Ποδόσφαιρο

Λιγκ 1 Αγγλίας: Με γκολ και combo που πληρώνουν!

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 00:22

Η 29η αγωνιστική στη Λιγκ 1 Αγγλίας είναι έτοιμη να μας προσφέρει πολλά γκολ και εκτιμήσεις με πολύ δυνατές αποδόσεις. 

Λιγκ 1 Αγγλίας: Με γκολ και combo που πληρώνουν!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Λιγκ 1 Αγγλίας.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Η Γουίγκαν κυνηγούσε τη Νορθάμπτον στο σκορ από το πρώτο τέταρτο, αλλά δεν σταμάτησε να προσπαθεί και τουλάχιστον βρήκε την ισοφάριση στο τελευταίο ημίωρο. Κράτησε τον βαθμό και κάθε φορά που δεν χάνει είναι σημαντική στην όλη προσπάθεια για να μην αντιμετωπίσει καταστάσεις πίεσης, ωστόσο αμυντικά δεν πείθει και σε αυτό το κομμάτι σηκώνει σημαντική βελτίωση. Τέλος το Λιγκ Τρόφι, την Τρίτη αποκλείστηκε από την Ντονκάστερ στα πέναλτι. Σταθερά τρεις παίκτες εκτός, δίχως αξιοσημείωτα αγωνιστικά προβλήματα.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Ρέντινγκ δεν είχε παίξει καλά καλά ένα εικοσάλεπτο με την Πορτ Βέιλ, όταν οι οπαδοί της εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν το ματς, διαμαρτυρόμενοι επί της ουσίας για τα προβλήματα ιδιοκτησιακής και οικονομικής φύσεως. Πλέον, στην ομάδα περιμένουν την απόφαση αναφορικά με την ποινή και ενώ αγωνιστικά υπήρχε βελτίωση, όπως μαρτυρά το αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων (2-4-0). Ουδείς μπορεί να εκτιμήσει με ασφάλεια πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν. Εκτός οι Ελιοτ (μ. 20/0), Μπάλαρντ (ε. 10/3), Γιάντομ (α. 17/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καμία περίπτωση ο άσος δεν είναι σημείο για στήριγμα. Πολύ κακή η Ρέτινγκ το τελευταίο διάστημα αλλά δεν είναι και στα καλύτερά της η Γουίγκαν. Προτιμότερο το goal/goal (1.60).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΞΕΤΕΡ-ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Η Εξετερ ήταν χειρότερη από την Μπλάκπουλ στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, δεν εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ευκαιρίες της και μετά το 2-0 δεν σταμάτησε να το ψάχνει, ωστόσο ήταν εμφανές ότι έλειπε η ψυχολογία. Δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία για τους «γκρέσιανς», βρίσκονται οριακά πάνω από την τελευταία τετράδα και απαιτείται σταθερός βηματισμός προκειμένου η κατάσταση να μην χειροτερέψει. Με πρόβλημα οι Φίτζγουοτερ (α. 3/0), Χάρπερ (μ. 17/0), Κάιτ (μ. 14/0), Μίτσελ (μ.-ε. 14/2), δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα προβλήματα.

Η Κέμπριτζ δεν είχε καλή παρουσία στο εντός έδρας ματς με τη Φλίτγουντ, δεν είχε την ικανότητα να κρατήσει το 1-0 για αρκετή ώρα, ισοφαρίστηκε άμεσα, αλλά βρήκε λυτρωτικό γκολ στις καθυστερήσεις και πανηγύρισε οριακά δίκαιη νίκη. Τέλος το μίνι σερί των δύο ηττών, απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στη Β' Αγγλίας και επί της ουσίας πήρε βαθιά ανάσα. Εσχάτως δημιουργεί με κάπως περισσότερη ευκολία, μπορεί και καλύτερα. Εκτός οι Αχάντμε (ε. 20/7), Οκεναμπίρι (ε. 18/5), Τόμας (μ. 25/1), Ντανκ (α. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Κέιμπριτζ εκτός έδρας δεν είναι καθόλου καλή, με την Έξετερ να μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. 1Χ & over 1.5 (1.95).

ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Λέιτον Οριεντ ήταν έως και εντυπωσιακή στο επιθετικό σκέλος στην έδρα της πρωτοπόρου Πόρτσμουθ, σημείωσε τρία γκολ και πανηγύρισε σπουδαία νίκη, ενώ στο 2-0 γλίτωσε από πέναλτι. Εκπληκτικό σερί 3-1-0, στα συγκεκριμένα ματς η εστία της παραμένει απαραβίαστη και πλέον πορεύεται στην τελική ευθεία της σεζόν δίχως προφανή ανησυχία. Δεν θα κινδυνεύσει, από την άλλη, όμως, η πρώτη εξάδα έχει ξεφύγει σε σημαντικό βαθμό. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί κάποιος εκ των Γκρέιαμ (μ.-ε. 15/0), Ντρίναν (ε. 12/0), Χαντ (α. 17/1).

Η Μπόλτον υποδέχθηκε την Τσέλτεναμ το Σάββατο, ωστόσο το ματς διεκόπη στο όριο του ημιώρου επειδή ένας φίλος της κατέρρευσε στην εξέδρα. Θα οριστεί στο προσεχές μέλλον η συγκεκριμένη αναμέτρηση και ενώ το σερί των τεσσάρων νικών στη λίγκα τη φέρνει σε τροχιά ανόδου. Την Τρίτη πάλεψε, αλλά έχασε 2-1 εντός έδρας από τη Λούτον και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αν και έκανε πολύ καλή προσπάθεια. Εκτός δράσης για ακόμη μία φορά τέθηκαν οι Ενλουντουλού (ε. 18/1), Γκόμες (μ.-ε. 9/0), Τζόουνς (α. 20/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν δείξει καλά σημάδια το τελευταίο διάστημα. Δεν προκύπτει νικητής από εμάς. 2-3 γκολ (1.95).

ΛΙΝΚΟΛΝ-ΝΤΕΡΜΠΙ

Φέτος για το Λιγκ Τρόφι (19/9): Ντέρμπι – Λίνκολν 2-0. Η Λίνκολν κυνηγούσε τη Γουίκομ στο σκορ από το πρώτο ημίωρο, ωστόσο έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει την ήττα και τα κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς. Με αυτή την ισοπαλία έβαλε «στοπ» στο σερί των τεσσάρων ηττών και παρά το ότι βρίσκεται σε κακή κατάσταση, είναι προφανές ότι θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα λάθος για να κινδυνεύσει. Εκτός δράσης οι Ο’Κόνορ (α. 21/1) Μαντρόιου (μ. 19/5), Χάκετ (ε. 12/2), Γουόκερ (ε. 5/0), Χάουζ (ε. 5/0).

Η Ντέρμπι έκανε το 2-0 επί της Μπέρτον με την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το λάθος να πιστέψει ότι «καθάρισε». Δέχθηκε την ισοφάριση σε 2-2 και δεν μπορούσε να βρει ρυθμό έκτοτε, ωστόσο επέμεινε και δικαιώθηκε με το γκολ της νίκης στις καθυστερήσεις. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία, βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή και όλα συντείνουν στο ότι τα «κριάρια» θα βρουν τον τρόπο να μείνουν στο κόλπο μέχρι τέλους. Θα λείψουν οι Νιάμπε (α. 14/0), Σμιθ (μ. 17/1), Ουάσινγκτον (ε. 14/3), Γουόγκχορν (ε. 13/6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντέρμπι με τη φόρα που έχει πάρει δείχνει ασταμάτητη. Πόσο μάλλον να τη σταματήσει η άσημη Λίνκολν στη παρούσα φάση. 2 (1.75).

ΜΠΕΡΤΟΝ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Η Μπέρτον ήταν εξ ορισμού το αουτσάιντερ στην έδρα της Ντέρμπι και μετά το εις βάρος της 2-0 όλα έδειχναν ότι θα υποταχθεί στη μοίρα της. Δεν το έκανε, μείωσε και βρήκε σύντομα την ισοφάριση, αλλά πέρασε σε θέση άμυνας και έμεινε με άδεια χέρια στην εκπνοή. Αρνητικό σερί 0-1-2, το ντεμπούτο του Μάρτιν Πάτερσον στον πάγκο είχε θετικά στοιχεία, στα οποία η ομάδα μπορεί να χτίσει ώστε να αποκτήσει ακόμη πιο καλή διαφορά από την τελευταία τετράδα. Στον... αέρα η παρουσία των Χάμερ (α. 13/0), Χιουζ (α. 21/0), Στόκτον (α. 10/0).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Τσάρλτον ήταν ανταγωνιστική στο εντός έδρας ματς με την Πιτέρμπορο, ισοφάρισε σε κομβικό σημείο, ωστόσο η αμυντική συμπεριφορά της στη συνέχεια δεν είχε την κατάληξη που επιθυμούσαν όλοι στην ομάδα, έμεινε με άδεια χέρια στο φινάλε. Εσχάτως έχει συνέπεια στο σκοράρισμα, ωστόσο αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ ματς (0-4-4), με συνέπεια να βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Θα πρέπει να κάνει σοβαρή προσπάθεια για να μην μπλέξει. Εκτός οι Καμαρά (μ. 7/0), Τέιλορ (μ. 5/0), ΜακΓκραντλς (μ. 3/1), Λίμπερν (ε. 13/3), Ανέκ (ε. 6/1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έρχονται από συνεχόμενα γκολ-γκολ, κάτι που δείχνει πόσο ευάλωτες είναι αμυντικά. Goal/goal (1.72).

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Μπρίστολ Ρόβερς ισοφάρισε προσωρινά την Μπάρνσλεϊ, έκανε καλή προσπάθεια, ωστόσο δέχθηκε γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο και έμεινε με άδεια χέρια. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, βρίσκεται οριακά στο πρώτο μισό της κατάταξης και δεν δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ένα φινάλε δίχως άγχος. Την Τετάρτη έχασε 3-1 εντός από τη Νόριτς και δεν συνεχίζει στο Κύπελλο, αναμενόμενη εξέλιξη. Εκτός δράσης από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί Γουίλσον (α. 10/0), Φρεντ (α. 8/0), Γουόρντ (μ. 14/1), δίχως απρόοπτα.

Η Μπλάκπουλ ήταν καλύτερη από την Εξετερ στο μεγαλύτερο διάστημα του μεταξύ τους ματς, βρήκε το 2-0 σε κομβικό σημείο και έκτοτε διαχειρίστηκε το προβάδισμα δίχως ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία και μάλιστα με απαραβίαστη εστία, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τα πλέι οφ. Βέβαια, δεν είναι φαβορί, ιδιαίτερα όσο στερείται σταθερότητας. Τέλος το Κύπελλο, έχασε 3-2 από τη Νότιγχαμ στην παράταση, έκανε καλή προσπάθεια. Αναμένεται να απουσιάσουν οι Μπίσλεϊ (ε. 15/4), Κουασί (ε. 10/1), Γκρίμσοου (τ. 27 συμ.).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οριακά τα πράγματα για τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν τόσες μεγάλες διαφορές. Προς τα δεξιά θα πάμε, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν μία ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια τους. 2X & over 1.5 (2.00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΞΦΟΡΝΤ-ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Φέτος για το Λιγκ Τρόφι (5/9): Νορθάμπτον – Οξφορντ 1-3. Γειτονικό ντέρμπι με αντιπαλότητα. Η Οξφορντ ήταν άριστα διαβασμένη ανασταλτικά και αρκούντως αποτελεσματική επιθετικά, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη στην έδρα της Καρλάιλ δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Δεύτερη διαδοχική επιτυχία, βρίσκεται στα όρια της πρώτης εξάδας και όσο σκοράρει με άνεση, τόσο οι πιθανότητες για κάτι καλό φέτος θα αυξάνονται. Με θέμα οι Λονγκ (α. 13/1), Νέγκρου (α. 8/0), Μιλς (μ. 21/1), Μέρφι (μ.-ε.12/0), Εντουαρντς (μ.-ε. 5/1), Μπράουν (μ.-ε. 4/0).

Η Νορθάμπτον προηγήθηκε της Γουίγκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο και έφερε το ματς στα μέτρα της, ωστόσο δεν κατάφερε να το... καθαρίσει και ισοφαρίστηκε μετά το 60', παραχώρησε δικαίως την ισοπαλία. Αμυντικά έχει κάνει πρόοδο στα τελευταία ματς και «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγώνων (2-1-0). Η απόσταση των 12 βαθμών από την πρώτη εξάδα δεν είναι αμελητέα, κάθε άλλο, ωστόσο στην ομάδα δηλώνουν έτοιμοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα. Εκτός δράσης στην προκειμένη περίπτωση οι Σέρινγκ (α. 23/0), Κοΐκι (α. 6/0), Φοξ (μ. 4/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί να υπάρχει μια διαφορά 12 βαθμών ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο μακρινά. Φαβορί η Όξφορντ για τη νίκη, αλλά εμείς θα προτιμήσουμε τα γκολ. Over 2.5 (1.90).

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Η Πιτέρμπορο προηγήθηκε της Τσάρλτον εκτός έδρας, συνάντησε αντίσταση, πλην όμως βρήκε την υπομονή και την ηρεμία να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ. Το πέτυχε και πήρε τη δίκαιη νίκη. Εξαιρετικό σερί 7-3-0 το τελευταίο διάστημα, σημειώνει δύο ή περισσότερα γκολ στα τελευταία πέντε ματς και μόνο τυχαίο δεν είναι το ότι πλέον βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Πόρτσμουθ και μάλιστα με ένα ματς λιγότερο. Η προοπτική ανόδου καλά κρατεί. Εκτός οι Μπιλοκάπιτς (τ. 24 συμ.), Κλαρκ-Χάρις (ε. 17/6), σημαντικές μονάδες.

Η Σριούσμπερι ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς με τη Στίβενεϊτζ, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι από τα πρώτα λεπτά έδειχνε ικανοποιημένη με την ισοπαλία και αυτήν διεκδίκησε επί της ουσίας, για να μείνει με άδεια χέρια στην τελική ευθεία. Πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος για τους «σρους», εσχάτως η απόδοση είναι προβληματική και παρά το ότι δεν τίθεται θέμα άμεσου κινδύνου, το τεχνικό τιμ χτύπησε το... καμπανάκι εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Εκτός οι Γιούντο (ε. 24/3), Φίλιπς (ε. 8/0), Φλάναγκαν (α. 15/0), Φλέμινγκ (α. 8/0).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αστείες οι αποδόσεις του άσου για παιχνίδι Αγγλίας. Παραμένει δυνατό φαβορί οι γηπεδούχοι, εξάλλου είναι 2οι στη βαθμολογία. Θα το συνδυάσουμε με τα γκολ για να ανεβάσουμε την απόδοση.1 & over 2.5 (1.88).

ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΙ

Η Στίβενεϊτζ έψαχνε άμεση αντίδραση μετά την ήττα από την Πόρτσμουθ και παρά το ότι δεν είχε εύκολο έργο στην έδρα της Σριούσμπερι, βρήκε το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (πανηγυρίστηκε δεόντως). Δεύτερη νίκη στα τελευταία τρία, δεν σταματά να παλεύει για ένα εισιτήριο στα πλέι οφ ανόδου και η μέχρι τώρα παρουσία της δείχνει ότι έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει βάσιμα ότι θα τα καταφέρει. Εκτός δράσης εκ νέου ο Τόμπσον (α. 20/0), αλλά αυτή είναι και η μοναδική δεδομένη απουσία, δεν αναφέρθηκαν έτερα αγωνιστικά κενά.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Μπάρνσλεϊ έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στο εντός έδρας με την Καρλάιλ, δέχθηκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Το σημαντικό είναι ότι δεν σταμάτησε να ψάχνει το γκολ και παρά το ότι δεν το βρήκε άμεσα, δεν έμεινε στην ισοφάριση, για να πάρει τη νίκη στην τελική ευθεία. Εξαιρετικό αήττητο σερί δέκα αγώνων (6-4-0), η κορυφή απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς (με ματς λιγότερο) και το δικαίωμα στο όνειρο καλά κρατεί. Οι ΜακΚάρτ (α. 17/0) και Μπένσον (μ. 6/0) αναμένεται να λείψουν, δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα αγωνιστικά κενά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ δυνατό παιχνίδι, ουσιαστικά ντέρμπι 6άδας. Από τα πιο καλά παιχνίδια της αγωνιστικής με ουσιαστικό κίνητρο, αλλά και αγωνιστικό αντίκτυπο. Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, μπορούν να μας χαρίσουν γκολ εκατέρωθεν. Goal/goal (1.70).

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ-ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Φλίτγουντ ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς στην έδρα της Κέμπριτζ, του οποίου όλη η δράση μαζεύτηκε στα τελευταία λεπτά. Δεν την πτόησε το 1-0, ισοφάρισε άμεσα και είχε ανεβασμένη ψυχολογία, ωστόσο στις καθυστερήσεις έμεινε με άδεια χέρια. Με τέσσερις διαδοχικές ήττες και αρνητικό σερί δέκα αγώνων (0-2-8), δεν προκαλεί εντύπωση το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση και τα περιθώρια στενεύουν πλέον σε σημαντικό βαθμό. Εκτός δράσης παραμένουν οι Μπρουμ (μ. 18/1) και Σίμονς (μ. 6/0), δεν πρόκειται για απρόοπτες απουσίες.

Η Πόρτσμουθ έδειξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα του εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Λέιτον Οριεντ ότι θα υποφέρει και αυτό ακριβώς έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Τα τρία γκολ που δέχθηκε δεν... χωνεύονται εύκολα, ενώ στο 2-0 έχασε πέναλτι και ως εκ τούτου ηττήθηκε με βαρύ σκορ. Δεύτερη διαδοχική αποτυχία, παραμένει στην κορυφή με ματς παραπάνω, ωστόσο η γενικότερη εικόνα της είναι αυτή που δεν πείθει στο ελάχιστο. Εκτός δράσης οι Πουλ (α. 14/3), Ογκίλβι (α. 9/1), Σουάνσον (α. 7/0), Ρόμπερτσον (μ. 20/1), Ανγιορίν (μ.-ε. 7/1), Γένγκι (ε. 12/3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Πόρτσμουθ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, κάτι που δεν επιτρέπεται όταν είσαι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Ευκαιρία σήμερα να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στη κάκιστη Φλίτγουντ. 2 (1.78).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

19/01/2024League One: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 53 27 15 8 4 42 25 17
2 Πιτέρμπορο Πιτέρμπορο 52 26 15 7 4 52 28 24
3 Ντέρμπι Ντέρμπι 52 26 16 4 6 50 26 24
4 Μπόλτον Μπόλτον 51 24 16 3 5 45 24 21
5 Μπάρνσλεϊ Μπάρνσλεϊ 49 26 14 7 5 50 30 20
6 Όξφορντ Όξφορντ 49 26 15 4 7 45 30 15
7 Στίβενεϊτζ Στίβενεϊτζ 46 26 13 7 6 38 25 13
8 Μπλάκπουλ Μπλάκπουλ 42 27 12 6 9 44 32 12
9 Νορθάμπτον Νορθάμπτον 37 26 11 4 11 32 34 -2
10 Λέιτον Όριεντ Λέιτον Όριεντ 35 26 9 8 9 28 31 -3
11 Μπρίστολ Ρόβερς Μπρίστολ Ρόβερς 34 25 9 7 9 35 35 0
12 Λίνκολν Σίτι Λίνκολν Σίτι 33 27 8 9 10 30 30 0
13 Τσάρλτον Τσάρλτον 30 26 7 9 10 40 39 1
14 Γουίκομ Γουίκομ 30 26 7 9 10 30 35 -5
15 Πορτ Βέιλ Πορτ Βέιλ 30 25 8 6 11 28 38 -10
16 Κέμπριτζ Κέμπριτζ 30 25 8 6 11 23 33 -10
17 Σριούσμπερι Σριούσμπερι 30 27 9 3 15 17 37 -20
18 Γουίγκαν Γουίγκαν 28 26 10 6 10 36 31 5
19 Μπέρτον Μπέρτον 28 27 7 7 13 23 38 -15
20 Έξετερ Σίτι Έξετερ Σίτι 26 26 7 5 14 18 39 -21
21 Ρέντινγκ Ρέντινγκ 23 25 7 6 12 34 41 -7
22 Τσέλτεναμ Τσέλτεναμ 23 25 6 5 14 19 34 -15
23 Καρλάιλ Καρλάιλ 20 28 4 8 16 23 43 -20
24 Φλίτγουντ Φλίτγουντ 18 26 4 6 16 23 47 -24
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr