Ποδόσφαιρο

League Cup Αγγλίας: Τσέλσι-Μίντλεσμπρο, για το εισιτήριο στον τελικό!

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 01:02

Δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη Μίντλεσμπρο να έχει επικρατήσει 1-0 της Τσέλσι στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

League Cup Αγγλίας: Τσέλσι-Μίντλεσμπρο, για το εισιτήριο στον τελικό!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescore, εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τσέλσι - Μίντλεσμπρο για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

22:00, Κωδ ΟΠΑΠ 882

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Τσέλσι

Η Τσέλσι, ξεκουράστηκε το Σαββατοκύριακο, προερχόμενη από νίκη 1-0 εντός επί της Φούλαμ στο πρωτάθλημα στις 13/1. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, μετρά έξι σερί νίκες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, σε κανονική διάρκεια και παράταση, ενώ έχει χάσει ένα στα τελευταία 11. Στο Λιγκ Καπ, προκρίνεται σε 15 σερί με αντιπάλους μικρότερης κατηγορίας.

Δεν έχει χάσει εντός από τη Μίντλεσμπρο σε οποιαδήποτε διοργάνωση, από το 1975. Εκτός Σάντσεθ (βασικός γκολκίπερ), οι μπακ Τζέιμς, Τσαλόμπα, Φοφανά, Κουκουρέγια, oι μέσοι Λάβια, Ουγκοτσούκβου και ο Τζάκσον (επιθετικός). Αμφίβολος ο Ενκουνκού (επιθετικός).

Μίντλεσμπρο

Η Μίντλεσμπρο, υπερασπίζεται το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα και θέλει να φτάσει στον τελικό Λιγκ Καπ για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, έμεινε στο 1-1 με τη Ρόδεραμ εντός έδρας για την Τσάμπιονσιπ και παλεύει για την εξάδα, ενώ είναι αήττητη τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός έδρας έχει βελτιωθεί αρκετά, με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ταξίδια της.

Εκτός οι Ντιένγκ (βασικός τερμ., παίζει ο Γκλόβερ), Μπανγκουρά, Σμιθ, Λένιχαν (μπακ), ΜακΓκρι, Σιλβέρα (μέσοι), Λατ (αρχισκόρερ), αμφίβολοι Χάουζον (μέσος) και Τζόουνς (εξτρέμ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.21 7 10.75 3.15 1.32 1.82 1.91 1.77 1.92 1.03 1.09 4.25
Τσέλσι - Μίντλεσμπρο / Εκτίμηση

Ένα παιχνίδι τεράστιας σημασίας για την Τσέλσι καθώς με πρόκριση πάει στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των Λίβερπουλ - Φούλαμ και το τρόπαιο ισούται με εισιτήριο Ευρώπης κάτι που μέσω του πρωταθλήματος θα είναι αρκετά δύσκολο να κερδίσει. Τεράστια διαφορά των δυο ομάδων και με την βαρύτητα του παιχνίδιού για την Τσέλσι θα επιλέξουμε το 1/1 τελικό σε απόδοση κοντά στο 1.80 καθώς εκτιμούμε θα μπει πολύ δυνατά να καθαρίσει το παιχνίδι.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr