Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Φούλαμ-Λίβερπουλ, “καυτός” ημιτελικός!

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 02:51

Με την Τσέλσι να περιμένει ήδη στον τελικό του Carabao Cup, Φούλαμ και Λίβερπουλ αναμετρώνται στην ρεβάνς της νίκης με 2-1 των “ρεντς”!

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Φούλαμ-Λίβερπουλ, “καυτός” ημιτελικός!

22:00, Action 24

Κωδικός ΟΠΑΠ: 917

Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση νίκης της Φούλαμ με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί ημίωρη παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι.

Με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο που σου ταιριάζει!

Φούλαμ

Η Φούλαμ είχε μερικές μέρες ξεκούρασης, μετά την ήττα 1-0 εκτός από την Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ στις 13/1. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, θέλει ανατροπή, για να περάσει τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στα δύο φετινά ματς με Λίβερπουλ για Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα, έχει προηγηθεί σε κάποιο σημείο του αγώνα, αλλά έχασε σε αμφότερα.

Δυνατή εντός

Στην έδρα της είναι δυνατή, με πέντε νίκες και μία ήττα σε έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός οι μπακ Μπάσι, Μπάλο-Τουρέ, ο μέσος Ιγουόμπι (όλοι τους στο Κόπα Αφρικα) και ο τραυματίας επιθετικός Τραορέ.

Πιθανή σύνθεση: Λενό, Ρόμπινσον, Ανταραμπιόγιο, Ντιόπ, Καστάνιε, Παλίνια, Ριντ, Κόρδοβα-Ριντ, Περέιρα, Βίλιαν, Χιμένες.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ του Κλοπ κέρδισε την Μπόρνμουθ 4-0 εκτός (από δύο γκολ Ζότα, Νούνιες), είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, έχει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε 26 εγχώρια ματς φέτος, έχει χάσει ένα, τον Σεπτέμβριο. Έχει ρεκόρ συμμετοχών σε τελικούς (13) και κατακτήσεις (9) στο Λιγκ Καπ.

Με Κέλεχερ

Εκτός ο αριστερός μπακ Τσιμίκας, ο πολύτιμος δεξιός μπακ Αλεξάντερ-Aρνολντ, ο στόπερ Μάτιπ, οι μέσοι Σομποσλάι, Τιάγκο, Eντο, με τον αρχισκόρερ Σαλάχ. Αμφίβολος ο μέσος Σομποσλάι.

Πιθανή σύνθεση: Αλισον, Γκόμες, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Μπράντλεϊ, Γκράβενμπερτς, ΜακΑλιστερ, Ελιοτ, Ντίας, Νούνιες, Τζότα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.45 3.9 1.94 2.37 1.54 1.54 2.35 1.42 2.62 1.84 1.24 1.3
Φούλαμ - Λίβερπουλ / Εκτίμηση

Θέλει να γράψει ιστορία η Φούλαμ, αλλά τα πράγματα δεν είναι απλά κόντρα στη μεγάλη Λίβερπουλ. Φαβορί οι "ρεντς" (1,80), με αρκετό ρίσκο παίζεται το over 3,5 (2,55).

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr