Ποδόσφαιρο

Λιγκ1 Σκωτίας: Στέρλινγκ Αλμπιον-Μοντρόουζ, όλα ανοιχτά

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 02:42

Με μία αμφίρροπη αναμέτρηση συνεχίζεται η τρίτη κατηγορία της Σκωτίας.

Λιγκ1 Σκωτίας: Στέρλινγκ Αλμπιον-Μοντρόουζ, όλα ανοιχτά
21:45
Κωδικός ΟΠΑΠ: 302
Στέρλινγκ Άλμπιον

Αναβλήθηκε το ματς με την Χάμιλτον και η Στέρλινγκ Αλμπιον προέρχεται από διπλό επί της Μοντρόουζ, που την απομάκρυνε πλέον αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Φυσικά είναι νωρίς στη σεζόν, αλλά φαίνεται να είναι στο χέρι της η παραμονή παρόλο που εντός έδρας δεν έχει κερδίσει στα επτά τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ενισχύθηκε με τους Μπερντ (αριστερός μπακ) και Οξφορντ (εξτρέμ, Σεντ Μίρεν), τιμωρημένος ο μέσος Κρέιν.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Μοντρόουζ

Η Μοντρόουζ είχε δύσκολο έργο στο κύπελλο και πράγματι δεν τα κατάφερε στην έδρα της Μόρτον (2-0, δεχόμενη γκολ στις αρχές και των δύο ημιχρόνων), μένοντας εκτός συνέχειας. Γενικότερα δεν είναι στα καλύτερα της, στο πρωτάθλημα ηττήθηκε εντός έδρας από την Στέρλινγκ Αλμπιον χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ, συμπλήρωσε πέντε επίσημα ματς χωρίς νίκη (0-3-2). Ανανέωσε ο έμπειρος μέσος Γκαρντίν, άπαντες στη διάθεση του τεχνικού Στιούαρτ Πίτρι.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
Στέρλινγκ Άλμπιον - Μοντρόουζ / Εκτίμηση

Αμφίρροπο όσο και σημαντικό ματς, αν η Στέρλινγκ Αλμπιον νικήσει ξανά την Μοντρόουζ θα μπορεί να κοιτάξει και ψηλότερα. Με μεγάλο ρίσκο στον άσο (2,50), στο live μπορεί να ασχοληθούμε και με τα γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr