Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Αρης-Νίκη Βόλου, κερδίζει με combo!

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 00:28

O Άρης έχει θεωρητικά εύκολο έργο σήμερα απέναντι στη Νίκη Βόλου, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και στη πράξη. 

Κύπελλο Ελλάδας: Αρης-Νίκη Βόλου, κερδίζει με combo!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άρης - Νίκη Βόλου.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Άρης

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί εδώ και καιρό βασικό στόχο του Άρη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, που τον έφερε και πάλι ακόμη πιο μακριά από την τετράδα στο πρωτάθλημα. Οι θεσσαλονικείς φάνηκαν κουρασμένοι από τη μεγάλη προσπάθεια απέναντι στην ΑΕΚ και θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο ματς. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Άρη σε ντέρμπι στην έδρα του φέτος.

Αγωνιστικά νέα

Ο Μάντζιος καλείται να κάνει διαχείριση, καθώς βασικοί παίκτες έχουν επιβαρυνθεί με συνεχόμενα παιχνίδι. Εκτός είναι οι τραυματίες Μπράμπετς, Ματαρίτα, Ζουλ.

Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου είναι μια ομάδα ποιότητας στη Σούπερ Λιγκ 2 που αγωνίζεται δίχως άγχος. Ο κόουτς Δημήτρης Ελευθερόπουλος ζητά πάντα επιθετικογενές πνεύμα, δημιουργία, γκολ και θέαμα. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν θέματα στην άμυνα, δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας δέχθηκε γκολ στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς.

Αγωνιστικά νέα

Παραμένει εκτός πλάνων ο ποιοτικότερος παίκτης της, Μιράντα, καθώς ο αριστερός εξτρέμ που συνεισφέρει σε ασίστ και γκολ βρίσκεται με την Ισημερινή Γουινέα στο Κόπα Άφρικα. Δεν υπάρχουν άλλες απουσίες, βασικό σχήμα θα παρατάξει ο κόουτς Ελευθερόπουλος.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.23 6.35 11 2.27 1.58 1.48 2.52 2.05 1.68 1.04 1.12 3.75
Άρης - Νίκη Βόλου / Εκτίμηση

Ο Άρης θα παίξει απέναντι στην αξιόμαχη Νίκη Βόλου, θέλοντας να βάλει τις βάσεις πρόκρισης από σήμερα. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, με τις αμυντικές προσεγγίσεις που θα έχει η αντίπαλος, γνωρίζοντας το μέγεθος του Άρη. 1 & under 3.5 (2.00).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr