Ποδόσφαιρο

Super League 2: Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον για τους δύο ομίλους!

Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 03:15

Φουλ δράση στη Super League 2 με την 18η αγωνιστική για τον Βόρειο όμιλο και τη 15η αγωνιστική για τον Νότιο να περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που αξίζουν το ποντάρισμα στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Super League 2: Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον για τους δύο ομίλους!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις σε Α' και Β' όμιλο στη Super League 2.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ Β'

Ο Αιολικός δεν μπορεί να βρει ρυθμό και να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ του. Συμπλήρωσε έξι αγώνες δίχως νίκη, είχαν προηγηθεί τέσσερις μαζεμένες ισοπαλίες πριν υποστεί αναμενόμενη ήττα από την ποιοτική Λάρισα, Λείπει το εύκολο γκολ από την ομάδα της Μυτιλήνης που στηρίζεται κυρίως στην άμυνα, Δεν αξιοποιεί επίσης την έδρα. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Αποχώρησε από το ρόστερ ο εμβληματικός επιθετικός Μανούσος.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν καταφέρνει να βρει τον επιθυμητό ρυθμό που θα του επιτρέψει να εδραιώσει την παρουσία του στην ζώνη των πλέι οφ. Και κόντρα στον Ηρακλή αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από ένα ημίχρονο, περισσότερο απειλήθηκε να ηττηθεί στο φινάλε παρά να πάρει το ματς. Και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ, τα τρία εξ’ αυτών και No Goal. Αποκτήθηκε ο διεθνής Εσθονός μεσοεπιθετικός Σαποβάλοφ.

EKTIMHΣΗ: Προβληματίζουν και οι δύο ομάδες που αγνοούν τη νίκη για αρκετές αγωνιστικές. Από τη μία οι γηπεδούχοι που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη και από την άλλη ο ΠΑΟΚ Β που ψάχνει τη σταθερότητα που θα τον κρατήσει σε τροχιά play off. Under 2,5 (1.60)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΕΛ

Ο Μακεδονικός προερχόταν από τέσσερα μαζεμένα ματς δίχως νίκη, αλλά κόντρα στην Αναγέννηση πάτησε το γκάζι και πήρε διπλό σε μία έδρα όπου έχουν χάσει όλοι οι μεγάλοι στον βόρειο όμιλο. Στην τρίτη θέση σταθερά ξεπερνά κάθε προσδοκία σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις των επιτελών της. Τα εννιά από τα 11 πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Δεν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα ο κόουτς των θεσσαλονικέων, Στέλιος Μαλεζάς.

Η Λάρισα δίνει την μάχη για την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια και στην κατεύθυνση αυτή μετρά 13 ματς αήττητη. Μεσοβδόμαδα, βέβαια, προέκυψε η πικρή ήττα με 4-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο. Βαρύ σκορ με βάση την εικόνα του ματς, που έγινε χειρότερη με την άδικη αποβολή του πολύτιμου μεσοεπιθετικού Κώστα Παπαγεωργίου. Εκτός πλάνων για τον κόουτς Παύλο Δερμιτζάκη παραμένει και ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Πεντρόζο που είναι ανέτοιμος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΑΕΛ βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό ενώ έχει δύσκολο έργο κόντρα στον τρίτο Μακεδονικό ο οποίος όμως βρίσκεται στο -9. Η Λάρισα δεν θέλει να χάσει βαθμούς και να μείνει πίσω στην κούρσα για την προσπάθεια για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. 2 (1.72)

ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Το Αιγάλεω προερχόταν από δύο νίκες και ηττήθηκε στην τελευταία φάση της αναμέτρησης στην έδρα της ποιοτικής Καλαμάτας. Παρόλα αυτά, ο κόουτς Νίκος Παντέλης που πιστώθηκε την αγωνιστική αναγέννηση ήρθε σε ρήξη με την διοίκηση για εξωαγωνιστικούς λόγους και αποχώρησε. Στη θέση του επέστρεψε έπειτα από δύο χρόνια στο «Σίτι» ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που φέτος ξεκίνησε στον πάγκο του Αιολικού. Αναβρασμός στις τάξεις του κόσμου, που πάντως στηρίζει την ομάδα.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Χρειάστηκε να φθάσει η 14η αγωνιστική στον νότιο όμιλο για να κάνει επιτέλους σεφτέ η Παναχαϊκή ! Τα κατάφεραν οι ροσονέρι στην στοχευμένη συνάντηση με τον Γιούχτα και έβαλαν τέλος στο αρνητικό ιστορικό σερί. Φυσικά, ζητούμενο είναι να δώσουν συνέχεια και στην κατεύθυνση αυτή η αποστολή στο Αιγάλεω λογίζεται ένας ακόμα τελικός. Σε γκολ-γκολ οδηγήθηκαν και τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Έρχονται διαρκώς μεταγραφικές ενισχύσεις στην ομάδα της Πάτρας. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το Αιγάλεω ο πάλεψε για ακόμη μια αγωνιστική όμως ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό από την Ηλιούπολη. Μετά από ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα απομακρύνθηκε ο κόουτς, ενώ οι νέες αλλαγές φέρνουν αναβρασμό στην ομάδα. Από την άλλη η Παναχαϊκή επικράτησε του Γιούχτα και πανηγύρισε το πολύτιμο τρίποντο. 1 (1.82)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Όσο καλά ολοκλήρωσε το προηγούμενο έτος ο Διαγόρας, άλλο τόσο αρνητικά μπήκε στο 2024. Η ομάδα της Ρόδου πήρε δύο συνεχόμενες ήττες με κοινό χαρακτηριστικό πως δέχθηκε από τέσσερα γκολ στην κάθε μία. Πολύ καλή εμφάνιση και στα Χανιά όπου έγινε φύλλο και φτερό από τους ποιοτικούς κρητικούς. Υπάρχει κόπωση και έλλειψη μεταγραφών για να φρεσκάρει τους κυανέρυθρους. Υψηλοί ρυθμοί, έμφαση στην επίθεση, αλλά και θέματα στην άμυνα του γηραιού.

Η Ηλιούπολη εξακολουθεί να εκπλήσσει ευχάριστα με την παρουσία της στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο. Οι κυανέρυθροι επιβλήθηκαν δΙά πυρός και σιδήρου κόντρα στον ουραγό αλλά μαχητικό Τηλυκράτη, Έχουν τον τρόπο στα νότια προάστια να παίρνουν στοχευμένες νίκες με αντιπάλους στα κυβικά τους, ο κόουτς Σούλης Παπαδόπουλος δίνει πάντα έμφαση στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καλό φεγγάρι η Ηλιούπολη η οποία βρίσκεται εντός ζώνης play off και αυτή τη φορά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Διαγόρα που... δεν μπήκε καλά στο νέο έτος. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου παρουσιάζεται πολύ καλή ανασταλτικά, κάτι που παλεύει να αποδείξει σε κάθε αναμέτρηση. Under 2,5 (1.56)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ

Ο Τηλυκράτης έδωσες μεγάλη μάχη στην Ηλιούπολη, αλλά για μια ακόμα φορά έμεινε με άδεια χέρια. Πικρή ήττα στα σημεία, αφού οι νησιώτες δεν λένε να βρουν λύσεις στην επιθετική λειτουργία και το σκοράρισμα. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ. Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια μάζεψαν δύο βαθμούς. Ο κόουτς Φάνης Γκέκας που πρόσφατα ανέλαβε τα ηνία των νεοφώτιστων, ποντάρει στον παράγοντα έδρα, ενώ περιμένει και ενισχύσεις στις μεταγραφές.

Ο Ιωνικός έχει μπει με το δεξί στη νέα χρονιά, από τη στιγμή που μέτρησε δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Κοινός παρανομαστής σε αυτήν την προσπάθεια η παρουσία του έμπειρου κόουτς Δημήτρη Σπανού στον πάγκο που γύρισε στην Νίκαια για να ανεβάσει ξανά την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Πολύ δύσκολη επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό, πανηγυρίστηκε έξαλλα στο φινάλε. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των κυανόλευκων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Νικαιώτες επικράτησαν 1-0 του Ολυμπιακού και έκαναν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά φέτος. Ταξίδεψαν στη Λευκάδα για την αναμέτρηση κόντρα στον Τηλυκράτη, σε ένα παιχνίδι που δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία. 2/2 (2.25)

ΧΑΝΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Τα Χανιά μπήκαν με φόρα στο 2024 όπου πήραν δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με συντελεστή τερμάτων 7-0 ! Εξαιρετική εμφάνιση και στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου, όπου θα μπορούσαν να φθάσουν ακόμα και σε διπλάσιο σκορ οι Κρητικοί. Ο κόουτς Γιάννης Ταουσιάνης επιχαίρει και για την βελτίωση στην άμυνα. Επανέρχονται από τιμωρίες οι μέσοι Μαζουλουξής και Τσορνομάζ. Νοκ άουτ ο έμπειρος επιθετικός Μάνος. Ξεσηκωμός στον κόσμο θα γεμίσουν ξανά τα Περιβόλια.

Η Καλαμάτα προερχόταν από τρία μαζεμένα ματς δίχως νίκη και έφθασε μία ανάσα από την τέταρτη συνεχόμενη γκέλα κόντρα στο Αιγάλεω. Στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων ο μπάκ Γρίβας έδωσε το φιλί της ζωής στην «μαύρη θύελλα» που παραμένει έστω και δύσκολα στο κυνήγι της ανόδου. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της ο κόουτς Μάκης Χάβος εκφράζει βεβαιότητα για βελτίωση στη συνέχεια της περιόδου. Αποχώρησε από το ρόστερ ο επιθετικός Ρόβας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προβληματίζει η Καλαμάτα που μετρά τρία σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Από την άλλη τα Χανιά ξεκίνησαν και συνεχίζουν δυναμικά, έχοντας βάλει πλώρη για την πρωτιά και την άνοδο. Με εξαιρετικές εμφανίσεις η ομάδα από την Κρήτη... τελειώνει τις αναμετρήσεις και κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει και κόντρα στην πιο αδύναμη Καλαμάτα. 1 (2.02)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΚΟΖΑΝΗ

Η Αναγέννηση διάγει περίοδο αγωνιστικής κάμψης, όπως αποτυπώνεται και στον απολογισμό μόνο μίας νίκης στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Και στην τελευταία αναμέτρηση με τον Μακεδονικό υπέστη πικρή ήττα στο γήπεδό της όπου συνήθως παρουσιάζεται αποτελεσματική. Η αδυναμία στην τελική πάσα και προσπάθεια αποτελεί σταθερό πρόβλημα για τους κιτρινόμαυρους, Παραμένουν αξιόπιστοι στην άμυνα οι Θεσσαλοί του Γιώργου Τυριακίδη. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ.

Η Κοζάνη δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά κόντρα στην ποιοτικά ανώτερη Νίκη Βόλου. Σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν ηττήθηκε αμαχητί και υποχωρεί διαρκώς στην κατάταξη. Οι ερυθρόλευκοι πληρώνουν την κάκιστη επιθετική λειτουργία, δημιουργούν λίγες ευκαιρίες σε κάθε ματς, σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Ούτε ένα γκολ δεν έχουν βάλει οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Παραμένει στον στόχο διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ, αλλά δεν μπορεί να εφησυχάζει και μe την παραμονή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κακό φεγγάρι η Αναγέννηση Καρδίτσας που προσπαθεί αν εμφανιστεί πιο σταθερή, ενώ μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς. Από την άλλη η Κοζάνη δεν πείθει με τις εμφανίσεις της καθώς η επιθετική της λειτουργία είναι κάκιστη. Under 2,5 (1.56)

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βαθμολογία -

21/01/2024Group A
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 33 14 10 3 1 19 7 12
2 Λάρισα Λάρισα 32 15 9 5 1 22 9 13
3 Μακεδονικός Μακεδονικός 25 15 6 7 2 20 18 2
4 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 21 13 7 0 6 20 13 7
5 Αναγέννηση Καρδίτσας Αναγέννηση Καρδίτσας 19 15 5 4 6 14 14 0
6 ΑΕΚ Β' ΑΕΚ Β' 19 14 5 4 5 14 14 0
7 Ηρακλής Ηρακλής 18 15 4 6 5 18 15 3
8 ΠΑΟΚ Β' ΠΑΟΚ Β' 17 15 5 2 8 17 20 -3
9 Κοζάνη Κοζάνη 17 15 4 5 6 7 11 -4
10 Αιολικός Αιολικός 15 15 3 6 6 14 21 -7
11 Καμπανιακός Καμπανιακός 12 13 4 0 9 12 21 -9
12 Apollon Pontou Apollon Pontou 8 13 2 2 9 7 21 -14
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation
21/01/2024Group B
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Καλλιθέα Καλλιθέα 30 14 9 3 2 20 9 11
2 Χανιά Χανιά 29 14 9 2 3 26 9 17
3 Ιωνικός Ιωνικός 25 14 7 4 3 25 15 10
4 Καλαμάτα Καλαμάτα 24 14 7 3 4 21 11 10
5 Ηλιούπολη Ηλιούπολη 23 14 7 2 5 12 13 -1
6 Διαγόρας Διαγόρας 22 14 7 1 6 16 19 -3
7 Γιούχτας Γιούχτας 15 14 3 6 5 13 16 -3
8 Αιγάλεω Αιγάλεω 14 14 4 2 8 10 19 -9
9 Ολυμπιακός Β' Ολυμπιακός Β' 11 14 5 6 3 19 12 7
10 Παναθηναϊκός Β' Παναθηναϊκός Β' 11 14 3 2 9 9 23 -14
11 Παναχαϊκή Παναχαϊκή 10 14 1 7 6 13 20 -7
12 Τηλυκράτης Τηλυκράτης 8 14 2 2 10 7 25 -18
Promotion - Super League 2 (Promotion Group)
Super League 2 (Relegation Group)
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr