Ποδόσφαιρο

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Ίντερ - Λάτσιο, φαβορί με αιτία!

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 09:01

Οι "νερατζούρι" παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί φέτος εντός και εκτός συνόρων, έχουν... τεχνογνωσία στα απαιτητικά ματς και οι περισσότεροι ήδη τους εμπιστεύονται, με τον άσο να βρίσκεται σε πτώση τις τελευταίες ώρες. Στον τελικό προκρίθηκε ήδη η Νάπολι. 

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Ίντερ - Λάτσιο, φαβορί με αιτία!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ίντερ - Λάτσιο.

Δεύτερος ημιτελικός του Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην δευτεραθλήτρια και την κάτοχο του Κυπέλλου.
Νοκ άουτ αγώνας, αν το 90λεπτο λήξει ισόπαλο, ακολουθούν πέναλτι.
Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στον τελικό τη Nάπολι.
Ο τροπαιούχος παίρνει ως μπόνους 8 εκατ. ευρώ, ο φιναλίστ 5 εκατ. και οι δύο χαμένοι των ημιτελικών από 1,6 εκατ.
Στο Ριάντ (Σαουδική Αραβία).
Φέτος (17/12) για την Α’ Ιταλίας: Λάτσιο – Ιντερ 0-2
21:00, Κωδ. ΟΠΑΠ: 140, Novasports 2

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Ίντερ

Η Ιντερ εντυπωσιάζει εντός και εκτός συνόρων φέτος. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από άνετη νίκη στην έδρα της Μόντσα (5-1) όπου προηγήθηκε 2-0 στο 14' και από εκεί και πέρα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι (πέρασε 16 χρόνια στη Λάτσιο, πήρε 13 τρόπαια ως προπονητής και παίκτης) κατέκτησε τα τελευταία δύο Σούπερ Καπ, ενώ βασικό μέλημα φέτος είναι η κατάκτηση του τίτλου στην Α' Ιταλίας, για την οποία βρίσκεται στην κορυφή μετρώντας ένα εντυπωσιακό αήττητο 14 αγωνιστικών και θεωρείται το ακλόνητο φαβορί.

Χωρίς Κουαδράδο
Εκτός δράσης σταθερά λόγω τραυματισμού ο Κουαδράδο (μ. 7/0, 2 ασίστ), αυτή είναι και η μοναδική διαπιστωμένη απουσία. Πλησιάζει στην απόκτηση του Ιρανού φορ Ταρέμι που παίζει στην Πόρτο.

Πιθανή σύνθεση: Ζόμερ – Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκχιταριάν, Ντιμάρκο – Μαρτίνες, Τουράμ

Λάτσιο

Η Λάτσιο υποδέχθηκε τη Λέτσε για το πρωτάθλημα και παρά το ότι δεν έπεισε, πήρε τη νίκη (1-0) με το γκολ του Φελίπε Άντερσον (58'). Κινδύνευσε (33', 67', 71'), άστοχος ο αντίπαλος. Τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα. Πέρασε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, συνεχίζει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, πλέον έχει επέλθει η ηρεμία εντός των αποδυτηρίων. Ο έμπειρος τεχνικός αποδέχεται τον τίτλο του αουτσάιντερ στη Σαουδική Αραβία.

Με ερωτηματικά
Αμφίβολοι δίνονται οι ηγετικοί Ιμόμπιλε (ε) και Φελίπε Αντερσον (μ- ε), ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι χρήσιμοι Καστεγιάνος (ε. 17/2, 3 ασίστ) και Πάτρικ (α. 12/1). Η λογική υπαγορεύει ότι δύσκολα θα βρουν κάτι περισσότερο από μία θέση στον πάγκο.

Πιθανή σύνθεση:Προβεντέλ – Λάτζαρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Γκεντουζί, Ροβέλα, Λουίς Αλμπέρτο – Ίσακσεν, Φελίπε Άντερσον, Τζακάνι

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.65 3.6 5.25 1.65 2.12 1.22 4 2.08 1.65 1.14 1.25 2.15
Ίντερ - Λάτσιο / Εκτίμηση

Ο άσος άνοιξε στο 1.70 αλλά βρίσκεται ήδη σε πτώση καθώς οι περισσότεροι εμπιστεύονται την Ιντερ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ έχει αποδείξει πολλάκις πως έχει τον... τρόπο σε "κλειστά" και απαιτητικά ματς. "Παίζεται" ο άσος, επιλογή ρίσκου το 2-1, 3-1, 4-1 σκορ στο 4.75!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr