Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Αγγλίας: Ποντάρισμα στις εκπλήξεις

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 04:04

Κρίνονται εισιτήρια πρόκρισης για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, ωστόσο η Έβερτον και η Νότιγχαμ έχουν το μυαλό τους στην απειλή της αφαίρεσης βαθμών στο πρωτάθλημα, κάτι που βοηθά τις στοιχηματικές μας επιλογές.

Κύπελλο Αγγλίας: Ποντάρισμα στις εκπλήξεις

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι επαναληπτικοί είναι μονοί και σε περίπτωση ισοπαλίας στο τέλος της κανονικής διάρκειας, διεξάγεται ημίωρη παράταση. Αν δεν υπάρξει νικητής στα 120 λεπτά, η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι. Δεν υπολογίζεται το σκορ του πρώτου αγώνα.

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Η Έβερτον, έμεινε σε δεύτερο σερί 0-0 σε όλες τις διοργανώσεις, εντός με Βίλα για την Πρέμιερ Λιγκ, δε σκοράρει τρία σερί ματς και δεν κερδίζει σε έξι. Η ομάδα του Σον Ντάις, δεν παίζει πρωτάθλημα το επόμενο Σαββατοκύριακο και έτσι μπορεί να επικεντρωθεί στο ματς Κυπέλλου. Έχει καλές επιδόσεις τα τελευταία χρόνια εντός έδρας στο Κύπελλο, καθώς από τα επτά τελευταία παιχνίδια, μετρά μόνο μία ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, το 2021. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Πάλας, το 2014. Eκτός Άλι, Γκέι (μέσοι), αμφίβολος ο Γιανγκ (μπακ).

Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Η Πάλας, είχε 13 μέρες ξεκούρασης μετά το πρώτο παιχνίδι με την Έβερτον, όμως μετά τον επαναληπτικό έχει Άρσεναλ για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρόι Χόντσον, έχει κερδίσει ένα ματς στα τελευταία δέκα σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει χάσει ένα από τα τελευταία πέντε, με τρεις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. Εκτός έδρας έχει ξεσπάσματα, με δύο νίκες σε εννέα, αλλά η μία στο Ολντ Τράφορντ. Εκτός οι μπακ Γουόρντ, Χόλντινγκ, οι μέσοι Ντουκουρέ, Ρακ – Σάκι, Ολίσε (παίκτης – κλειδί) και ο εξτρέμ Αγιού. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Τζόνστον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ξεκούραστη πηγαίνει στο Μέρσεϊσαϊντ η Κρίσταλ Πάλας, που εκτός έδρας έχει αποδειχθεί… ζημιάρα. Η Έβερτον κινδυνεύει με νέα αφαίρεση στη Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστικό για τη σωτηρία της. Αξίζουν στήριξη οι φιλοξενούμενοι σε τιμές αουτσάιντερ. Χ2 (1,88).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Η Μπλάκπουλ δείχνει σε καλή κατάσταση, καθώς κέρδισε 2-0 εντός την Έξετερ και είναι κοντά στις θέσεις πλέι – οφ της Λιγκ 1, ενώ είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (τρεις νίκες, μία ισοπαλία), σκοράροντας ακριβώς από δύο φορές. Η ομάδα του Νιλ Κρίτσλι, πέρσι τέτοιο καιρό είχε υποδεχτεί τη Νότιγχαμ στο Κύπελλο και την είχε κερδίσει 4-1. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, με επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μάλιστα τουλάχιστον δύο φορές σε όλες, ενώ έχει μόνο μία ήττα εκεί σε δέκα ματς.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Νότιγχαμ βρέθηκε πίσω 2-0 πριν απαντήσει στην Μπλάκπουλ για να εξασφαλίσει έναν επαναληπτικό που δε χρειαζόταν, καθώς ακολουθεί κρίσιμο ματς με Μπρέντφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πάντως, είναι αήττητη σε τρία σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (δύο νίκες, ένα Χ), ενώ μετρά τέσσερα σερί γκολ – γκολ και over 2.5. Είναι η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με τις περισσότερες απουσίες στο Κόπα Άφρικα. Εκτός ο αρχισκόρερ Αβονίγι, οι μπακ Μπολί, Οριέ, Φελίπε, Έινα, Νιακατέ και οι μέσοι Σανγκαρέ, Κουγιατέ, αμφίβολοι οι επιθετικοί Οριγκί, Ελάνγκα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πέρυσι η Μπλάκπουλ απέκλεισε τη Νότιγχαμ στο Κύπελλο και φέτος έχει την ευκαιρία να το κάνει ξανά, έχοντας μάθει πλέον τον τρόπο. Η Φόρεστ έχει σημαντικές απουσίες και απειλείται με αφαίρεση βαθμών στο πρωτάθλημα, λόγω παράβασης κανονισμών. Έχει αξία το 1Χ (1,93).

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΟΡΙΤΣ

Η Ρόβερς έχασε 3-2 στην έδρα της Mπάρνσλεϊ για τη Λιγκ 1, και δεν έχει νίκη σε τρία σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ματ Τέιλορ, έχει έφεση στο γκολ – γκολ, το οποίο πληρώνει σε 11 συνεχόμενα ματς, με εννέα από αυτά να είναι και over 2.5. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, με αήττητο εννέα αγώνων, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, όλες με ακριβές σκορ 1-1. Θέλει να προκριθεί στον 4ο γύρο για πρώτη φορά από το 2007-08, όταν είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά.

Η Νόριτς, πέρασε με νίκη 2-1 από την έδρα της Χαλ για την Τσάμπιονσιπ και έβαλε τέλος σε ένα μικρό ντεφορμάρισμα τεσσάρων αγώνων. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, πληρώνει γκολ – γκολ τρία συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ δέχεται γκολ σε πέντε συνεχόμενα, αλλά και σε επτά από τα τελευταία οκτώ. Οι τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας νίκες της σε όλες τις διοργανώσεις, ήταν με ένα γκολ διαφορά. Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς με Μπρίστολ Ρόβερς, τελευταία ήττα από τη συγκεκριμένη ομάδα, το 1974. Aμφίβολος o μπακ Χάνλι και οι μέσοι Φόρσο, Σόρενσεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο από τις πιο επιθετικές ομάδες του νησιού. Το έδειξαν άλλωστε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και στα πρωταθλήματά τους κάθε εβδομάδα. Ελαφρώς φαβορί η Νόριτς και δικαιολογημένα, αλλά τα γκολ έχουν την τιμητική τους σ’ αυτό το παιχνίδι. Goal/Goal και Over 2,5 (1,75).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr