Ποδόσφαιρο

Τσάμπιονσιπ: Γκολ και ισοπαλίες

Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 11:47

Αρκετά ισορροπημένα παιχνίδια, αλλά και ματς για πολλά γκολ το Σάββατο στην Τσάμπιονσιπ.

Τσάμπιονσιπ: Γκολ και ισοπαλίες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Τσάμπιονσιπ.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Η Σουόνσι, προηγήθηκε δύο φορές στο Μπέρμιγχαμ, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες και περιορίστηκε στην ισοπαλία. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς, είναι τρεις αγωνιστικές αήττητη, με μόνο μία ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια, αλλά τα τέσσερα από αυτά ήταν ισόπαλα, όλα με γκολ-γκολ, οπότε έχει απόσταση από την εξάδα. Εντός έχει χάσει ένα από τα τελευταία έξι, αλλά τα τρία από αυτά ήταν επίσης Χ. Αμφίβολοι οι μπακ Κι, Άσμπι και οι μέσοι Aμπντουλάι, Τζινέλι, Γουόλς.

Η Σαουθάμπτον κέρδισε άνετα τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και παραμένει κοντά στη δεύτερη θέση, με αήττητο 19 αγώνων. H ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, έχει μείνει μόνο δύο φορές χωρίς γκολ φέτος και σκοράρει 20 σερί αγώνες. Εκτός είναι αήττητη σε εννέα, αλλά πέντε από τα τελευταία επτά ήταν ισόπαλα. Εκτός οι μπακ Μπρι, Λαριός και οι μέσοι Αρίμπο, Στιούαρτ, Σουλεμάνα, αμφίβολος ο επιθετικός Εντόζι, αποκτήθηκε ο μέσος Ρόθγουελ από την Μπόρνμουθ και μπορεί να κάνει ντεμπούτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατό ματς, η Σουόνσι θα αντισταθεί, αλλά η Σαουθάμπτον δύσκολα χάνει. Γκολ-γκολ και διπλό.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Η Μπλάκμπερν, δεν έχει νίκη έξι αγώνες, με μόνο μία στους τελευταίους εννέα. Η ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, πληρώνει το over 2.5 σε επτά σερί αγωνιστικές, ενώ έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία σε 15. Έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, με μόλις δύο. Εκτός ο τερματοφύλακας Πίαρς, ο εξτρέμ Χέτζες και ο επιθετικός Ντόλαν. Μπορεί να κάνουν ντεμπούτο τα νέα αποκτήματα Κριζίν (μπακ, Άστον Βίλα) και οι μέσοι Αγιάρι (Μπράιτον), Σίγκουρντσον (ΤΣΣΚΑ Μ.).

Η ελλιπής Χάντερσφιλντ, έσωσε την ισοπαλία με Πλίμουθ και είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με τρία ματς χωρίς νίκη και μόλις ένα τρίποντο σε εννέα. Η ομάδα του Ντάρεν Μουρ, έχει τις περισσότερες ισοπαλίες φέτος (11), οι οκτώ με σκορ 1-1. Μακριά από την έδρα της έχει μόνο μία νίκη σε δέκα ταξίδια. Eκτός ο τερματοφύλακας Μάξγουελ, οι Χέντλι, Τέρτον, Ράφελς (μπακ) και οι επιθετικοί Μπιούρχζορχ, Γουόρντ, Χάρατ, Τζόουνς. Αμφίβολος ο μπακ Πίρσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Nτεφορμέ η Μπλάκμπερν, πολλές απουσίες η Χάντερσφιλντ. Ισοπαλία.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Μπρίστολ Σίτι, έκανε την έκπληξη στο Κύπελλο και κέρδισε 1-0 τη Γουέστ Χαμ, παίρνοντας ένεση ηθικού, καθώς στο πρωτάθλημα δεν έχει νίκη και γκολ τρεις αγωνιστικές, αν και είναι ακόμα στη μάχη πλέι – οφ. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, εντός έδρας δεν έχει ισοπαλία 10 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει τους έξι. Εκτός ο μπακ Άτκινσον και οι μέσοι Νέισμιθ, Σάικς, Μπεναρούς. Mπορεί να κάνουν ντεμπούτο οι νέοι μέσοι Τουάιν (Μπέρνλι) και Μέρφι (Σεντ Πάτρικς).

Η Γουότφορντ, κέρδισε στην έδρα της ΚΠΡ και είναι μία ανάσα από την εξάδα, με αήττητο τριών αγωνιστικών και δύο ήττες σε δέκα παιχνίδια. Η ομάδα του Βαλεριάν Ισμαέλ, πληρώνει δέκα σερί γκολ-γκολ στο πρωτάθλημα (τα οκτώ εκ των οποίων over 2.5) και δέχεται γκολ σε 11 συνεχόμενα ματς. Οι τέσσερις τελευταίες νίκες πρωταθλήματος ήταν εκτός. Εκτός ο μπακ Ενγκακιά, αμφίβολοι οι μπακ Σέμα, Λιούις και ο μέσος Καγιέμπε, αμφίβολος ο δεύτερος σκόρερ Μπάγιο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ό,τι πρέπει για over το ματς, με τη Γουότφορντ να έχει προβάδισμα για τη νίκη.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΡΟΔΕΡΑΜ

Η Μίντλεσμπρο, πέρασε από την έδρα της Μίλγουολ με ανατροπή και είναι κοντά στην εξάδα, αλλά εναλλάσσεται ανάμεσα σε νίκη και ήττα πέντε σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, έχει μόνο τρία Χ φέτος και κανένα στα τελευταία 11 εντός έδρας. Εκτός οι Ντιένγκ (βασικός τερμ., παίζει ο Γκλόβερ), Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΝερ, ΜακΓκρι, Σιλβέρα (μέσοι), Λατ (αρχισκόρερ). Έκανε καλές κινήσεις με Έιλινγκ (μπακ, Λιντς) και Αζάζ (μέσος, Βίλα), που ήδη έκαναν ντεμπούτο.

Η ουραγός Ρόδεραμ, έχασε εντός έδρας από τη Στόουκ και δεν έχει νίκη τρεις αγωνιστικές, με μόλις ένα τρίποντο σε 15, με τις θέσεις της σωτηρίας ολοένα να απομακρύνονται. Η ομάδα του Λιμ Ρίτσαρντσον, είναι η χειρότερη φιλοξενούμενη στο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει νίκη στα τελευταία 29 ταξίδια της, από τον Νοέμβριο του 2022, ενώ έχει πάρει μόλις τρεις πόντους εκτός φέτος. Εκτός οι τραυματίες Φέργκιουσον, Χάμφρις, Mπλάκετ (μπακ), Γκριν (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Χολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νίκη για τη Μίντλεσμπρο χωρίς να δεχτεί γκολ.

ΝΟΡΙΤΣ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Νόριτς, κέρδισε 3-1 με ανατροπή στην έδρα της Μπρίστολ Ρόβερς για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα και έχει δύο σερί νίκες, αλλά και τέσσερα ματς αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας κοντά στη ζώνη πλέι – οφ. Η ομάδα του Ντάβιντ Βάγκνερ, πλέον δεν έχει χάσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια Τσάμπιονσιπ στο γήπεδό της, αλλά δεν έχει κερδίσει εκεί τη Γουέστ Μπρόμιτς για το πρωτάθλημα από το 2013. Aμφίβολοι oι μπακ Χάνλι, Μπαθ και ο μέσος Φόρσο.

Η Γουέστ Μπρομ., διέλυσε την Μπλάκμπερν επιστρέφοντας στις νίκες πρωταθλήματος και είναι στην εξάδα των πλέι-οφ με τρία τρίποντα σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει μεν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά εκτός έδρας δέχεται λίγο πιο εύκολα το γκολ, με τις τρεις τελευταίες ήττες πρωταθλήματος να είναι στα ταξίδια της. Εκτός Ατζάγι (μπακ), Φίλιπς, Ντιανγκανά, Μολούμπι (μέσοι) , Μάτζα (επιθετικός), πήρε τον έμπειρο επιθετικό Βάιμαν, δανεικό από Μπρίστολ Σίτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Φορμαρισμένες οι δύο ομάδες, μπορούν να μοιραστούν τους βαθμούς.

ΠΛΙΜΟΥΘ-ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Πλίμουθ πήρε την ισοπαλία στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού, Ίαν Φόστερ, στο πρωτάθλημα και μπορεί να μην έχει νίκη πέντε αγώνες, αλλά στους τέσσερις ήταν ισόπαλη, μένοντας έτσι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Πληρώνει γκολ – γκολ σε έξι σερί αγώνες, ενώ όλες οι φετινές της νίκες Τσάμπιονσιπ ήταν εντός έδρας (αήττητο επτά ματς). Αμφίβολοι οι Κούπερ (τερμ.), Ίρλι (μπακ). Ελπίζει στη βοήθεια των αποκτημάτων Φίλιπς (μπακ, Τότεναμ), Γκιάμπι (μέσος, Λιντς) και Ντεβάιν (επιθ., Τότεναμ).

Η Κάρντιφ, δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι και είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, έχοντας τέσσερις ήττες, δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ, έχει όμως βελτιωθεί τελευταία εκτός έδρας, με τις δύο πιο πρόσφατες νίκες της στην Τσάμπιονσιπ να είναι διπλά. Έχει τον τρίτο μικρότερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα (μόλις τέσσερις) και μία σε 12 αγωνιστικές. Εκτός είναι οι μέσοι Ράμζι, Ο’ Ντάουντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απρόβλεπτες και οι δύο ομάδες, περιμένουμε ματς με πολλά γκολ. Over 3.5.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΠΡ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Η ΚΠΡ, έχασε δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος με σκορ 2-1 και έχει δύο σερί ήττες, αλλά και μόλις δύο πόντους στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, μένοντας στην επικίνδυνη ζώνη, πριν από το κρίσιμο λονδρέζικο ντέρμπι. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, στο γήπεδό της δεν εμπνέει κάποιον ιδιαίτερο φόβο, καθώς έχει κερδίσει μόνο δύο από τα τελευταία 18 ματς πρωταθλήματος εκεί, με τρεις σερί ήττες. Eκτός ο μέσος Σαΐρ (πρώτος σε ασίστ), αμφίβολοι οι επιθετικοί Κόλι, Κέλμαν.

Η Μίλγουολ, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, επέστρεψε στις ήττες για το πρωτάθλημα μετά από πέντε αγώνες, ενώ δέχτηκε γκολ μετά από τέσσερις αγωνιστικές Τσάμπιονσιπ. Ακόμα δεν έχει κάνει ούτε μία μεταγραφή τον Ιανουάριο, αλλά ο προπονητής Τζο Έντουαρντς, δεν ανησυχεί. Εκτός έδρας έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό, κατάλληλη στιγμή πριν από ένα λονδρέζικο ντέρμπι, το οποίο κέρδισε πέρσι εκτός, πρώτη φορά από το 1989. Aμφίβολος ο μπακ Λέοναρντ, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Σάβιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Kακή έδρα η Μίλγουολ, η ΚΠΡ μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει το Χ.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.-ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Η Γουένσντεϊ επέστρεψε στο Σαουθάμπτον στις ήττες μετά από δύο νίκες και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, έχει τον τρίτο μικρότερο αριθμό ισοπαλιών στο πρωτάθλημα με μόλις τέσσερις, ενώ έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ηττών με 17. Η έδρα κρατά ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή, καθώς έχει χάσει εκεί μόνο δύο από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Εκτός ο μπακ Αϊόρφα και οι μέσοι Βοκς, Πάτερσον, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μπάιερς.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Κόβεντρι νίκησε την πρωτοπόρο Λέστερ και είναι στην εξάδα, με δύο σερί νίκες με σκορ 3-1 και αήττητο οκτώ αγώνων. Έχει κερδίσει τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, έχει μία ήττα σε 12 αγωνιστικές. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει βελτιωθεί κατακόρυφα και μακριά από την έδρα της, καθώς από τα τέσσερα φετινά διπλά, τα τρία σημειώθηκαν στα πέντε πιο πρόσφατα ταξίδια. Aμφίβολος ο αρχισκόρερ Ράιτ, η απουσία του δε στοίχισε την προηγούμενη αγωνιστική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σούπερ η Κόβεντρι, μπορεί να πάρει άλλη μία σημαντική νίκη.

ΣΤΟΟΥΚ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Η Στόουκ, πέρασε από την έδρα της Ρόδεραμ και κράτησε ανέπαφη εστία δεύτερη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, αήττητη επτά σερί ματς, ωστόσο τα πέντε από αυτά ήταν ισόπαλα, όλα under 2.5. Εντός έδρας, δεν έχει κερδίσει στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, από τον Οκτώβριο. Εκτός ο αναπλ. τερμ. Φίλντινγκ, οι μπακ, Στίβενς, Tσμαντέ, ο μέσος Πίρσον και ο επιθετικός Τέζγκελ. Πήρε δύο γκολκίπερ, τους Ίβερσεν (Λέστερ, αμέσως βασικός) και Μόρις (Ν. Ζηλανδία).

Η Μπέρμιγχαμ κέρδισε 2-1 τη Χαλ εντός στο Κύπελλο και θέλει να μεταφέρει το καλό κλίμα και στο πρωτάθλημα, όπου δεν έχει νίκη έξι αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 3 ήττες) και είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Τόνι Μόουμπρεϊ, είναι κάκιστη εκτός έδρας, με μόλις δύο νίκες όλη τη σεζόν και εννέα ήττες στα ταξίδια της για το πρωτάθλημα, έχοντας μόνο μία ανέπαφη εστία σε 11. Εκτός Λερντ, Μ. Ρόμπερτς (μπακ), Τσανγκ, Χολ (μέσοι).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Στόουκ πληρώνει συνήθως under, αλλά η Μπέρμιγχαμ δέχεται γκολ εύκολα μακριά από την έδρα της και ίσως το over 2.5 πληρώσει εδώ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

20/01/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λέστερ Λέστερ 65 27 21 2 4 55 21 34
2 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 58 27 17 7 3 50 34 16
3 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 55 27 16 7 4 50 31 19
4 Λιντς Λιντς 51 27 15 6 6 48 25 23
5 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 45 27 13 6 8 40 25 15
6 Χαλ Χαλ 42 28 12 6 10 42 38 4
7 Κόβεντρι Κόβεντρι 40 27 10 10 7 41 29 12
8 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 40 28 12 4 12 37 31 6
9 Γουότφορντ Γουότφορντ 39 27 10 9 8 44 37 7
10 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 39 27 12 3 12 41 40 1
11 Νόριτς Νόριτς 38 27 11 5 11 44 43 1
12 Πρέστον Πρέστον 38 27 11 5 11 33 44 -11
13 Κάρντιφ Κάρντιφ 37 27 11 4 12 34 36 -2
14 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 36 27 10 6 11 30 30 0
15 Σουόνσι Σουόνσι 33 27 8 9 10 37 41 -4
16 Μίλγουολ Μίλγουολ 32 27 8 8 11 29 34 -5
17 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 32 27 8 8 11 26 32 -6
18 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 32 27 10 2 15 40 52 -12
19 Πλίμουθ Πλίμουθ 30 27 7 9 11 44 46 -2
20 Μπέρμιγχαμ Σίτι Μπέρμιγχαμ Σίτι 29 27 7 8 12 32 43 -11
21 Χάντερσφιλντ Χάντερσφιλντ 26 27 5 11 11 27 45 -18
22 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 22 27 6 4 17 21 44 -23
23 ΚΠΡ ΚΠΡ 21 27 5 6 16 22 39 -17
24 Ρόδεραμ Ρόδεραμ 18 27 3 9 15 24 51 -27

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr