Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ασίας: Κερδίζουν τα καγκουρό!

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 - 00:56

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η δράση σήμερα στο Κύπελλο Ασίας, με τις ομάδες με ποιότητα να ξεχωρίζουν και είναι πιο κοντά στη νίκη. 

Κύπελλο Ασίας: Κερδίζουν τα καγκουρό!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ασίας.

(13:30) ΣΥΡΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Η Συρία, έκανε θετικό ξεκίνημα στον όμιλο, καθώς πήρε ισοπαλία κόντρα στο Ουζμπεκιστάν και θα δώσει μάχη απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Η ομάδα του Έκτορ Κούπερ, είναι μαχητική και έχει τρεις σερί ισοπαλίες σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, αλλά αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αγώνες και έχει κερδίσει μόνο μία φορά στους τελευταίους δέκα. Και οι τελευταίες δύο νίκες της ήταν με ακριβές σκορ 1-0. Θέλει να προκριθεί στα νοκ - άουτ της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της, ίσως όμως είναι πιο ρεαλιστικό να αναζητήσει νίκη - πρόκριση την τελευταία αγωνιστική, απέναντι στην Ινδία.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Αυστραλία, θυμήθηκε τις περσινές καλές της εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ και κέρδισε την Ινδία στην πρεμιέρα, δείχνοντας από το ξεκίνημα ότι έχει ως στόχο το τρόπαιο. Η ομάδα του Γκρέιαμ Άρνολντ, θέλει τρίποντο πρόκρισης με Συρία. Μετρά πλέον πέντε συνεχόμενες νίκες σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια, χωρίς καν να δεχτεί γκολ και με συνολικά τέρματα 14-0. Στα τελευταία επτά ματς, έχει χάσει μόνο από την Αγγλία. Οι καλές της αμυντικές εμφανίσεις, σημαίνουν ότι δύσκολα πληρώνει γκολ - γκολ. Στα τελευταία οκτώ ματς από το καλοκαίρι, το πλήρωσε μόνο μία φορά, στο φιλικό 2-2 απέναντι στο Μεξικό τον Σεπτέμβριο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Αυστραλία είναι το φαβορί και έχει τη ποιότητα να φτάσει σε μία ακόμη νίκη. Η Συρία είναι αξιόμαχη ομάδα αλλά έχει ταβάνι. Το παιχνίδι είναι στο χέρι των Αυστραλών και αυτοί θα αποφασίσουν πως θα πάει. 2 & over 2.5 (2.40).

(16:30) ΙΝΔΙΑ - ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Η Ινδία, αν και πάλεψε για 50 λεπτά απέναντι στην Αυστραλία, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην πρεμιέρα του ομίλου και αν χάσει και από το Ουζμπεκιστάν, πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον αποκλεισμό, για τέταρτη συνεχόμενη διοργάνωση στη φάση των ομίλων. Η ομάδα του Ίγκορ Στίματς, έχει χάσει πλέον τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ δεν έχει καν σκοράρει στα τελευταία δύο. Για άλλη μία διοργάνωση, βασίζεται επιθετικά στον Σουνίλ Τσέτρι, που έχει 93 γκολ σε 145 συμμετοχές με την Εθνική και είναι τρίτος παγκοσμίως εν ενεργεία σε γκολ με αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πίσω από Ρονάλντο και Μέσι!

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Το Ουζμπεκιστάν πήρε μεν τον πόντο στην πρεμιέρα με τη Συρία και έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης, ωστόσο έδειξε ότι θα έχει πρόβλημα στο γκολ, χωρίς τον αρχηγό και αρχισκόρερ της, Σομουρόντοφ, ο οποίος χάνει τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, η ομάδα του Σρέτσκο Κάτανετς, μετρά πλέον οκτώ σερί αγώνες αήττητη (πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες), με τελευταία ήττα από τις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο. Το Ουζμπεκιστάν, μπορεί να μην έχει φτάσει ποτέ πάνω από τα ημιτελικά στη διοργάνωση, αλλά είναι μία από τις μόνιμες παρουσίες στη νοκ - άουτ φάση, έχοντας προκριθεί από τους ομίλους και στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ινδία δεν έχει και πολλές πιθανότητες να κάνει το μπαμ σήμερα. Το Ουζμπεκιστάν χρειάζεται τη νίκη και λογικά θα τη πάρει. Γύρω στο 1.60 το διπλό από ημίχρονο για το Ουζμπεκιστάν.

(19:30) ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Αγώνας για τον 3ο όμιλο της 2ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Ασίας που διεξάγεται στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην πόλη Αλ Γουακρά. Η Παλαιστίνη ηττήθηκε 4-1 από το Ιράν στην πρεμιέρα και δεν έδειξε ικανή για μεγάλα πράγματα. H ομάδα του Μακράμ Νταμπούμπ έχει πετύχει τον στόχο της και μόνο με την συμμετοχή της στην τελική φάση. Η Παλαιστίνη σημείωσε την τελευταία της νίκη στις 25 Μαρτίου 2023 σε φιλικό ματς με το Μπαχρέιν με σκορ 2-1. Έκτοτε έχει δώσει δέκα ματς (επίσημα και φιλικά) και δεν έχει σημειώσει νίκλη. Συγκεκριμένα έχει τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Ο σέντερ φορ Νταμπάγκ που παίζει στην Σαρλερουά και ο επιθετικός Χασάν που παίζει στην Μπνέι Σαχίν είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει στο ρόστερ της. Πάντως οι παίκτες της τα δίνουν όλα αφού αγωνίζονται και για τον βασανισμένο λαό της χώρας.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επικράτησαν 3-1 του Χονγκ Κονγκ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και με νέα νίκη στο ματς με την Παλαιστίνη θα προκριθούν στα νοκ άουτ ματς της φάσης των «16». Η ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού Πάουλο Μπέντο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού έχει σημειώσει οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, από τις 25 Μαρτίου 2023 και μετά. Επτά παίκτες της Εθνικής ομάδας αγωνίζονται στην Αλ Τζαζίρα. Ιδιαίτερης μνείας χρήζει ο επιθετικός Αλί Μαμπχουτ, ο οποίος μετρά 85 γκολ σε 114 συμμετοχές. Επίσης αρκετούς παίκτες έχει στην Εθνική και η Αλ Ουάσλ. Ξεχωρίζουν οι επιθετικοί Φάμπιο Λίμα (25 συμμετοχές και 10 γκολ) και Κάιο Κανέντο (38 συμμετοχές και 9 γκολ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Τα ΗΑΕ έκανα το πρώτο βήμα και σήμερα μπορούν να κλειδώσουν τη πρόκριση. Το διπλό στο 1.72 μοιάζει ελκυστική επιλογή.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr