Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ισπανίας: Θέλτα - Σοσιεδάδ με υψηλή τιμή

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 09:59

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Copa Del Rey.

Κύπελλο Ισπανίας: Θέλτα - Σοσιεδάδ με υψηλή τιμή

Το κύπελλο Ισπανίας (Copa Del Rey) έχει σήμερα Τρίτη (23/1) στο κουπόνι για στοίχημα το Θέλτα - Σοσιεδάδ με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος που αποτελούν οδηγό και για τα livescores.

Το ματς Θέλτα - Σοσιεδάδ θα ξεκινήσει στις 22:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 3.

***Νοκ άουτ ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Θέλτα

Η Θέλτα έκανε πάρτι στην έδρα της Βαλένθια όπου νίκησε με 3-1 για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Δουβίκας έβαλε τα δύο από τα τρία γκολ! Γενικά ο Έλληνας επιθετικός έχει βάλει από δύο γκολ και στις τρεις τελευταίες προκρίσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Είναι αήττητη στα 11 τελευταία εντός για το κύπελλο με 5 νίκες.

Η ομάδα του Μπενίτεθ ηττήθηκε 1-0 εντός από την Σοσιεδάδ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Την οποία τώρα υποδέχεται ξανά αλλά για το κυπελλο.

Ήταν μόλις η 2η ήττα στα 10 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας ανεβάσει στροφές.

Αγωνιστικά νέα

Αγωνιστικά εξακολουθεί να λείπει ο Μπάμπα (χαφ) για το Κόπα Άφρικα. Τραυματίες οι Αϊντό (αμυντικός), Τσέρβι (εξτρέμ). Νέος τραυματίας ο μπακ Μανκίγιο.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ επικράτησε 2-0 εκτός της Οσασούνα για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Πέρσι αποκλείστηκε στην ίδια φάση του κυπέλλου από την Μπαρτσελόνα. Πρόπερσι έγινε το ίδιο, αλλά από την Θέλτα με ήττα 4-0 και τώρα θέλει επιτέλους να πάει στα ημιτελικά.

Με no goal έβγαλε τα 7 τελευταία εκτός στο κύπελλο έχοντας 5 νίκες, 2 ήττες.

Γενικά έχει μια ήτα στα τελευταία 15 σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει προκριθεί και στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Λείπουν για το Κόπα Άφρικα οι Τραορέ (μπακ), Σαντίκ (επιθετικός), Κούμπο (χαφ). Τραυματίας ο Μεργκελάνθ (επιθετικός), Οντριοθόλσ (μπακ),. Θουμπιμέντι (χαφ), Μουνιόθ (μπακ).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.15 3.1 1.97 1.42 2.72 1.13 5.35 2.3 1.55 1.75 1.34 1.21
Θέλτα - Ρεάλ Σοσιεδάδ / Εκτίμηση

Το ροτέισον των δύο ομάδων θα παίξει τον ρόλο του. Δύσκολα δέχεται γκολ η Σοσιεδάδ, αλλά η Θέλτα βγάζει φάσεις. Αξίζει το ρίσκο στο γκολ - γκολ του 2.27. Δεν αποκλείεται να πάρει την πρόκριση η Θέλτα για όσους θέλουν μεγαλύτερο ρίσκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr