Ποδόσφαιρο

Α' Γερμανίας: Μπάγερν Μ.-Ουνιόν Βερολίνου, θέλουν να ξεσπάσουν οι Βαυαροί!

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 02:29

Μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Βέρντερ, η Μπάγερν δεν θέλει να έχει νέες απώλειες κόντρα στους Βερολινέζους.

Α' Γερμανίας: Μπάγερν Μ.-Ουνιόν Βερολίνου, θέλουν  να ξεσπάσουν οι Βαυαροί!

21:30, Novasports3 HD

Κωδικός ΟΠΑΠ: 910

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Μπάγερν Μονάχου

Η Μπάγερν Μονάχου εγκλωβίστηκε για 70 λεπτά στο τακτικό πρόβλημα που της έβαλε η Βέρντερ Βρέμης, δέχτηκε γκολ και παρά την πίεση στο τέλος δεν ήταν άδικη η ήττα της. Τώρα έμεινε στο -7 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν και η νίκη είναι μονόδρομος στο εξ αναβολής με την Ουνιόν. Για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που έχασε δύο σερί ματς εντός πρέπει να πάει στο 2001! Στο Κόπα Αφρικα ο δεξιός μπακ Μαζράουι, στο ασιάτικο κύπελλο ο στόπερ Κιμ, τραυματίας ο επιθετικός Γκνάμπρι.

Πιθανή σύνθεση: Νόιερ, Ντέιβις, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Λάιμερ, Γκερέιρο, Κίμιχ, Κομάν, Μουσιάλα, Σανέ, Κέιν.

Ουνιόν Βερολίνου

Η Ουνιόν Βερολίνου δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Μάιντς καθώς η χιονόπτωση δεν το επέτρεψε. Η ομάδα του κόουτς Μπιέλιτσα έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της στα δύο τελευταία, κάτι που δεν είχε πετύχει ούτε μία φορά στα πρώτα δεκαέξι ματς της σεζόν. Χωρίς εκτός έδρας νίκη για επτά ματς (0-1-6) και χωρίς γκολ στα τέσσερα τελευταία. Ο μεσοεπιθετικός Λαϊντούνι βρίσκεται στο Κόπα Αφρικα, εκτός ο αμυντικός χαφ Κεντίρα και ο πολυθεσίτης Γιουράνοβιτς, διαθέσιμος ο νέος επιθετικός Μπεντιά (από Σερβέτ, ήταν 1ος σκόρερ στο ελβετικό πρωτάθλημα) που αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Μπέκερ (πήγε Σοσιεδάδ).

Πιθανή σύνθεση: Ρονόφ, Λειτέ, Νότσε, Ντοέκι, Γκόσενς, Τουσάρ, Κραλ, Χάμπερερ, Τρίμελ, Μπεντία, Βόλαντ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.14 8.25 13.5 3.35 1.3 1.98 1.75 1.95 1.75 1.05 5.15
Μπάγερν Μονάχου - Ουνιόν Βερολίνου / Εκτίμηση

Να ξεσπάσει θα επιδιώξει η Μπάγερν και η Ουνιόν φαντάζει ιδανικό θύμα έχοντας τόσο κακές εκτός έδρας επιδόσεις. Απόλυτο φαβορί φυσικά οι Βαυαροί, πάμε στο combo άσου από ημίχρονο και over (1,95).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr