Ποδόσφαιρο

Championship Σκωτίας: Εϊρ-Αρμπρόουθ, σε μεγάλο κίνδυνο!

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 02:13

Πολύ σημαντική η εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας

Championship Σκωτίας: Εϊρ-Αρμπρόουθ, σε μεγάλο κίνδυνο!

21:45

Κωδικός ΟΠΑΠ: 295

Έιρ

Την πρόκριση στους 16” του κυπέλλου πήρε η Εϊρ επί της Κέλτι Χαρτς, πιο δύσκολα από ότι δείχνει το 3-0 που διαμορφώθηκε στο τελευταίο ημίωρο. Ηταν το ντεμπούτο του υπηρεσιακού Ντέιβ Γουάιτ (μετά την απόλυση του Λι Μπούλεν) κι ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην προτελευταία θέση με πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2) και μόλις ένα τρίποντο σε έντεκα (1-5-5). Over τα 5/6 τελευταία. Επέστρεψε στην Γουίγκαν ο μέσος Γιανγκ.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Αρμπρόουθ

Η Αρμπρόουθ παραχώρησε “λευκή” ισοπαλία στην Εϊρ και παραμένει ουραγός, είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας το δεύτερο κολλητό ματς με τον ίδιο αντίπαλο. Ματς λίγων ευκαιριών όπου η μία.. φοβόταν την άλλη, δίκαιο το αποτέλεσμα μένοντας “άσφαιρη” για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Over τα εννιά από τα έντεκα τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολος ο μέσος Ντιλέινι, νοκ άουτ οι αμυντικοί, Λιτλ, Στιλ, οι μέσοι Ντόου, ΜακΚένα και ο επιθετικός Χίλτον.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Έιρ - Αρμπρόουθ / Εκτίμηση

Κομβική αναμέτρηση στην ουρά, κυρίως για τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Χαμηλά για τα γούστα μας ο άσος, θα προτιμήσουμε σε υψηλότερες τιμές το γκολ-γκολ (1,76).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr