Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Ατλέτικο - Ρεάλ Μαδρίτης με συνδυασμό στα γκολ!

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 - 09:22

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για το μαδριλένικο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της φάσης των «16» για το copa del rey.

Κύπελλο Ισπανίας: Ατλέτικο - Ρεάλ Μαδρίτης με συνδυασμό στα γκολ!

22:30, Cosmote Sport 3
Νοκ άουτ ματς για την φάση των «16» του κυπέλλου με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκε 5-3 στην παράταση από την Ρεάλ για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ και αποκλείστηκε. Ματς που έγινε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Απέκλεισε την Λούγκο με νίκη 3-1 εκτός για να περάσει στην εποόμενη φάση του κυπέλλου. Με over έβγαλε η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τα 5 τελευταία εντός για το κύπελλο έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Την τελευταία φορά που υποδέχθηκε την Ρεάλ για το κύπελλο ήταν το 2015 όπου νίκησε 2-0.

Αγωνιστικά νέα
Τραυματίας παραμένει ο εξαιρετικός μέσος Μπάριος, παραμένει εκτός ο Λεμάρ (χαφ). Λείπεi για το Κόπα Άφρικα ο αμυντικός Ρεϊνίλντο.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένη απόδοση στο τελικό αποτέλεσμα

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης διαγράφει μια εξαιρετική πορεία. Την περασμένη Κυριακή διέλυσε με 4-1 την Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Σούπερ Καπ στον τελικό που έγινε στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Στα ημιτελικάμ έριξε πέντε στην Ατλέτικο! Παίζοντας με ρεζέρβες νίκησε 3-1 εκτός την Αραντίνα για να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Μια ήττα έχει στα 28 επίσημα φετινά παιχνίδια της η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Με over έβγαλε τα 9 από τα 10 τελευταία εκτός στο κύπελλο.

Αγωνιστικά νέα
Διαθέσιμος ο αμυντικός Νάτσο Φερνάντεθ και ο μέσος Καμαβινγκλα. Αμφίβολος ο Λούκας Βάθκεθ (χαφ). Παραμένουν τραυματίες οι Αλάμπα (αμυντικός), Κουρτουά (τερματοφύλακας), Μιλιτάο (αμυντικός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.82 3.25 2.42 2.25 1.6 1.47 2.55 1.48 2.42 1.51 1.3 1.41
Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης / Εκτίμηση

Η Ατλέτικο θέλει να πάρει την εκδίκηση της αλλά και η Ρεάλ θα κάνει τα πάντα να μην το επιτρέψει. Οι γηπεδούχοι φέτος το έχον με το γκολ. Δεν αποκλείεται το γκολ - γκολ με over που είναι στο 1.95.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr