Ποδόσφαιρο

Νάσιοναλ Λιγκ: Aσταμάτητη Τσέστερφιλντ εντός έδρας!

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 00:01

Η Νάσιοναλ Λιγκ κρύβει την δική της μαγεία και με έντεκα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι, δίνει άλλη διάσταση στα προγνωστικά μας.

Νάσιοναλ Λιγκ: Aσταμάτητη Τσέστερφιλντ εντός έδρας!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Νάσιοναλ Λιγκ.

ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ-ΣΟΛΙΧΑΛ ΜΟΥΡΣ

Η Γκέιτσχεντ στο 24' του αγώνα με την Ντόρκινγκ έμεινε με δέκα παίκτες, στη συνέχεια δέχθηκε γκολ και έχασε έτσι 1-0. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Γουέστον Σούπε στο FA Trophy στα πέναλτι, η οποία είναι και η μοναδική σε πέντε αγώνες και επέστρεψε στις ήττες. Τα τρία τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχουν έρθει No Goal.Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Μπόουτι (26/2).

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

H Σόλιχαλ Μουρς στο πρωτάθλημα έπαιξε τελευταία φορά στις 6/1, επικρατώντας της Γουόκινγκ με 3-0. Ακολουθήσε η πρόκριση στο FA Trophy, συντρίβοντας εντός έδρας την Νάντγουιτς με 5-1. Προηγήθηκε 4-0 (27', 56', 67', 82'), δέχθηκε γκολ στο 84' και στο 91' σημείωσε 5ο γκολ. Από το 47' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, 4η στα πέντε τελευταία ματς και είναι σε καλή κατάσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σόλιχαλ είναι σε καλό φεγγάρι με μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Παιχνίδι 7άδας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Περιμένουμε γκολ στο παιχνίδι. Over 2.5 (1.65).

ΓΟΥΙΛΝΤΣΤΟΟΥΝ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Η Γουίλντστοουν έπαιξε τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 6/1 και έχασε 0-2 από την Εμπσφιλντ Γιουν., δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ακολούθησε η πρόκριση στο FA Trophy, επικρατώντας εκτός έδρας της Τσέλμσφορντ 1-0, με γκολ στο 52'. Επέστρεψε έτσι άμεσα στις νίκες, ενώ σε επτά αγώνες στις δύο διοργανώσεις έχει μόνο μία ήττα (5-1-1). Βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Μέιναρντ, ο οποίος ανέλαβε την Νοτς Κάουντι.

Η Σάουθεντ στις 13/1, επικράτησε 1-0 της Ιστλιχ, έπειτα από ένα μοιρασμένο παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες και δείχνει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, αλλά βρίσκεται μακριά από τη ζώνη των πλέι οφ, ελέω της αφαίρεσης των δέκα βαθμών στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aήττητο σερί 9 παιχνιδιών τρέχει η Γουίλντστοουν μέσα στην έδρα της, κάτι που μας δίνει έξτρα κίνητρο. 1Χ & over 1.5 (2.32).

ΜΕΙΝΤΕΝΧΕΝΤ ΓΙΟΥΝ.-ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ.

Η Μέιντενχεντ έπαιξε τελευταία φορά στις 6/1 και έφερε ισοπαλία 0-0 με την Μπρόμλεϊ. Εμεινε μακριά από τη νίκη σε 3ο διαδοχικό ματς, ενώ σε πέντε αγώνες σε πρωτάθλημα και FA Trophy έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Βρίσκεται στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal, εκ των οποίων τα τέσσερα Under 2,5.

Η Εμπσφιλτ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, έχασε με 0-1 από την Χάρτλπουλ. Δεν μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Βέλντστοουν (2-0), η οποία είναι και η μοναδική σε οκτώ ματς σε πρωτάθλημα και FA Trophy και επέστρεψε άμεσα στις ήττες. Βρίσκεται οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης και είναι σε πίεση. Εκτός έδρας, έχει μόνο μία νίκη σε 14 παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν πατάνε καλά το τελευταίο διάστημα. Καμία δεν αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Under 2.5 (1.90).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ &ΡΕΝΤ-ΝΤΟΡΚΙΝΓΚ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ

Η Ντάγκεναμ έπαιξε τελευταία φορά στις 9/1, χάνοντας με 1-2 από την Μπάρνετ. Προηγήθηκε στο 27', αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ. Ελαβε έτσι τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων. Παράλληλα, έμεινε μακριά απο τη νίκη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ σε επτά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και FA Trophy, έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Οι έξι από τους επτά τελευταίους αγώνες έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Ντόρκινγκ στο παιχνίδι με την Γκέιτσχεντ, το περασμένο Σάββατο, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 24', στη συνέχεια πέτυχε γκολ και επικράτησε με 1-0. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από δύο ήττες σε πρωτάθλημα και FA Trophy και βελτιώθηκε το κλίμα. Είναι στο 2ο μισό της βαθμολογίας και θέλει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άδικο φαβορί εδώ η Ντάγκεναμ, που δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις τιμές. Ισοβαθμούν οι δύο ομάδες και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η κόντρα τους. Goal/goal (1.65).

ΟΛΝΤΑΜ-ΜΠΑΡΝΕΤ

Η Ολνταμ έπαιξε τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 6/1, επικρατώντας με 1-0 της Ντόρκινγκ. Ακολούθησε ο αποκλεισμός στο FA Trophy, χάνοντας εντός έδρας από την Χέντον με 1-2. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 67', ισοφάρισε στο 93', αλλά δέχθηκε 2ο γκολ στο 96'! Ελαβε έτσι τέλος το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων. Βρίσκεται στην πρώτη επτάδα και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ.

Η Μπάρνετ στις 9/1, επικράτησε 2-1 της Ντάγκεναμ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έκανε την ανατροπή. Προκρίθηκε και στο FA Trophy, νικώντας με το ίδιο σκορ εκτός έδρας την Ρέντκλιφ. Πάλι δέχθηκε πρώτη γκολ, αλλά και πάλι έκανε την ανατροπή (44', 66'). Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη στις δύο διοργανώσεις, 5η στα έξι τελευταία παιχνίδια. Επίσης, σε επτά αγώνες έχει υποστεί μόνο μία ήττα και είναι σε καλή κατάσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ωραία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Μπαρνέτ είναι η 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και δύσκολα θα σιγάσει. Over 2.5 (1.70).

ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ-ΜΠΡΟΜΛΕΙ

Η Ολντερσοτ προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Κιντερμίνστερ, μέχρι το ημίχρονο όμως είχε ισοφαριστεί, στο 2ο μέρος δέχθηκε άλλα δύο γκολ και έχασε τελικά με 2-4. Υπέστη 3η διαδοχική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων. Επίσης, σε επτά παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία επιτυχία. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και θέλει να πλασαριστεί στις θέσεις των πλέι οφ.

Η Μπρόμλεϊ βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Μπόρεχαμ, έκανε την ανατροπή, αλλά στη συνέχεια ισοφαρίστηκε και έμεινε τελικά στο ισόπαλο 2-2. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τσίπενχαμ στα πέναλτι στο FA Trophy. Ωστόσο, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα δέκα παιχνίδια, ενώ σε 13 αγώνες έχει μόνο μία ήττα. Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπρόμλεϊ έχει το σαφές προβάδισμα σήμερα και δύσκολα θα χάσει από τη κακή Ολντερσοτ. 2X & under 3.5 (2.15).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΞΦΟΡΝΤ-ΓΙΟΡΚ

Η Οξφορντ έπαιξε τελευταία φορά στις 6/1, χάνοντας εκτός έδρας από την Χάρτλπουλ με 1-2. Βρέθηκε πίσω με 0-2 και απλά μείωσε το σκορ. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα, 6η στα επτά τελευταία παιχνίδια. Επίσης, σε εννέα αγώνες σε πρωτάθλημα και FA Trophy έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Είναι στην προτελευταία θέση, παρουσιάζει πολλές αδυναμίες και υπάρχει μεγάλη πίεση! Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5 και Goal/Goal.

Η Γιορκ στις 7/1 έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Μπόρεχαμ, με το παιχνίδι να αποκτάει ενδιαφέρον στο τέλος. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 83', αλλά τελικά έσωσε το βαθμό με γκολ στο 93'! Δεν μπόρεσε, πάντως, να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Γκέιτσχεντ (2-0). Πάντως, διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε ματς (με τέσσερις ισοπαλίες) και ενώ είχαν προηγηθεί δύο ήττες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι άμυνες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και είναι αρκετά ευάλωτες. Αρκετά από τα τελευταία τους παιχνίδια έχουν γκολ εκατέρωθεν. Με αυτό θα πάμε και σήμερα. Goal/goal (1.60).

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ-ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Η Τσέστερφιλντ επικράτησε δύσκολα της Ολτρινχαμ με 2-1. Προηγήθηκε στο σκορ, ισοφαρίστηκε, αλλά στο 83' πέτυχε 2ο γκολ και έφτασε έτσι στην επικράτηση. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εκτός έδρας ήττα 0-2 από την Γουέλινγκ στο FA Trophy. Βρίσκεται στην κορυφή σε απόσταση ασφαλείας από τη 2η Μπρόμλεϊ και έχει βάλει τις βάσεις για την απευθείας άνοδο! Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς έχουν έρθει Over 2,5.

Η Γουόκινγκ έπαιξε τελευταία φορά στις 6/1, χάνοντας εκτός έδρας από τη Σόλιχαλ Μουρς με 0-3. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα και ενώ είχε προηγηθεί αήττητο σερί τριών αγώνων. Παράλληλα, έμεινε μακριά από τη νίκη σε 4ο παιχνίδι, έχοντας μόλις μία επιτυχία σε 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης και είναι σε πίεση. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 16 συνεχόμενες νίκες μετράει η Τσέστερφιλντ μέσα στην έδρα της και σήμερα δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει σε μία ακόμη. 1 & over 2.5 (1.78).

ΦΑΙΛΝΤ-ΧΑΛΙΦΑΞ

Η Φάιλντ στις 9/1, επικράτησε εντός έδρας της Χάρτλπουλ με 2-1. Προηγήθηκε 2-0, δέχθηκε γκολ στο 74' και αγχώθηκε στη συνέχεια, αλλά έφτασε τελικά στην επικράτηση. Αποκλείστηκε στο FA Trophy, χάνοντας εκτός έδρας από την Εϊβιλι με 0-1, με γκολ που δέχθηκε στο 45'. Ελαβε έτσι τέλος το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αγώνων. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5.

Η Χάλιφαξ έπαιξε τελευταία φορά στις 6/1, χάνοντας με 0-3 από την καλύτερη Σάουθεντ. Ελαβε έτσι τέλος το αήττητο σερί των τεσσάρων αγώνων. Βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας και είναι κοντά στις θέσεις των πλέι οφ. Πάντως, υπάρχουν τα περιθώρια να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα ώστε να πετύχει τον στόχο της. Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Over 2,5, όπως και οι δύο τελευταίοι αγώνες εκτός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φάιλντ πέτυχε δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνει να παίρνει τα πάνω της. Η Χάλιφαξ βρίσκεται ψηλά και δεν έχει πρόβλημα, αλλά δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα. Αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε με το 2-3 γκολ (1.96).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ-ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Η Χάρτλπουλ, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι, επικράτησε 1-0 της Εμπσφιλντ Γιουνάιτεντ. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες σε πρωτάθλημα και FA Trophy, η μία στα πέναλτι. Βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και από τις θέσεις οι οποίες οδηγούν στα πλέι οφ. Εντός έδρας, έχει μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Ντεμπούτο θα κάνει ο νέος προπονητής Φίλιπς.

Η Κιντερμίνστερ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από την Ολντερσοτ, μέχρι το ημίχρονο όμως είχε ισοφαρίσει, στο δεύτερο μέρος πέτυχε άλλα δύο γκολ ακόμη και έφτασε έτσι στην επικράτηση με 4-2. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη σε πρωτάθλημα και FA Trophy (η μία στα πέναλτι) και ενώ είχαν προηγηθεί πέντε ματς χωρίς επιτυχία. Βρίσκεται στην τελευταία θέση, παρουσιάζει πολλές αδυναμίες και είναι σε μεγάλη πίεση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η προϊστορία και μόνο των δύο ομάδων μας οδηγεί στα γκολ, αφού η πρόσφατη φόρμα τους δεν ξεδιαλύνει το τοπίο. Goal/goal (1.70).

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ-ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ

Η Όλτρινχαμ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Τσέστερφιλντ, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να αποφύγει την ήττα (1-2). Βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε, ωστόσο στο 83' δέχθηκε 2ο γκολ. Υπέστη 2η διαδοχική ήττα σε πρωτάθλημα και FA Trophy (η μία στα πέναλτι) και ενώ είχε προηγηθεί μίνι αήττητο σερί δύο αγώνων. Επίσης, σε έξι παιχνίδια έχει σημειώσει μόνο μία νίκη. Ωστόσο, βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Η Ρότσντεϊλ έπαιξε τελευταία φορά στις 6/1, επικρατώντας της ουραγού Κιντερμίνστερ με 2-0, ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πέτυχε δύο γκολ. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Φάιλντ (0-2), η οποία είναι και η μοναδική σε πέντε αγώνες. Βρίσκεται οριακά εντός της ζώνης των πλέι οφ. Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια έχουν έρθει Under 2,5 και No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όλτρινχαμ με μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν πατάει καλά και αν δεν κερδίσει άμεσα, θα έχει μπλεξίματα. Εντός έδρας είναι καλή και εύκολα ή δύσκολα μπορεί να κερδίσει, αν αφυπνιστεί. 1 (1.90).

Βαθμολογία -

22/01/2024National League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Τσέστερφιλντ Τσέστερφιλντ 68 27 22 2 3 68 34 34
2 Μπρόμλεϊ Μπρόμλεϊ 57 29 16 9 4 51 31 20
3 Μπαρνέτ Μπαρνέτ 55 28 17 4 7 57 40 17
4 Σόλιχαλ Μουρς Σόλιχαλ Μουρς 46 27 13 7 7 43 37 6
5 Όλτρινχαμ Όλτρινχαμ 43 27 11 10 6 49 38 11
6 Όλνταμ Όλνταμ 42 27 11 9 7 43 38 5
7 Ρότσντεϊλ Ρότσντεϊλ 41 28 11 8 9 46 39 7
8 Γκέιτσχεντ Γκέιτσχεντ 40 27 11 7 9 50 39 11
9 Χάλιφαξ Χάλιφαξ 40 27 10 10 7 30 27 3
10 Όλντερσοτ Τάουν Όλντερσοτ Τάουν 40 27 12 4 11 47 51 -4
11 Ίστλιχ Ίστλιχ 37 27 10 7 10 46 50 -4
12 Σάουθεντ Σάουθεντ 34 27 13 5 9 44 28 16
13 Χάρτλπουλ Χάρτλπουλ 34 29 10 4 15 45 55 -10
14 Γουιλντστόουν Γουιλντστόουν 33 25 9 6 10 34 36 -2
15 Μπόρεχαμ Γουντ Μπόρεχαμ Γουντ 33 28 7 12 9 35 44 -9
16 Μεϊντενχέντ Γιουν. Μεϊντενχέντ Γιουν. 32 27 7 11 9 28 35 -7
17 Ντόρκινγκ Γουόντερερς Ντόρκινγκ Γουόντερερς 31 27 9 4 14 31 45 -14
18 Ντάγκεναμ & Ρεντ Ντάγκεναμ & Ρεντ 30 27 8 6 13 34 39 -5
19 Γιορκ Σίτι Γιορκ Σίτι 30 27 6 12 9 36 44 -8
20 Γουόκινγκ Γουόκινγκ 27 27 7 6 14 28 37 -9
21 Έμπσφλιτ Γιουν. Έμπσφλιτ Γιουν. 27 29 7 6 16 37 55 -18
22 Φάιλντ Φάιλντ 25 27 6 7 14 39 50 -11
23 Όξφορντ Σίτι Όξφορντ Σίτι 24 28 6 6 16 40 54 -14
24 Κιντερμίνστερ Κιντερμίνστερ 23 29 5 8 16 24 39 -15
Promotion
Promotion Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr