται να είναι στην αποστολή ο επίσης στόπερ Σένκεφελντ. Σημαντική απουσία του πρώτου της σκόρερ Ιωαννίδη, που υπέστη θλάση και δεν υπολογίζεται.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.45 3.05 3.25 1.61 2.22 1.22 3.95 1.87 1.82 1.34 1.37 1.54
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός / Εκτίμηση

Κομβικό παιχνίδι που κρίνει πρόκριση. Ντέρμπι με τα όλα του αυτό το παιχνίδι, αλλά έχει και πολλές απουσίες παράλληλα. Θα είναι προσεκτικές οι δύο ομάδες και δεν θα ξεφύγει το ματς. 2-3 γκολ (1.95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.