Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ολλανδίας: Με… φόρα η Καμπούρ

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 - 11:14

Το συνδυαστικό διπλό της Καμπούρ στην έδρα της ερασιτεχνικής Χέρκουλες ξεχωρίζει απο τις τις σημερινές αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης.

Κύπελλο Ολλανδίας: Με… φόρα η Καμπούρ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις κυπέλλου Ολλανδίας.

“Μονοί” αγώνες για την φάση των “16”.
Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

ΦΙΤΕΣΕ – AFC

Το Κύπελλο φαντάζει η μοναδική εστία διάκρισης για την Φιτέσε που στο πρωτάθλημα πασχίζει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Στην επανέναρξη έμεινε στο 0-0 με την Ουτρέχτη, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον τερματοφύλακα Ρουμ. Μετρά μόλις μια νίκη στα δέκα τελευταία ματς, αγωνιά για μεταγραφική ενίσχυση. Η”μικρή” AFC αγωνίζεται στην Γ’ Κατηγορία της χώρας και πραγματοποιεί μια μέτρια σεζόν, προερχόμενη πάντως απο ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Τσβόλε και η πρόκριση αποτελεί το… χαιλάιτ της σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φιτέσε έχει βέβαια τον πρώτο λόγο αλλά οι τιμές στον άσο κρίνονται κάτι παραπάνω αδιάφορες. Ποντάρουμε στο γκολ/γκολ (1.85) καθώς οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

USC ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ – ΚΑΜΠΟΥΡ

Το… παραμύθι συνεχίζεται για την ερασιτεχνική Χέρκουλες που στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Αγιαξ και πανηγύρισε την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της. Έχει.. ξεμυαλιστεί άλλωστε απο το Κύπελλο καθώς δεν πείθει στο πρωτάθλημα της Δ’ Κατηγορίας όπου μετρά μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία ματς. Η αναμέτρηση δεν διεξάγεται στην φυσική της έδρα αλλά στο βοηθητικό γήπεδο της Ουτρέχτης. Η Καμπούρ εντυπωαίασε στην επανέναρξη όπου επικράτησε εύκολα της Μααστριχτ επιδεικνύοντας και πάλι επιθετικές αρετές. Σταθερά επιθετική (καλύτερη επίδοση στην Β’ Κατηγορία) και… καταδιώκει τους πρωτοπόρους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερη μάλιστα έδρα (Ουτρέχτη) και η πιο έμπειρη Καμπούρ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Το διπλό προσφέρεται στο 2.20 με συνδυαστικό over.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr