Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: ΟΦΗ - Παναιτωλικός, ξανά αντιμέτωπες!

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - 00:31

Οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά, αλλά αυτή τη φορά για διαφορετικό σκοπό. 

Κύπελλο Ελλάδας: ΟΦΗ - Παναιτωλικός, ξανά αντιμέτωπες!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση ΟΦΗ - Παναιτωλικός.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ υποδέχεται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον Παναιτωλικό, μετά τη νίκη του στο πρωτάθλημα, που ήταν η πρώτη έπειτα από τις αρχές Οκτωβρίου, σταματώντας ένα πολύ αρνητικό σερί που είχε. Η ομάδα του Ηρακλείου θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία της, καθώς στόχος είναι τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αγωνιστικά νέα

Ο Μελ γεύτηκε το πρώτο του τρίποντο στον πάγκο του ΟΦΗ, θα αποφασίσει για το αν και πόσες αλλαγές θα κάνει. Στη διάθεση του επανέρχεται ο μεσοεπιθετικός Μπάκιτς, από προβλήματα προέρχονται οι γκολκίπερ Μπάουμαν, Χριστογεώργος.

Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός δεν απέφυγε την ήττα πριν λίγες ημέρες στο Ηράκλειο, ωστόσο ήταν ανταγωνιστικός και έδειξε ότι μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω. Κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει στο ματς Κυπέλλου, αν και βασικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, καθώς είναι στις τελευταίες θέσεις. Μακριά από το Αγρίνιο δεν έχει ακόμη νίκη.

Αγωνιστικά νέα

Ο Πετράκης είναι πιθανό να κάνει αλλαγές, καθώς ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας στο πρωτάθλημα με την Λαμία. Μόνιμα απόντες το τελευταίο διάστημα λόγω τραυματισμών είναι οι αμυντικοί Οικονόμου και Μλάντεν και ο μέσος Μπαλντασάρα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.91 3.45 3.85 1.74 2 1.25 3.65 1.84 1.85 1.23 1.28 1.82
ΟΦΗ - Παναιτωλικός / Εκτίμηση

Μέσα σε λίγες μέρες οι δύο ομάδες τίθενται ξανά αντιμέτωπες. Οι Κρητικοί θα έχουν μια αυτοπεποίθηση και ένα κίνητρο παραπάνω λόγω της νίκης τους. Πάντως είναι χαμηλά ξανά ο άσος για τέτοιο παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Αγρινίου δεν είναι κακή. 2-3 γκολ (1.95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr