Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός, σπουδαία ευκαιρία!

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 - 00:45

Οι δύο ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ψάχνουν την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο. 

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός, σπουδαία ευκαιρία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νίκη Βόλου - Λεβαδειακός.

To αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού ήταν ισόπαλο 1-1.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Νίκη Βόλου

Επαναληπτικός αγώνας για τον έκτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Νίκη είναι μια ποιοτική ομάδα που αρχικά στόχευε στην υπέρβαση και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2, αλλά σταδιακά έχει κατεβάσει τον πήχη και αρκείται σε μια θέση στη ζώνη των πλέι οφ. Το Κύπελλο αποτελεί στόχο, θέλει να πάει μακριά, όπως δήλωσε και ο κόουτς Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Αγωνιστικά νέα

Προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και εκτός έδρας νίκη επί της Κοζάνης με 3-0 στο πρωτάθλημα. Αρέσκονται σε επιθετικογενές παιχνίδι οι κυανόλευκοι αλλά δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία. Πολύ σημαντική η απουσία του αριστερού εξτρέμ Μιράντα που είναι με την Ισημερινή Γουινέα στο Κόπα Άφρικα

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Levadiakos

Για τον Λεβαδειακό ένας ήταν εξαρχής ο στόχος στη φετινή περίοδο. Η πρωτιά και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Μαίνεται η μάχη σε αυτήν την κατεύθυνση, διατηρεί οριακό προβάδισμα έναντι της Λάρισας στον βόρειο όμιλο. Το Κύπελλο αποτελεί παράπλευρη ενασχόληση, θέλουν πάντως την πρόκριση για λόγους ψυχολογίας οι Βοιωτοί.

Αγωνιστικά νέα

Ο κόουτς Σωκράτης Οφρυδόπουλος που αντικατέστησε πρόσφατα τον Νίκο Νιόπλια επιμένει σε αμυντική προσέγγιση των αγώνων. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο έξοχος πρόσφατος απολογισμός των πράσινων, μόνο ένα γκολ παθητικό σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Πλήρης η αποστολή στον Βόλο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.2 3.05 2.32 1.74 2.02 1.25 3.6 1.78 1.91 1.57 1.34 1.32
Νίκη Βόλου - Levadiakos / Εκτίμηση

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο με τη πρόκριση και το 1-1 του πρώτου γύρου αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε ίδιο μοτίβο και ο επαναληπτικός, ίσως δούμε γκολ εκατέρωθεν. Θα προτιμήσουμε πάντως τα 2-3 γκολ (1.95) εμείς.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr