Ποδόσφαιρο

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, με άλλον αέρα οι "πράσινοι"!

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 00:34

Ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι αυτόν τον μήνα, έχοντας όμως νέα πρόσωπα στην αποστολή του.

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, με άλλον αέρα οι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ατρόμητος.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αν και κουρασμένος από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά από το πρώτο παιχνίδι. Στο γήπεδο του έχει μόνον νίκες σε αγώνες που δεν είναι ντέρμπι, σημειώνοντας τουλάχιστον δύο γκολ.

Aγωνιστικά νέα

Οι «πράσινοι» κάνουν σημαντικές μεταγραφές, στη διάθεση του Τερίμ επιστρέφει ο χαφ Βιλένα, εκτός είναι μόνιμα οι στόπερ Μάγκνουσον, Μπράουν κι από προβλήματα προέρχονται ο μπακ Χουάνκαρ, ο μέσος Τσέριν, οι μεσοεπιθετικοί Τζούρισιτς, Παλάσιος και οι επιθετικοί Σπόραρ, Ιωαννίδης, Γερμέγεφ. Τζούρισιτς και Ιωαννίδης φέρεται πως θα μπουν στην αποστολή, ενώ σε αυτή θα βρεθούν και οι Μπακασέτας και Ούγκο.

Ατρόμητος

Το εκπληκτικό αήττητο σερί 13 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έσπασε για τον Ατρόμητο στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά με συντριβή στο Περιστέρι (0-5). Η ομάδα του Ίλιτς έδειξε προβλήματα που είχε τους πρώτους μήνες και πριν αναλάβει εκείνος την τεχνική ηγεσία και θέλει να βγάλει αντίδραση. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Aγωνιστικά νέα

Μόνιμα απόντες είναι ο μπακ Κεσχρίντα κι ο μέσος Καμαρά λόγω Εθνικών ομάδων, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Φριντγιόνσον, ο οποίος προέρχεται όμως από πρόβλημα τραυματισμού.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.27 5.5 11 2.05 1.71 1.4 2.8 2.15 1.62 1.03 1.14 3.65
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος / Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί παρόλο που έχει αρκετές απουσίες. Με νέα πρόσωπα και πολλές επιστροφές στην αποστολή, θα καταφέρει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, και να φτάσει στη νίκη έστω και οριακά. 1 & under 3.5 (1.91).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.