Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Σκωτίας: Κλάιντ-Αμπερντίν, άνιση μάχη

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 10:13

H φάση των «32» του Κυπέλλου Σκωτίας αρχίζει με μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες, τις οποίες χωρίζουν τρεις κατηγορίες, κάτι που σημαίνει ότι το διπλό βρίσκεται στα… πατώματα και όλα θα εξαρτηθούν από τις ορέξεις της Αμπερντίν.

Κύπελλο Σκωτίας: Κλάιντ-Αμπερντίν, άνιση μάχη

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κλάιντ – Αμπερντίν.

Κωδ. ΟΠΑΠ 158

21:45

To τριήμερο 19-21/1 θα διεξαχθεί η φάση των «32» του Κυπέλλου Σκωτίας. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Κλάιντ

Η Κλάιντ στη Λιγκ 2 Σκωτίας έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με την Ιστ Φάιφ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 5’, αλλά ισοφάρισε στο 35’. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στη Μπόνιριγκ Ρόουζ (3-2), η οποία είναι και η μοναδική σε έξι αγώνες. Τουλάχιστον, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς. Πάντως, βρίσκεται στην τελευταία θέση και είναι σε πίεση. Τα έξι τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

Αμπερντίν

Η Αμπερντίν στην Πρέμιερ Σκωτίας, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρος Κάουντι και επικράτησε 3-0. Εβαλε τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε 2-0 (24’, 30’) και στο 80’ σημείωσε 3ο γκολ. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σεντ Μίρεν (0-3). Βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας και κυνηγάει το πλασάρισμα της στην πρώτη εξάδα. Εκτός έδρας έχει μία νίκη σε έξι αγώνες. Τα τρία τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
12.5 8 1.09 3.1 1.28 1.88 1.75 2.2 1.52 4.85
Κλάιντ - Αμπερντίν / Εκτίμηση

Η σοβαρότητα που θα δείξει η Αμπερντίν στον αγωνιστικό χώρο θα κρίνει τα πάντα. Τόσο χαμηλά που δεν έχει κανένα νόημα η επιλογή του διπλού και των γκολ. Θα ρισκάρουμε με το γεγονός ότι η Κλάιντ μπορεί να βρει δίχτυα. Ποντάρουμε στο Goal/Goal (1,87).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr